NOTD: Giordani Gold Lacque Brilliance - Noble Burgundy


Giordani Gold je luksuzna talijanska kolekcija proizvoda koju posljednjih gotovo 40 godina možete pronaći u Oriflame-u. Danas vam predstavljam jedan od nekoliko Giordani Gold proizvoda, a riječ je o laku za nokte u nijansi Noble Burgundy.
Lacque Brilliance linija lakova za nokte je novija među Oriflame Giordani Gold asortimanom koja je inspirirana kvalitetom lakova iz salona, a ujedno obećava dugotrajnost laka na noktima.
Od 8 nijansi u ponudi, odabrala sam onu naziva Noble Burgundy jer sam inače veliki ljubitelj burgundy nijansi, kako na usnama tako i na noktima. Noble Burgundy jer vrlo tamna nijansa smeđe i crvene, ali na unutarnjem svijetlu izgleda gotovo crna, tek se na direktnom izvoru svjetlosti primjećuje da je boja u biti kombinacija duboke tamne smeđe nijanse, crvenkastog podtona. Vrlo ženstvena i profinjena nijansa, definitivno jedna od mojih favorita.
Četkica laka je uska, duga i precizna. Dva sloja su potrebna za potpuno prekrivanje ploče nokta, a nešto duže je potrebno da se lak osuši, iako mu tekstura nije gusta. Ali isplati se to čekanje jer je lak stajao i do 7 dana na mojim noktima uz minimalno, gotovo neprimjetno skidanje s vrhova. Moram priznati da me je trajnost laka (bez nadlaka) oduševila, jer mislim da mi niti jedan lak nije izdržao toliko dugo na noktima. Vrlo je sjajan, da ne kažem briljantan na noktima (kako mu samo ime govori), ali taj početni sjaj lagano nestaje što je lak duže na noktima.
Vrlo sam zadovoljna s kvalitetom i s nijansom ovog laka. Redovita cijena za 11 ml mu je malo viša (62 kn), ali ponekad bude na sniženju. Preostale nijanse iz Giordani Gold Lacque Brilliance linije možete provjeriti OVDJE.





*proizvod ustupljen na recenziranje

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. baš je posebna i kako si rekla - profinjena nijansa <3
    sviđa mi se :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim burgundy nijanse i imam jednu baš iz oriflame-a samo što je metalik završetka i baš mi se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa tvoja nijansa. Burgundy nijanse su zakon. :D

      Izbriši
  3. Jako volim takve nijanse ali nekako ih uvijek podsvjesno spremam u onu "ladicu za jesen" pa ih u proljeće i ljeto redovito zaobilaznim. Bas čudno! ;) Super mi je što je ovaj lak i dugotrajan jer je to sve teže pronaći, a nisam ljubiteljica raznih podlakova i nadlakova. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Totalno te razumijem po pitanju rangiranja nijansi na godišnja doba. I kod mene je tako :D ovdje je iznimka bila što iako je kalendarski proljeće, nekoliko dana je padala kiša i ukazalo se sunce jedno jutro pa sam iskoristila priliku i uslikala ga. :D
      Trajnost mu je iznad svakih očekivanja i slažem se da je malo teže naći tako trajne lakove. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~