Pomellato Nudo Amber - parfumirani losion za tijelo


Parfemske mirisne kreme i/ili losione za tijelo volim jednako kao i parfeme. Preferiram intenzivnije i trajnije mirise koji ponekad nažalost ne traju na koži koliko bih htjela, u tom slučaju ih imam običaj "pojačati" s parfemskim kremama ili losionima kako bi im pojačala miris i produžila trajnost. Ponekad takve kreme u potpunosti ne ispune svoju namjenu, jer za cijenu jedne takve kreme koja često doseže cijenu istog parfema i/ili toaletne vode od 30 ml očekujem vrlo trajan miris, hidrataciju kože tijela te brzo upijanje u kožu. 
Dugo sam se premišljala između Pomellato Nudo Amber mirisa u edp koncentraciji ili losiona, naposljetku je odluka pala na losion, a sve mi se čini kako će se uskoro i edp pridružiti kolekciji. 
Pomellato Nudo kolekciju sačinjavaju tri mirisa Amber, Blue i Rose. Sva tri mirisa su lijepa na svoj način i međusobno se razlikuju, što je već logično po samom nazivu mirisa. Rose je lagan, cvjetni miris ruže koji zbog mog ph kože nakon nekog vremena postane kiseo, Blue je svježi, mošusni miris dok je moj favorit Amber, jer volim orijentalne i intenzivnije mirise, koji ako su prihvatljivi za nošenje i u sred ljeta ja sam presretna. Pomellato Nudo Amber je upravo to, umjereno intenzivan, ženstven, ugodan miris koji je jednako nosiv na niskim temperaturama, kao i na visokim. 
Tekstura kreme je gusta i bogata, a prilikom nanošenja na koži gotovo da klizi. Brzo se upija i ne ostavlja ljepljiv osjećaj na koži te koži pruža hidrataciju, što nam je vjerujem svima jako bitno kod svih proizvoda ovakve namjene. Miris je iznimno trajan na koži, osjeti se satima (cijelu večer i dio jutra), dok na odjeći ostaje danima. Za ovaj losion mogu reći kako je jedan od kvalitetnijih parfumiranih losiona za tijelo koje sam imala priliku koristiti do sad i svakako preporučam da barem isprobate mirise iz cijele kolekcije, možda vas, kao mene ugodno iznenade. :)

Pomellato Nudo linija je dostupna u Martimexu i Mulleru. Svi mirisi kao i popratna linija za njegu tijela su trenutno na sniženju u parfumerijama Martimex, cijene edp mirisa možete provjeriti klikom na Martimex web shop OVDJE, dok je cijena losiona od 200 ml negdje oko 160 kn, ako se dobro sjećam. 

Više o Pomellato Nudo kolekciji možete pročitati na OVOM linku. 





Da li ste primijetili Pomellato Nudo kolekciju? Jeste isprobali mirise iz ove linije? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 7:

  1. Nisam snimila do sada, svakako sam zainteresirana.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako isprobaj. Losion se malo razlikuje od istog mirisa, barem na mojoj koži.

      Izbriši
  2. Nisam ovaj brend nigdje vidjela do sada, baš ću ga čekirati kad budem išla do mullera! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. ova ambalaža mi je prekrasna.. stvarno izgleda luskuzno,,
    i sam proizvod zvuči super
    odlično mi je kada takve parfemske kreme imaju odličan miris, a istovremeno pružaju dobru hidrataciju,,

    OdgovoriIzbriši
  4. Just want to say your article is astounding. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the fabulous work.




    Step Up Height Increaser | Dhanlaxmi Yantra | Shakti Prash | Hair Growth Liquid | Slim 24 Pro | Fair Look

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~