Dr.Hauschka: Rose Day Cream & Rose Nurturing Bath Essence


Rose Day Cream:

Njega lica mi je vrlo važna stoga se uvijek trudim njegovati ju adekvatnim proizvodima kako bi dugo vremena izgledala mladoliko i zdravo. Činjenica je da kad dođemo u određene godine života svi želimo izgledati mlađe i zadržati mladoliki izgled lica što duže, stoga smatram da je s njegom kože lica potrebno krenuti što ranije, jer vjerujem da će nam koža s godinama biti zahvalna. Prvi korak ka tome je redovito skidanje makeupa i čiščenje kože lica, a potom slijedi odgovarajuća njega prema tipu kože. Ukoliko ste tip osobe koji voli koristiti prirodne proizvode onda je Dr. Hauschka dnevna krema od ruže možda upravo ono što vašoj koži lica treba. Moja koža je mješovita (masnija T zona, suhi obrazi) i dehidrirana. Trenutno godišnje doba joj nikako ne pogoduje stoga joj je potrebna hidratacija kako bi ostala mekana, zdrava i hidratizirana za vrijeme vrlo visokih hladnoća. U tom slučaju biram kreme bogate teksture ili kombiniram fluid ili serum + laganiju kremu za lice. Dr. Hauschka dnevna krema od ruže je vrlo guste, bogate i masnije teksture (nešto poput plave Nivee) te je kao takva pogodna za suhu, mješovitu, normalnu i osjetljivu kožu lica sklonu crvenilu. Meni je kao sama bila sasvim dovoljna jer mi je pružila dovoljnu hidrataciju kože bez osjećaja zatezanja nakon nanošenja. Nemojte da vas brine što je malo masnija jer će se u roku od par minuta upiti skroz u kožu i ostaviti ju mekanom i glatkom na dodir. Nakon gotovo 4 tjedna korištenja ujutro bi primijetila kako mi koža lica izgleda zdravije i punašnije, a lica više nije toliko beživotno kao prije. Koristila sam ju svako jutro i večer, a trajala mi je 2 mjeseca. Vrlo je dobra podloga za makeup. Moram svakako napomenuti kako mi nije uzrokovala prištiće ni akne tokom korištenja. Miris joj je pomalo biljni ali uz dominaciju "starinskog" mirisa ruže koji se još kratko osjeti nakon nanošenja. Ova krema postoji još i u light verziji koja je namjenjena za toplije vrijeme, a mislim da bi osobama s masnijom kožom odgovarala i preko zime. Cijena kreme je oko 160 kn za 30 ml proizvoda, a može se kupiti u pojedinim ljekarnama, DM-u i Bio&Bio trgovinama.



******

Rose Nurturing Bath Essence 

Kupka od ruže se koristi na način da se stave dvije čajne žličice u prethodno napunjenu kadu s vodom. S obzirom da ja ne prakticiram kupke, već isključivo tuširanje ovaj proizvod sam koristila na drugačiji način - umjesto gel za tuširanje. S obzirom da se radi o vrlo blagom proizvodu, intenzivnog uljnog mirisa ruže on je ujedno pogodan i za korištenje kod djece, samo se u toplu kupku umjesto dvije žličice, stavlja jedna. Miris ove kupke, iako intenzivan na mene djeluje opuštajuće. Kupka se ne pjeni u doticaju s vodom. Ostavlja kožu mekom i hidratantnom i do dva dana bez upotrebe losiona ili kreme za tijelo. Miris se kratko od tuširanja zadržava na koži. Kupka je dostupna za kupnju u količini od 100 ml (na slici je svako pakiranje od 10 ml), a cijena joj je oko 160 kn.




*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li ste isprobali Dr.Hauschka proizvode? Dojmovi? Prijedlozi?
Maja xx

4 komentara:

  1. Imam ovu dnevnu kremu, baš je bogata i hidratantna - ja je volim nanositi navečer ili ujutro ako se taj dan ne šminkam (ili se šminkam tek popodne). Nekako mi je preteška kao podloga za šminku.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nju inače treba vrlo malo staviti na lice, ali ja ju nisam štedjela upravo zbog problema dehidriranosti. Nije mi bila preteška kao podloga, samo sam se morala strpiti dok se skroz upije u kožu. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~