Lancome Vernis in Love - Madame Tulipe (179M)

**translate option is at the bottom of this page**

Volim Lancome lakove jer imaju preciznu i savršeno oblikovanu četkicu, tekstura laka je srednje gusta i u dva tanka sloja savršeno prekriva ploču nokta. Količina laka je 6 ml što meni osobno odgovara jer lakove ne uspijem potrošiti do kraja. Trajnost im je također odlična, do pet dana s nadlakom. Do sad sam pisala o dvije nijanse Lancome Vernis in Love lakova - Chocolat Mordore i Midnight Rose koje možete vidjeti OVOM postu. 
Danas sam vam htjela pokazati Madame Tulipe (179M) klasičnu, elegantnu i ženstvenu crvenu nijansu koja je idealan izbor za sve prilike. Ovo je jedna od onih nijansi koja nam je svima potrebna među kolekcijom lakova, nijansa s kojom se jednostavno ne može pogriješiti. S nadlakom nijansa postaje lagano tamnija, kao boja vina. Slike swatcheva vjernije prikazuju realnu boju na gornje dvije slike, koje su slikane na prirodnom svjetlu. Donje dvije slike prikazuju boju ispod umjetnog svjetla. 




Koje nijanse vi volite nositi na noktima? Sviđa li vam se Madame Tulipe?
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Super su mi njihovi lakovi, a ova nijansa je prekrasna. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna nijansa, takve baš jako volim <3 Nemam nijedan Lancome lak ali sviđa mi se ovaj i Midnight Rose :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Drago mi je da ti se sviđa. Midnight rose je moj favorit. :)

      Izbriši
  3. Predivan je! Podsjeća me malo na MACov Rebel, baš sam nedavno gledala kako je lijepa nijansa. Definitivno moram probati Lancome, kolika im je okvirno cijena?
    overburdened

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na donjim slikama swatcheva zaista sliči na Rebel, pogotovo pod umjetnim svjetlom, a inače je više crven. Oko 120 kn je cijena lakova.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~