Shiseido UV Protective Liquid Foundation SP60


**translate option is at the bottom of this page**

Pronalaženje savršenog pudera ponekad može biti prava gnjavaža, jer za pronaći sve željene karakteristike u jednom proizvodu trebamo isprobati jako mnogo proizvoda. Vjerujem da među nama ima pojedinaca koji u kratkom vremenu nađu ono što im odgovara ili su jednostavno zadovoljni s onim što imaju. Kao blogeru, testiranje proizvoda je neizbježno i osobno, gotovo uvijek naiđem na neki proizvod iste namjene koji je bolji od onog prethodnog. Shiseido UV Protection je gotovo dvije godine moj najdraži puder, kojeg sam ponovno kupila, a to zaista rijetko radim kad su u pitanju tekuće podloge, rumenila ili sjenila. Pa čak i maskare. Htjela sam puder koji je lagane teksture, visokog prekrivanja, koji je trajan i da na licu izgleda neprimjetno, sadrži visoku SPF zaštitu i ono najbitnije da mi ne izaziva nered na licu u vidu prištića i akni. Kod ostalih pudera uvijek je jedna od spomenutih karakteristika nedostajala i zaista sam sa Shiseidovim UV Protection puderom pronašla sve ono što sam od pudera tražila.

S obzirom da je puder jako rijetke teksture potrebno ga je promućkati prije upotrebe. Kod nas su dostupne dvije nijanse SP40 (svijetlija nijansa, neutralni do rozi podton kože) i SP60 medium beige (tamnija nijansa, neutralni do žućkasti podton kože).

Shiseido UV Protecting puder nazivaju još i ljetnim puderom (iako ga ja nosim cijelu godinu) jer je vodootporan, lagan, sadrži SPF zaštitu 30 i trajan je. Puder izgleda jako prirodno na licu i uz visoko prekrivanje. Ima baršunasti mat završetak, lice ne izgleda potpuno mat već prirodno, kad se stopi s kožom izgleda kao da na licu nemam ništa. Imam mješovitu kožu (masna T zona, normalni do suhi obrazi) i na licu mi traje i do 12 sati, s tim da nakon 8-9 sati od nanošenja nestane s nosa.
Mislim da je ovaj puder idealan za masnu i mješovitu kožu, dok bi onima sa suhom kožom mogao isticati suhe dijelove na licu, što sam osobno i sama ponekad znala doživjeti pogotovo u zimskim mjesecima, ali bi u tom slučaju dodatno hidratizirala kožu prije nanošenja pudera.

Shiseido UV Protecting puder je smješten u plastičnu plavo narančastu ambalažu količine 30 ml (samo za informaciju - noviji puderi nekih brendova su se počeli proizvoditi u pakiranjima od 25 ml). Zajedno s puderom se dobiva i spužvica za nanošenje pudera, koja se može koristiti ukoliko volite na takav način nanositi puder, osobno koristim Hello Beauty spužvicu koja mi je odlična za nanošenje tekuće podloge. Ima ugodan cvjetni miris, koji se osjeti još kratko nakon nanošenja. Cijena Shiseido pudera iznosi oko 250 kn u parfumerijama. Rok trajanja je 18 mjeseci od dana otvaranja. Kako izgleda na meni možete vidjeti u prethodnom postu OVDJE, dok se prikaz nijanse na ruci nalazi na slici niže.






Koja je vaša najdraža tekuća podloga? Jeste isprobali Shiseido UV Protection?
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Nisam probala, htela sam ali su snizili cenu i rasprodali sve. Sada se opet prodaje, ali je formula promenjena. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma daj? Nisam to znala, iako su mi na oba pakiranja različiti natpisi na prednoj strani, nisam primijetila razliku. Sad ne znam da li je samo u tome razlika ili postoji neko treće pakiranje. Morat ću to malo istražit.

      Izbriši
  2. ma mjerkam ga već sto godina, nikako da dođe na red :(
    fotke su ti fantastične, povedi i drugi put štago kozmetike na kupanje ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, virujen ti. :)
      Morat ću povest više proizvoda drugi put, nema lipše od mora sunca za slikanje. :D

      Izbriši
  3. Nisam ga još probala. Prekrasne fotke!

    OdgovoriIzbriši
  4. Jedini razlog zašto ga do sada još nisam kupila su nijanse koje mi ne odgovaraju :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nažalost kod nas su samo dvije nijanse dostupne. Za jako svijetlu kožu ne odgovara niti jedna.

      Izbriši
  5. Mogu komotno da kažem da mi je on najbolji letnji tečni puder :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~