Mlijeka za tuširanje: Nivea In-Shower Body Milk vs. Balea Dusch-Bodymilk


**translate option is at the bottom of this page**

Od kad sam otkrila Nivea In Shower mlijeka za tuširanje moram piznati da sam se navukla. Do sad sam isprobala nekoliko Niveinih mlijeka za tuširanje i jedan od Balee, a danas vam donosim usporednu recenziju spomenutih proizvoda.
Nivea In Shower proizvodi dolaze u količini od 250 ml (oko 30 kn) i 400 ml (oko 40 kn), dok Baleino mlijeko dolazi u jednoj količini od 400 ml s cijenom oko 20-ak kn. 

Prema deklaraciji, Baleino mlijeko za tuširanje je namjenjeno za suhu kožu, dok Nivea ima raznih vrsta mlijeka za tuširanje namjenjena normalnoj do vrlo suhoj koži tijela. 
Tekstura Baleinog mlijeka je gušća u odnosu na teksturu Niveinog mlijeka pa se Baleino mlijeko malo teže maže na koži, dok Niveino mlijeko ugodno klizi prilikom nanošenja. S obzirom da se Baleino mlijeko malo teže maže, također se i malo sporije ispire s tijela i samo tuširanje traje duže. Niveino mlijeko se praktički ispire pod mlazom vode, Baleino ipak moram malo trljati s tijela da bih ga isprala. 
Nakon tuširanja primjetna je razlika u hidratacija tijela, s Niveinim mlijekom koža tijela je primjetno hidratizirana i izostaje osjećaj zategnutosti kože, dok nakon upotrebe Baleinog mlijeka moja koža traži dodatnu hidrataciju. S obzirom da mi je potrebna hidratacija kože nakon svakog tuširanja, Baleino mlijeko je za moju kožu nažalost nedovoljno, jer mi je koža tijela više suha nego normalna. Iako je na deklaraciji navedeno da je Baleino mlijeko namjenjeno za suhu kožu, mislim da bi bolje odgovaralo osobama s normalnom kožom za održavanje svakodnevne hidratacije tijela. Niveino mlijeko namjenjeno normalnoj do suhoj koži meni osobno pruža dovoljnu svakodnevnu hidrataciju i iz tog razloga češće posežem za njim. 





Koristite li vi mlijeka za tuširanje? Jeste isprobali koje od ova dva spomenuta? 
Maja xx

Broj komentara: 12:

  1. Moja koža tijela je normalna i ovo Baleino mi odlično odgovara :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam Cocoa & Milk mlijeko pa nekako nemam potrebu za isprobavanjem ovog drugog, a posebno ne nakon tvoje recenzije. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je C&M odlično, šteta što mi ovo nije dovoljno hidratantno jer je svakako isplativo. :)

      Izbriši
  3. Imam nekakvo Niveino, plavo - te iako sam zadovoljna učinkom, nekako mi nije baš isplativo... Prebrzo se troši, a da ne pričam o ambalaži koja onako skliska, leti po kupaoni na sve strane :D Svakako mi koncept proizvoda odličan jer sam apsolutni ljenčina po pitanju mazanja nakon izlaska iz kade! Morat ću probat Baleino, možda mi bude dovoljno, jer mi je koža manje više normalna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, brzo se troše ti proizvodi zato ih uvijek nastojim uloviti na nekim akcijama. :D
      Upravo sam od jedne čitateljice saznala da ima i rozo Baleino mlijeko koje je bolje od ovog plavog. ;)
      Ja ga svakako isproban. :D

      Izbriši
  4. Ja povremeno koristim Nivein, ali zapravo mi je muž taj koji koristi Nivea in shower mlijeka i ja mu tu i tamo ukradem đir! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zna muž šta valja. :D Ma odličan je proizvod, svakome bi ga preporučila ovisno o tipu kože.

      Izbriši
  5. Nisam nikad probala in-shower proizvode, verovatno ću kad malo zahladni pa mi bude bilo mrsko da se mackam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) svakako isprobaj, jako su brzi u efikasni u hidrataciji kože.

      Izbriši
  6. Cocoa & Milk sam kupila pre par dana i ocarao me mirisom. Nega je na zadovoljavajucem nivou obzirom da mi je koza na odredjenim mestima jako suva. Za sad ga ne menjam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa i meni taj najljepše miriše. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~