New In #22


U današnjem new in postu ću vam pokazati novitete koje sam dobila i kupila u posljednja dva mjeseca. Odmah na početku bi vam željela skrenuti pozornost na blogorođendansko darivanje koje će se kroz slijedeći mjesec održati na blogu, pa svakako navratite. ;)

Na recenziranje mi je stigao posljednji mirisni novitet od Givenchya - Ange Ou Demon Le Parfum koji uz bočicu koju možete vidjeti na slici, dolazi zajedno s koncentratom od 4 ml. Odlična ideja jer se na taj način miris može koristiti preko dana, a koncentrat ostaviti za navečer kako bi se kombinirao s mirisom i pojačao intenzitet samog mirisa.


Napokon je u moju kolekciju stigao i posljednji YSL novitet - Opium Black. Bočica me je oduševila čim sam ju ugledala na promo slikama, a sad je napokon dio moje mirisne kolekcije. Ovo prohladno i kišovito vrijeme se pokazalo savršenim za ovaj miris.


Prošli tjedan su me iz parfumerije Martimex ugodno iznenadili novitetima, pa se tu našao novi Ungaro - Gold miris iz Fruit d'Amour kolekcije. Ostala dva mirisa iz kolekcije možete vidjeti OVDJE. Uz Ungaro miris, na testiranje sam dobila John Frieda proizvode za njegu kose - Beach Blonde Sea Salt sprej za kosu kao s mora i Frizz - Ease masku za kosu koju sam prekjučer isprobala i na prvo korištenje je fantastična. A ovo krajnje desno na slici je preslatki neseser od Moschina koji kad se napuni proizvodima podsjeća na bubamaru. :)


Od Kerastase Hrvatska su mi stigle noviteti iz Chronologiste linije - piling za vlasište i parfem za kosu. S oba proizvoda sam za sad vrlo zadovoljna, piling mi je pravo otkriće. Detaljnija recenzija će biti čim ih dobro istestiram.


Oko S.Fresh proizvoda se već neko vrijeme vrtim i razmišljam s kojim bih proizvodom prvo krenula u isprobavanje. Kad sam napokon uspjela naći DM koji drži S.Fresh proizvode nisam se puno dvoumila kad sam pročitala koji se mirisi kriju iza svakog proizvoda. Za početak sam odlučila krenuti s dva proizvoda. Lijevo na slici je 24/7 Anti-Age univerzalna krema za lice i tijelo koja miriše na gardeniju, a desno je Flower Power sprej za kosu i kožu koji miriše na ružu i pačulij. Stalno se mažem i sprejam jer mi oba proizvoda predivno mirišu, ali mi je vrlo žao što se sprej ne zadržava duže na koži. Ako se dobro sjećam, cijena kreme je oko 45 kn, a spreja oko 30 kn.


U DM-u sam također kupila Sun Dance losion za samotamnjenje da isprobam je li čemu, kao i Balein losion za ruke s mirisom pačulija i vanilije. Volim ove Baleine losione za ruke na pumpicu (već sam potrošila tri pakiranja prethodnih verzija), vrlo su zgodni za držati na noćnom ormariću. Miris je vrlo blag i ugodan, a pakiranje je predivno. :)
Krema je bila oko 30-ak kn, a losion oko 15-ak ako se ne varam.


Na Catrice druženju smo dobili jedan primjerak novih Catrice Velvet Matt olovki za oči, s obzirom da su mi se svidjele nisam se puno mislila i kupila sam preostale dvije nijanse koje su dostupne kod nas. Odlične olovke za cijenu od 20 kn. Dvostrane su i dolaze s kistom koji mi se pokazao odličnim kad želim ublažiti liniju olovke na kapcima. Dostupne nijanse su tamno zelena, tamno plava i crna.


A, kad sam već kupovala Catrice olovke za oko mi je zapeo i Eveline serum za trepavice koji obećava volumen, čvrstoću, duže i gušće trepavice. Živi bili pa vidjeli. :D Cijena je oko 30 kn u Kozmu.


Prošli mjesec su mi stigli JMO i Madara noviteti na testiranje. Za oba proizvoda sam već objavila recenzija, ukoliko bi ste htjeli pročitati što sam napisala o Madara mlijeku za čišćenje lica to možete učiniti klikom OVDJE, a o John Masters Organics kremi sa SPF30 zaštitom to možete učiniti klikom OVDJE.


