L'oreal Paris Pure Reds: Blake, Laetitia, Julianne & Frieda


Unaprijed najavljujem da ovaj post sadrži jako puno slika. :) Danas vam predstavljam četri ruža i četri laka za nokte koji su napravili pravi boom od trenutka kad su stigli u prodaju. Radi se o proizvodima iz  L'oreal Pure Reds kolekcije koji su inspirirani L'orealovim ambasadoricama, a kod nas su dostupne u slijedećim nijansama: Julianne (Moore), Frieda (Pinto), Blake (Lively) i Laetitia (Casta).
Svaka nijansa crvenog ruža je kreirana po mjeri svake žene kako bi u potpunosti odgovarala njenoj puti, a svaka nijansa laka za nokte je prilagođena nijansi ruža.  Ruževi su mat, ali ne onako klasično mat da isušuje, već baršunasto mat. Vrlo su ugodni, ne isušuju usne jer su obogaćeni uljem jojobe i ono najbitnije vrlo su trajni, čak i do 6 sati opstaju na mojim usnama uz umjerenu konzumaciju jela i pića. U jednom potezu ostavljaju vrlo intenzivnu boju na usnama. Olovka za usne mi nije bila potrebna prije nanošenja ruževa jer se ne razlijevaju preko ruba usana. Ja sam uistinu oduševljena ovim ruževima, svaka nijansa je uistinu posebna na svoj način i teško mi je izdvojiti favorita među njima. L'oreal Paris lakove sam već pohvalila u OVOM postu i dalje stojim iza toga da imaju savršenu četkicu, vrlo su pigmentirani, gusti, brzo se suše i trajni su. Za mene osobno spadaju u najkvalitetnije lakove drogerijeskog ranga, a da im cijena ne prelazi 50 kn. Podsjećaju me na Lancome Vernis in Love lakove za nokte. Cijena Pure Reds ruževa je oko 95 kn, a cijena lakova oko 35 kn u drogerijama.




Blake's Pure Red
Rubin crvena nijansa koja odgovara toplijim tonovima kože. 




Julianne's Pure Red
Vrlo vibrantna crvena nijansa narančastog podtona, kao takva odgovara više hladnijim tonovima kože. Savršen izbor za proljeće i ljeto. 




Laetitia's Pure Red 
Vrlo tamna, duboka crvena s burgundy podtonom. Savršen izbor za jesen i zimu.



Frieda's Pure Red
Ovdje mi se dogodio propust misleći kako sam uslikala ruž na usnama. Ali kad sam sređivala slike skužila sam da mi nedostaje swatch na usnama za ovu nijansu. Isprike zbog toga, na slikama niže moći će te vidjeti kako izgleda swatch na ruci na prirodnom svjetlu i s bljeskalicom. Za sad vam prilažem samo sliku nijanse laka na noktima. 




lijevo: prirodno svijetlo                                desno: slikano s bljeskalicom


*proizvodi ustupljeni na recenziranje

Da li ste isprobali L'oreal Pure Reds ruževe za usne? Koja nijansa je vaš favorit? 
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Tebi stvarno svi odlično stoje, dok bi za mene možda najviše pasala Blake nijansa. Volim postove s overloadom slika ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga, neutralni podtone kože se isplatio ovaj put. :D
      Blake se divna nijansa. Hehehe dobro da znam ;)

      Izbriši
  2. Predivni su, vesele boje i svi ti lepo stoje :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti si super model za ovaj đir, pedeset nijansi crvene. :D
    Ja imam sve ruževe osim Julianne i svaki mi je divan na svoj način. <3 U Češkoj sam vidjela nekoliko drugih nijansi, koje kod nas nisu u ponudi, i mogu ti reći da mi se čini da smo dobili najljepše!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Hvala ti! <3
      Stvarno su prekrasni ruževi, volila bi vidit i ove ostale nijanse uživo ali ne sumnjam u to kad kažeš da smo dobili najljepše. :)

      Izbriši
  4. Krasna mi je ova kolekcija. Zasad imam samo Freidu i Laetitiu a namjeravam kupiti i Blake iako nisam baš sklona crvenim nijansama. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasne fotke! Svi ruževi ti divno stoje. <3

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~