Catrice druženje i New In


U utorak (28.04.2015.) u 15:00 sati okupili smo se u Zagreb Eye Vidikovcu (16. kat) na blogerskom druženju i predstavljanju Catrice noviteta. Imala sam priliku pobliže upoznati brend koji volim i koji me uvijek iznova oduševi sa svakom novom kolekcijom. Moram priznati da se ugodno iznenadim čestim kolekcijama od Catrice, a još više simpatičnim i orignalnim nazivima nijansi proizvoda. Sve pohvale na genijalnim idejama i kreativnosti. Druženje je trajalo 2 sata, ja sam zbog posla malo kasnila, pa nisam stigla čuti uvodne riječi predstavnika za Catrice. Paralelno s predstavljanjem noviteta mogle smo i isprobati proizvode o kojima se u tom trenutku pričalo. Poslije prezentacije uživali smo u raznim slasticama kojim nas je počastio Catrice tim. Također, imali smo na raspolaganju cijeli Catrice štand i mogle smo ponijeti sa sobom bilo koji proizvod s tog stalka. Preskočila sam dio sa štandom i umjesto toga uživala u hrani i družila se s kolegicama koje duže vrijeme nisam vidjela. Na slici niže ću vam pokazati što smo sve dobile u poklon vrećici u kojoj se  našlo mnogo noviteta koji su zadnjih dana u fazi testiranja. Htjela bih se zahvaliti gđi. Matildi i g. Nikoliću na pozivu i odličnoj organizaciji, kao i g. Hagenbergu i Katharini Steier koja nam je prezentirala sve novitete i nadolazeću Check and Tweed kolekciju kojoj se posebno veselim od kad sam ugledala promo video prošle godine na YouTube-u. U nastavku vam prilažem nekoliko slika s druženja. :)










Da li vam je što zapelo za oko od Catrice noviteta? Ja moram pohvaliti Velvet Mat Smokey Eyes olovku za oču - savršena je! Svakako planiram isprobati i druge nijanse.
Na slici sam slučajno zaboravila uslikati novu bazu za sjenila kao i novi broj časopisa Cosmopolitan kojeg smo također dobile. Pridružite mi se na INSTAGRAMU (klik) gdje možete češće pratiti novitete. :)

Maja xx

4 komentara:

  1. Divno nam je bilo <3 ja već godinama obožavam Catrice i mogu reći da su sve bolji i bolji. Njihovi tekući puderi među najboljim su drogerijskim puderima. Obožavam i olovke za obrve, mnoge olovke za oči, među ruževima uvijek ima zanimljivih nijansi, rumenila su isto super, LE kolekcije redovito ganjam po gradu. :D Baš se veselim isprobavanju noviteta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da! :)
      Slažem se, Catrice je odličan koristila sam njihov puder Photo Finish i stvarno je bio prva liga za tu cijenu od 50-ak kn. LE kolekcije su im također odlične, rijetko kad uspijem nešto uloviti jer se brzo razgrabe :D još uvijek čuvam crveni ruž iz Revoltaire kolekcije jer je najljepši crveni ruž kojeg imam. :D

      Izbriši
  2. vatrice me rijetko razočara, jako volim njihove proizvode :D
    drago mi je vidjeti da vam je bilo super :D

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~