New In 19 + kratki pregled blogerskih druženja


Prošlo je više od dva mjeseca od posljednjeg New In posta, skupio se popriličan broj noviteta, kao i nekoliko blogerskih druženja koje sam htjela podijeliti s vama u današnjem postu. Krajem listopada u suradnji s Niveom organizirali smo darivanje za vas, u kojem ste mogli osvojiti cijelu novu Q10 plus liniju za njegu lica, a proizvode iz spomenute linije sam dobila na testiranje.


Oriflame je, mislim svim blogericama s kojima surađuje poslao na testiranje nove True Perfection kreme na testiranje, uz moj primjerak stigao je i The One lak za nokte u nijansi Tiramisu. Inače, ovi lakovi su odlični i svakako očekujete post za tri nijanse koje imam.


Još u rujnu prisustvovala sam predstavljanju nove Vichy kreme - Liftactiv Supreme i istu dobila za isprobavanje.


Dior - J'adore želim već jako, jako dugo vremena, ali problem kod njega je bio što se godinama nije slagao s mojom kožom, do nedavno kad sam isprobala prvijenac i L'or verziju, oduševila sam se potonjim koji je uistinu jedan savršen, ženstven, raskošan, luksuzan i trajan miris. Jeste ga isprobale?


Obnovila sam zalihe proizvoda za skidanje makeupa, po već ne znam koji put sam kupila Garnier micelarnu, a trošim sad već drugo pakiranje Bi Good odstranjivača makeupa s očiju za koji imam već pripremljenu recenziju. Catrice kamfulažu sam prvi put put kupila za probu s obzirom koliko je hvaljena, nadam se da će i meni biti jednako dobra.


Od L'oreala je stigao savršen poklon za sve ljubitelje tamnijih nijansi na noktima i usnama, a sadrži nove nijanse ruževa i lakova iz Pure Reds kolekcije. Što reći na ovo osim da je pakiranje i kombinacija boja san snova, ruževe još nisam isprobala, a za L'oreal lakove već odavno znam da su fantastični. Imate moje preporuke za ove lakove, četkica je savršena, a lakovi pigmentirani i trajni.


Početkom prosinca Nivea je organizirala božićno druženje s blogericama. Imale smo priliku da se pobliže upoznamo s curama koje stoje iza brenda, te su nam najavile novitete za slijedeću godine. Druženje se održalo u Food & Wine baru "Pod Zidom" u centru Zagreba. Još jednom se zahvaljujem Nivei na ugodnom druženju.



Sredinom prosinca prisustvovala sam predstavljanju novih L'oreal proizvoda za njegu lica. Riječ je o Nutri - Gold kremi i suhom ulju za lice. Proizvodi se čine vrlo zanimljivi i imaju dobar sastav.


Antiša me iznenadio s novim mirisom od Narciso Rodrigueza - Narciso, u biti me preduhitrio s preuranjem božićnim poklonom. Ali to nije sve, ono što ovaj poklon čini zanimljivim je što se potrudio oko njega na način da mi je ujutro, dok sam još spavala ostavio nekoliko pisanih zagonetki na par mjesta po kući koje su me naposljetku dovele do poklona. Ideja i način na koji je sve to realizirano me je ostavilo bez teksta. Antiša <3 i nakon 11 godina, još uvijek me uspiješ iznenadit. :*


Šminkerica je prije nekoliko dana slavila svoj 5. rođendan i organizirala druženje za blogerice i nekoliko brendova s kojima surađuju. Uz druženje i finu hranu imali priliku pobliže upoznati brendove poput Catrice, Essence, Nuxe, Alpstories, Nivea, Lip smacker... Super opušteno druženje i još jednom se zahvaljujem curama na pozivu. :)



I za kraj zvijezda ovog posta je novi fotoaparat koji je stigao za Božić, radi se o Nikon D5100 DSLR-u s kojim sam uslikala (većinu) slika u ovom postu. Moram se zahvaliti Maji (gore na slici sa mnom) koja mi je posudila svoj fotoaparat i zbog kojeg sam lakše donijela odluku da li mi je DSLR uopće potreban. Još uvijek vježbam kako raditi s njim, ali za sad i više nego zadovoljna. :)

Stigli smo do kraja. Bio je ovo jedan dugačak post. Nadam se da se niste umorili! :)

Maja xx

Broj komentara: 16:

  1. Slatki noviteti, a svaka čast za iznenađenje i parfem. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Zaista divno! Super su ti noviteti. Sve je krasno. Parfeme obožavam i imam ovat Narciso koji je pregenijalan!

    OdgovoriIzbriši
  3. lijepi proizvodi, noviteti i događaji :D
    Bi Good odstranjivača makeupa me jako zanima :D
    L'oreal novi ruževi i lakovi su divni <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Ići će recenzija nadam se još ovaj tjedan. ;)
      Za L'oreal makeup se slažem, stvarno su <3

      Izbriši
  4. Zdravo, koji objektiv si koristila ovde?
    Pozdrav, A

    OdgovoriIzbriši
  5. Sve izgleda krasno. :) Čestitam na novom aparatu! Vjerujem da uživaš u njemu, a i da ti je uvelike olakšao bloganje. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Da, aparat je predobar i za sad sam zadovoljna. :)

      Izbriši
  6. Najveća lajkčina za Antišu, još jedna za predivan L'Oreal set, a zatim i jedna za fotić! :D A ni ostalo nije za baciti. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe Antiša <3
      Drago mi je da ti se sviđaju noviteti! ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~