Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara


Oriflame je krajem prošle godine lansirao novu Giordani Gold Luscious Volume maskaru koja pruža trepavicama volumen već pri prvom nanosu. Maskara je dostupna isključvio u crnoj boji, sadrži količinu od 8 ml. Regularna cijena za ovaj proizvod iznosi 99,00 kn, no može se pronaći i na popustu po nižoj cijeni.

Pakiranje maskare mi se sviđa jer je elegantno, jednostavno i glatko sa zlatnim ispisanim slovima. Četkica maskare je klasična rekla bih, ne previše široka i kao takva mislim da bi odgovarala čak i manjem oku. Pruža gustoću i volumen trepavicama, ali ne bih rekla da mojim trepavicama to sve može pružiti u samo jednom sloju. S obzirom da su moje trepavice prirodno ravne, moram nanijeti nekoliko slojeva kako bi ih podignula, uvila i učinila pogled dramatičnijim. Inače, nikad ne nanosim jedan sloj maskare, jer ono što želim na mojim trepavica, nikad ne mogu postići isključivo s jednim slojem. Pod tim smatram da je jedan sloj - jedan potez četkicom maskare po trepavicama (da ne bi bilo zabune :D).
Giordani Gold Luscious Volume je pri prvom korištenju dovoljno vlažna kako ne bi dolazilo do sljepljenja trepavica i zbog toga nisam imala potrebu brisati višak od maramicu, kao što mi se to znalo dogoditi s nekim drugim maskarama skupljeg cjenovnog ranga. Kod ove maskare mislim da je to prednost, jer ne bacam višak proizvoda i sigurnija sam da će mi proizvod trajati 3 mjeseca koliko inače koristim maskare. Također mi se sviđa što maskara ostavlja vrlo crni pigment na trepavicama pa one izgledaju istaknutnije i dramatičnije, a izostaje i osjećaj težine. Bitno je naglasiti kako mi se maskara nije trusila i nakon cjelodnevnog nošenja, niti mi se preslikavala. Skida se lako s BiGood odstranjivačem makeupa s očiju (s obzirom na intenzivan crni pigment i nanesene slojeve). Proizvod mi nije izazvao nikakve iritacije na području oko očiju. Nakon gotovo tri mjeseca korištenja mogu reći kako maskara i dalje pruža sve već spomenuto u tekstu, nije se osušila, a svoj posao i dalje odlično odrađuje.




*proizvod ustupljen na recenziju

Jeste isprobali novu Giordani Gold Luscious Volume maskaru? Koji vam je najdraži proizvod iz Giordani Gold linije?
Maja xx

4 komentara:

  1. Rijetko koristim Oriflame proizvode, nisu baš uspjeli doprijeti do mene i moje interesne zone. Maskara izgleda sasvim okej na tvojim trepavicama i sviđa mi se kako si našminkana. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Giordani gold kolekcija im je vrlo dobra, pa ako budeš što probala kreni s proizvodima iz te linije. :) Hvala ti! <3

      Izbriši
  2. Izgleda odlično na tvojim trepavicama. :) Ovu maskaru nisam isprobala, ali znam da su GG proizvodi u pravilu dobri. Nisam ih dugo koristila, no pamtim da su mi se najviše sviđali njihovi puderi i korektori.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! <3
      Korektor i puder još nisam probala, ali svakako hoću. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~