Oriflame - The One Volume Blast Mascara


Danas vam želim  predstaviti Volume Blast Maskaru iz Oriflame The One kolekcije. Riječi je o maskari koja ima gumenu četkicu, kratkih i gusto raspoređenih čekinja. Iako mi nije bitno kako maskare mirišu, kod ove me je ugodno iznenadilo što za razliku od maskara koje sam do sad koristila ova miriše ugodno, pomalo kremasto. Oriflame The One Volume Blast Mascara je dostupna u dvije nijanse Black i Black Blue. Redovna kataloška cijena im iznosi 79 kn. Rok trajanja maskare je 6 mjeseci od otvaranja, kao i kod većine maskara no osobno ih mijenjam svaka 3 mjeseca zbog higijenski razloga, jer mi oči znaju loše reagirati ako su maskara ili tuš otvoreni duže od 3 mjeseca.
Maskara dolazi zapakirana u prozirnu foliju, tako da ste sigurni kako ju nitko prije vas nije otvarao.

Kod Volume Blast maskare mi se sviđa što zbog svoje gumene četkice odlično razdvaja svaku trepavicu od prvog nanošenja, bez da ih slijepi istodobno im pružajući volumen. Znači nema potrebe da se višak maskare odstranjuje maramicom nekoliko puta od početka nanošenja, već je maskara od samog početka korištenja dovoljno vlažna da ne slijepi trepavice. Ne stvara grudice i ono najbitnije čak ni nakon 12 sati od nošenja nije mi se trusila, ali su trepavice u tom periodu već izgubile onaj početni volumen.
Maskara se lako skida s micelarnom otopinom ne ostavljajući crne tragove za sobom. Na slici niže možete vidjeti kako maskara izgleda na trepavicama (desno) slikano kraj umjetnog svjetla, dok je lijeva slika bez maskara na trepavicama preuzeta iz arhive.

Više o The One kolekciji možete pročitati OVDJE, a trenutni Oriflame katalog možete prelistati OVDJE.




*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li ste isprobali nešto iz Oriflame The One kolekcije? Dojmovi? Prijedlozi? :)
Maja xx

4 komentara:

  1. Nisam nista isprobala, ali sam cula samo pohvale o ovoj maskari :) super je sto ne ostavlja previse te tekucine na trepavicama, ja mrzim kad ih moram kasnije brisati maramicama da ne izgledam kao panda :/ cetkica mi se svidja. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja isto to ne volim. :D Pa joj dugo vremena treba da se posuši. Da, četkica je dobra.

      Izbriši
  2. Super izgleda na tvojim trepavicama. :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~