Caudalie - Foot Beauty Cream


Moja stopala su gotovo cijelu godinu u čarapama i u zatvorenoj obući, ukoliko se ne brinem dovoljno o njima kao rezultat imam suhu kožu i beživotan izgled stopala. U principu, može se koristiti bilo koja krema za njegu kože na stopalima, ali takve kreme osim što su masne, vrlo sporo se upijaju i ostavljaju tamne tragove u obliku sivkastih točkica na posteljini ili odjeći, koje se naposljetku teže isperu.

Caudalie krema za stopala se vrlo brzo upija, već prilikom mazanja u kožu. Ostavlja ju svilenkasto glatkom i mekanom na dodir. Ima vrlo ugodan, svježi miris - kombinacija citrusa i grožđa. Teksturu Caudalie kreme za noge bi usporedila sa šlagom koji se miksao duže nego što je trebalo, pa više nije onako gladak već poprimi malo gušću teksturu. E, upravo takva je i Caudalie krema za noge, samo još gušća.
Potrebna je vrlo mala količina (na slici niže) za namazati oba stopala, stoga će količina od 75 ml trajati dugo. Sviđa mi se što se krema brzo upije, što je vrlo zgodno i za preko ljeta kada želim obuti sandale ili japanke, a ne želim dugo čekati da se krema upije ili da mi noga "pleše" u obući.
Krema pruža vrlo osvježavajuć, trenutno hladan osjećaj, koji kao da olakša stopala što mi se posebno svidjelo jer djeluje gotovo terapeutski - kao mini tretman za umorna stopala, koji jako dobro dođe pogotovo nakon napornog (radnog) dana.
Kremu sam nanosila kontinuirano pet dana, isključivo navečer nakon tuširanja kad sam primjetila poboljšanje u cjelokupnom izgleda stopala, pa sam reducirala korištenje na 1 do 2 puta tjedno, više od toga mi nije bilo potrebno jer mi je koža kroz cijelo vrijeme korištenja glatka i podatna, a stopala vizualno izgledaju ljepše.
Caudalie proizvodi se mogu kupiti u ljekarnama i pojedinim DM drogerijama koje imaju ljekarničko odjeljenje. Cijena za 75 ml je oko 130 kn.





*proizvod ustupljen na recenziranje

Koristite li kreme za noge? Jeste isprobali Caudalie kremu za noge? Dojmovi?
Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Ja baš mnogo brinem o svojim stopalima. I što ti kažeš, baš mrzim kreme koje su toliko masne, da ljeti, lagano mogu da slomim nogu kada obujem japanke. Nadam se da ću negdje naći ovaj brend i počastiti se ovom kremom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to ni sama ne volim onda često preskočim njegu tog dijela tijela. Ma vjerujem da sigurno negdje ima Caudalie za kupiti. :)

      Izbriši
  2. ne mogu vjerovati da me netko uspio toliko navući na kremu za stopala haha :D
    sviđa mi se opisana tekstura :D a budući da tražim brzo upijanje, svakako ću je potražiti :D

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~