My Winter Skin Savers and All Time Favorites


Danas sam s vama htjela podijeliti nekoliko zimskih favorita, koje gotovo da mogu nazvati univerzalnim i smatram da su must have proizvodi uz koje je i zimu lakše prebroditi. Ukoliko vam koža stalno traži hidrataciju za vrijeme niskih temperatura, nastavite čitat, jer vjerujem da će te i vi, ukoliko već niste, zasigurno zavoljeti neke od ovih proizvoda.

Nivea Creme Care - radi se o kremastom gelu za tuširanje koji je vrlo ugodan na mojoj koži pri čemu joj pruža hidrataciju, ostavljajući ju mekom i mirisnom. Najbolje od svega je to što miriše poput svima nam već poznate "plave" Niveine kreme koja za mene ima fantastičan miris. Obožavam ovaj gel za tuširanje koji moju kožu ostavlja mirisnom neko vrijeme nakon tuširanja. Cijena mu je oko 14 kn u drogerijama za 250 ml.


Nuxe Reve de Miel* - krema za ruke već ima svoju recenziju OVDJE, ali jednostavno ju moram ponovno nahvaliti jer je zaista fantastičan proizvod za njegu ruku i noktiju. Čim zima stigne koža na rukama mi se počnu vrlo brzo i često sušiti, a i često pranje ruku svakako ne ide u prilog suhoći koja ponekad eskalira i do nastajanja krvavih ranica. Moram priznati da mi je prije bilo mrsko nanositi kreme za ruke jer ih ne volim osjećati na koži, ali Reve de Miel krema je odlična jer se odmah upije u kožu čim ju nanesem, tako da ju ni ne osjetim. Ne ostavlja masne tragove po predmetima, a ujedno ima i predivan miris, što je svakako prednost. Nuxe proizvodi se mogu kupiti OVDJE, OVDJE, OVDJEOVDJE ili OVDJE.


Avene XeraCalm A.D.* - ima donekle sličnosti s Nuxe Reve de Miel kremom za ruke, obje su vrlo efikasne za obnavljanje kože na rukama, samo što je Avene za razliku od Nuxe višenamjenska krema. Osim za njegu kože na rukama, pogodna je i za hidrataciju kože tijela i lica, kao i za djecu. Krema je gušće teksture ali se fino maže na koži. Djecu često namažem s ovom kremom jer mi se pokazala odličnom za crvenilo i blagu isušenost (najčešće na licu koje je najviše izloženo) koja se pri niskim temperaturama kod moje djece češće pojavi, a ova krema vrlo brzo smiri situaciju. Ne sadrži parabene, alkohol i miris iako osobno osjetim lagani miris koji nije najugodniji, više je onako sterilno-ljekarnički :D, ali nestane brzo nakon nanošenja. Krema sadrži količinu od 200 ml, a cijena je oko 150 kn u ljekarnama. Avene proizvodi se mogu kupiti OVDJE,  OVDJE ili OVDJE.


Nivea univerzalna krema - ovo je proizvod kojeg uvijek imam u kući. Osim što mi kako sam već na početku rekla, ima savršen miris vrlo je bogate teksture i zbog toga pruža potrebnu hidrataciju suhoj koži. Djeca ju također vole koristiti jer im je fora što mogu sami uzeti iz ambalaže količinu koja im odgovara, a i osjećaju se kao veliki kad to rade. :D A, limitirana edicija s horoskopskim znakom ribe ih je još više privukla, pa me svaku večer traže da ih namažem "s kemom na 'ibe".


Nuxe Reve de Miel lip balm - je moj favorit kad je u pitanju njega i obnova usana. Već sam nekoliko dana prehlađena, a to se najviše odrazilo na usnama. Inače, tokom godine gotovo svaki dan nanosim balzame za usne, ali zadnjih dana mi ništa nije pomoglo pri obnovi isith osim Nuxe Reve de Miel lip balm. Već nakon jednog korištenja, u toku noći stanje s usnama se primjetno oporavilo i od tad ga koristim svakodnevno jer moje usne najbolje štiti na hladnoći. Savršen proizvod koji će trajati cijelu vječnost, jer je sa svojih 15 ml praktički nepotrošiv. Cijelu recenziju za ovaj proizvod možete pročitati OVDJE. 


*PR

Koji proizvodi spašavaju vašu kožu kad je suha? Dijelimo mi li iste proizvode?
Maja xx

Broj komentara: 14:

  1. Nema do Nuxea :D Krema za ruke mi je stvarno odličn i ako ne i najdraža krema već duže vrijeme. Baš fino miriši, brzo se upija a opet hrani kožu i ne sklizne s ruku nakon pranja <3 O balzamu nemam više što reći osim da ne želim biti bez njega IKAD :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, Nuxe je zakon! :) Također ne smijem ostat bez balzama, a, bome ni bez kreme. :D

      Izbriši
  2. divni proizvodi :D
    pogotovo si me navukla na Nuxe kremu za ruke i balzam za usne.. planiram nabaviti to dvoje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđaju! ;)
      Nuxe proizvode pod obavezno moraš nabaviti. :D :D

      Izbriši
  3. Sramota me vise kukat po blogovima kako nemam nuxe balzam a hocu da ga kupim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda pravac na neki od linkova gore i naručit ;) Sigurno ima i kakav kod za popust ;) ali isplati se u svakom slučaju, balzam će trajat doslovno cijelu vječnost.

      Izbriši
  4. Nuxe proizvodi su i moji favoriti kad je zima u pitanju, posebno balzam za usne :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Sad bas komentiram kod Mell's corner da mi je krajnji cas da kupim Nuxe reve de miel balzam jer stalno citam o njemu divne stvari, a treba mi i mislim da cu iskoristiti onu akciju na Feelunique gdje dobijes njega skupa sa kremom za 130-140kn. :) ostalo nisam probala, ali vjerujem ti za Nivea gel :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako isprobaj, to je super kombinacija, a i ušteda. :)

      Izbriši
  6. Reve de Miel balzam obožavam, a vrlo mi se sviđa i krema za ruke. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Odličan izbor! I ja obožavam Nuxe!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa! Nuxe je <3 stvarno divan brend.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~