L'oreal Paris L'extraordinaire by Colour Riche (all shades)


L'oreal Paris je lansirao osam novih L'extraordinaire tekućih ruževa za usne, točnije ovo je nekakva kombinacija ruža, sjajila i balzama za usne.
Sve nijanse su vrlo dobre pigmentacije i u jednom nanosu ostavljaju boju na usnama, nešto između sjajila i ruža. Hidratacija i njega usana je ono što me je najviše oduševilo kod ovih proizvoda. Zbog visoke pigmentacije nalikuju ružu, no kad se nanesu na usne pružaju sjajan izgled poput sjajila, a istovremenuo zbog dodatka ulja pružaju osjećaj njege i hidratacije kao balzam. Pakiranje je čvrsto i kvalitetno, a zbog "prozorčića" na jednoj strani ambalaže koji ujedno otkriva i nijansu proizvoda, podsjećaju na popularne YSL tekuće ruževe.
Spužvasti aplikator s kojim se nanosi proizvod na usne je blago savijen i precizan, te kao takav mi u jednom potezu prekrije usne. Količina proizvoda koja izađe zajedno s aplikatorom je dovoljna za potpuno prekrivanje usana. Sviđa mi se što se ne lijepi na usnama. Miris je pomalo slatkast i cvjetan, ali nestane brzo nakon nanošenja.
Trajnost je oko 3 sata uz stalan osjećaj hidratacije na usanama, s vremenom sjaj lagano nestane ali je boja i dalje prisutna ukoliko se ne konzumira jelo ili piće. Proizvod ravnomjerno nestaje s usana, ostavljajući ih i dalje hidratantnim čak i kad je boja upotpunosti nestala.
Cijena je oko 95 kn u drogerijama za količinu od 6 ml.
Na slikama niže može vidjeti nazive svih nijansi i tri nijanse koje sam poslikala na svojim usnama. Iako je kvaliteta tih slika jako slaba, nijanse su iz nekog razloga ispale realne. :D








*proizvodi ustupljeni na recenziju

Jeste isprobali ovaj proizvod? Koja nijansa je vaš favorit?
Maja xx

Broj komentara: 8:

  1. Probala sam onu staru liniju nekakvih ruzeva/sjajila sto su imali, Caresse linija, nijansa Juliet. Bila mi je ok, ali za te novce nista posebno, kao i svako drugo sjajilo, falila mi je ta pigmentacija koju sam ipak ocekivala do neke mjere. Tebi sve dobro stoje, a posebno 102 :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, imala sam i ja Caresse i slabije je pigmentacije od ovih ruževa definitivno.
      102 se i meni svidio, što me iznenadilo jer rijetko nosim nude nijanse ali ova je očito bila pravi pogodak.
      Hvala ti! <3

      Izbriši
  2. Lijepo je vidjeti kako im raste kvaliteta, ali nažalot taj rast pomalo neproporcionalno prati i cijena. Nije da sam škrtica kada je u pitanju kozmetika (?!), ali za L'oreal ruž, u nekim varijantama upitne pigmentacije, ne bih dala skoro 100 kn.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, malo možda jesu skuplji ali srećom često budu razni popusti i akcije u drogerijama pa je koliko toliko lakše za novčanik. :D

      Izbriši
  3. 102 ti super stoji :)
    Nisu loši ovi ruževi, volim ih, ali ja bi ih ipak zvala sjajilima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti i meni je među favoritima. :)
      A, da nešto su između, a ni sama ne znam kako bi ih točno nazvala. :D

      Izbriši
  4. Sva tri ti baš lijepo stoje. :) Stalno ih nosim ovih dana, a najdraži su mi 201 i 500.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga. Da, na tebi je divan 201 i meni se 500 isto svidjela.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~