Givenchy - Very Irresistible L`Eau en Rose EDT


Kad testiram određeni miris uvijek si dam dovoljno vremena kako bih ga što bolje upoznala. Prilikom testiranja volim zamišljati slike u glavi na koje me potiču mirisne note koje paralelno isijavaju s kože, jer ako mirisi pobuđuju olfaktivno sjećanje, zašto ne bi poticali i imaginarne slike?

Givenchyev L'eau en Rose je u mojim mislima dobio svoju imaginarnu sliku - laticu ruže zarobljenu u bijeloj pahulji snijega. 
Kada bi miris opisala kao osobu L'eau en Rose bi bila mlada i vesela djevojka, u bijeloj haljini, plave duge kose s blagim uvojcima koji joj lagano padaju preko ramena. Ima ružičaste obraze, široki biserni osmjeh, hrabro počinje upijati život punim plućima i već ga živi kroz "ružičaste naočale". Pomalo naivna, ali na trenutke hladna i distancirana prema strancima, dok samo uporni pojedinci uspijevaju pridobiti njezinu potpunu pažnju, a ona im uzvraća srcem punim ljubavi i povjerenja.

***
Miris je na početku hladan i kao takav, na mojoj koži se zadržava oko dva sata od nanošenja, nakon čega toplina mošusa probija hladnoću i reskost kupine u top notama, prepuštajući ruži glavnu riječ. Moderna, svježa i nježan ruža -kraljica cvijeća- ne da se satima s kože, lagano korača prema sedmom satu kada počinje gubiti na intenzitetu.
Givenchy Very Irresistible L'eau en Rose nije intenziva miris, jer da je, tada ne bi pristajao imaginarnoj slici opisane mlade djevojke. Miris je lagan i prozračan, u ljetnim danima kao da hladi i osvježava, a za zimske dane imam osjećaj da bih ruža mogla ranije preuzeti dominaciju nad cijelom mirisnom kompozicjiom. Miris je prigodan za sve prilike jer nije nametljiv, intiman je, lagano cvjetan, neodoljiv i ženstven. Nema sličnosti s originalom iz 2003. godine, kao ni sa Sensual verzijom, rekla bih da isključivo po ovom "hladnom" elementu podsjeća na Electric Rose verziju. Ako su vam navedene verzije bile jake i teške, isprobajte L'eau en Rose koji je laganija i svježija verzija spomenutih prethodnika.
 Više detalja o mirisu možete pogledati i pročitati na OVOM linku.

Ukoliko preferirate naručivati on line, na OVOJ stranici možete pogledati ponudu Givenchy mirisa. 





*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li ste isprobali Givenchy Very Irresistible L'eau en Rose? Koji vam je omiljeni Givenchy/Very Irresistible miris?
Maja xx

Broj komentara: 8:

~ I N S T A G R A M ~