Na Laino druženju smo dobile divne proizvode na isprobavanje. Laino ulje za kosu, kožu i lice miriše savršeno, kao i bezalkoholni miris L'eau Fraiche par nature koji će biti pravo osvježenje za vruće ljetne dane. Dominira miris jabuke, vrlo lagan i svjež miris. Preostale proizvode sa slike još nisam isprobala.


Za kraj sam ostavila paket iznenađenja koji sam dobila od Nivee. Moram priznati da ovo zaista nisam očekivala i baš sam se iznenadila kad sam vidjela što se sve krije u vrećici. Na početku posta sam vam spomenula da slijedeći mjesec Missundaztood's Beauty Scents slavi 3. rođendan, pa vam povodom toga pripremam nekoliko darivanja, a među njima će se naći i nekoliko Niveinih proizvoda koje možete vidjeti na slici niže. :)


Maja xx

Broj komentara: 16:

  1. Zavidan new in! Zanima me Eveline serum.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)
      Joj i mene zanima, vidim na kutiji da je osvojio neku nagradu, možda se pokaže kao dobar proizvod. :)

      Izbriši
  2. Joj kako ovaj losion za ruke od Balee ima predivnu bočicu :O Padam na crno kao što vjerojatno znaš :D I mene isto zanima Eveline serum za trepavice i Beach Blonde Sea Salt sprej :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, bočica je odlična! Da, vidila sam da voliš crnu. :D Bit će postovi za oba proizvoda. ;)

      Izbriši
  3. Ne znam hoće li sada biti dupli komentar, prvi mi je nestao, hihihi :-))
    Predivan new in!! YSL Black Opium imam i zaista je poseban.
    Kad smo već kod Givenchy Ange Ou Demon. Ja sam sebi kupila onaj prvi. U setu, 50ml parfem, losion za tijelo i gel za tuširanje (tako nešto je bilo), i nakon samo dva špricanja, pao mi je na pločice u kupaonici i razbio se. OMG, poludila sam. A uvijek sam se čudila kada bi čula da se nekom razbio parfem. I eto mi, uspjela sam. Bila sam toliko luda i žalosna, pa sam istog trena trčala u parfumeriju po novi, ali sam ga kupila od 30ml i čuvala kao oko u glavi. :-))
    Hvala za ovaj Eveline serum za trepavice. Ovako nešto već dugo tražim. Potražit ću ga.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D
      Hvala ti! Joj Black Opium me je ugodno iznenadio, baš je odličan! A, tek bočica <3
      Pa ja bi umrla na tren da mi se razbije original bočica :D iako, moram priznati da mi se jednom prilikom razbio dekant Miller Harris - Noix de tubereuse i baš mi je bilo žao jer je odličan... kasnije sam našla utjehu u Fracasu :D i neki dan mi iz torbe ispadne travel size pakiranje Lanvin - Eclat d' Arpege jer nisan uopće navikla nositi mirise sa sobom i ko za vraga ispadne i razbije se po sobi. Kako sam poludila, cijeli dan san bila ljuta na sebe što sam ga uopće stavila u torbu. Sad sam se naučila pameti, pa mi više ne pada na pamet da nosim mirise sa sobom. Zalijem se prije nego krenem iz kuće, pa koliko traje, neka traje. :D

      Nadam se da ćeš uspjet naći Eveline i da će ti odgovarati. :)

      Izbriši
  4. JAO LIJEPIH STVARI!!!! :DDDDDDDDDDDDD

    PARFEMI SU VRH!!! <33333333333333333

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj ne znam jel mi ostavilo komentar, pisalo je da je greska... Rekoh vjecno cu biti ljubomorna na tvoju kolekciju parfema :D a ja sam kupila bvlgari crystalline onu edp verziju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, jooj :D hahahaha luda si :D lipo ćeš ti navratit do mene kad budeš došla u ZG ;)
      Ajme super za Bvlgari! Nadam se da si zadovoljna. Divan je!

      Izbriši
  6. jako lepe stvariiii!!
    Poseti i moj blog
    zelim ti da lepo provedes vikend <3
    isidora
    http://highheelpoodl.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivan new in, ne znam otkud bih krenula ;) Jučer sam šnjofala Opium Black kod prijateljice i predivan mi je :) Jako mi se sviđaju Catrice olovke, odlično što su tako funkcionalne i sigurno ću otići bar po crnu. Jedva čekam recenzije Laino proizvoda!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :)
      O da, Opium Black je divan! Crna olovka za oči je obavezna u makeup torbici :D a, ove od Catrice su zaista odlične, mekane teksture i super se blendaju.
      Pisat ću i o Laino proizvodima, ulje i miris su odlični. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~