Dior - Diorskin Nude Air Serum de Teint 030 Medium Beige


Dior je u svojoj posljednjoj tekućoj podlozi razvio formulu koja objedinjuje serum i puder. Riječ je o proizvodu koji je obogaćen masnim kiselinama ulja brusnice koji koži pružaju antioksidativno djelovanje kako bi ona iz dana u dana postala sve ljepša i blistavija.

Vjerujem, ako pratite ovaj blog već neko vrijeme da ste primijetili kako volim serume, a kombinacija seruma i tekućeg pudera je definitivno nešto što me je privuklo kod Diorovog - Diorskin Nude Air Serum de Teint. Željela sam laganiji puder za proljeće i ljeto pa je odabir pao na već spomenuti Dior, a i činjenica da ima SPF zaštitu od 25 je bila razlog više da ga kupim.

Puder koji je smješten u masivnu, matiranu staklenu bočicu zapremnine 30 ml umjesto klasične pumpice ima kapaljku (pipetu) s kojom se dozira. Nude Air Serum je, kako to priliči jednom serumu vrlo rijetke, gotovo vodene teksture, pa je potrebno biti pažljiv prilikom korištenja kako se ne bi bespotrebno trošio i razlijevao. Prije upotrebe potrebno je protresti bočicu, ja obično prvo stisnem vrh kapaljke kako bih bila sigurna da je sva tekućina u bočici pomiješana te potom nakapam nekoliko kapljica na ruku i rasporedim po licu. Isprobala sam puder nanositi s kistom i s prstima, ali nekako mi se više svidjelo kako izgleda na licu kad sam ga nanosila s kistom. Naposljetku, sve je stvar osobnog odabira. :)

Puder je vrlo lagan na licu i kao takav može se nanositi u više slojeva dok se ne postigne željeno prekrivanje. Prvi sloj pruža lagano do srednje prekrivanja, a dva sloja pružaju potpuno prekrivanje što će te i vidjeti na slici niže. Završetak je rekla bih mat ali izgleda vrlo prirodno i zdravo baš poput druge kože. Moram napomenuti kako ovaj puder ne oksidira na licu i ne uvlači se u sitne linije i bore. Nije mi prouzrokova prištiće na licu. Ono što me je oduševilo kod ovog pudera je ta lakoća na licu, s jednim ili sa dva sloja osjećaj prozračnosti je prisutan, znači nema nikakvog osjećaja težine, a koža lica izgleda prirodno, blistavo i zdravo, kao da na njoj nema ništa. Objasnila bih to s onom sad već poznatom izjavom "my skin but better" odnosno "moja koža, ali bolja". Trajnost mu je sigurnih 8 sati na mojoj mješovitoj koži lica. Najprije nestane s T zone kao i svaki puder kojeg sam koristila do sad i na to sam se navikla, iz tog razloga mislim da možda neće biti najbolji odabir osobama s vrlo masnom kožom lica. Preporučam da se prije korištenja ovog pudera hidratizira koža lica kako bi puder lakše klizio prilikom nanošenja, a i zbog toga što na vrlo suhim dijelovima kože lica on iste lagano ističe. Miris pudera je pomalo intenzivan, nije neugodan, ali je neobičan nešto poput kombinacije mirisa pudera i ulja, no osjeti se vrlo kratko od nanošenja. Uz svakodnevno korištenje Nude Air Seruma koža lica zaista postaje ljepša.

Na predzadnjoj slici možete vidjeti kako puder izgleda s jednim i sa dva sloja. Na krajnje lijevoj strani slike sam uslikala dio lica nakon što sam nanijela JMO kremu sa SPF30.

Puder je dostupan u 8 nijansi, a cijena mu je oko 370 kn u parfumerijama. Nijanse, kao i popratne proizvode iz Diorskin Nude Air kolekcije možete pogledati OVDJE.






Maja xx

Broj komentara: 16:

  1. Zvuči odlično, a sama ambalaža mi je prekrasna <3 Na zadnjoj slici makeup ti je fenomenalan, baš ti odlično stoje te boje na očima <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam i obožavam! Prekrasan je na kozi, a s obzirom kako ga malo treba za prekrivanje, trajati će mi dugo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si i ti zadovoljna s ovim puderom. Da, zbog rijetke teksture trajat će zaista dugo. :)

      Izbriši
  3. Mami me ovaj puder već dugo!
    Divan ti je ovaj makeup, nježan, netipičan za tebe (nema tuša i intenzivnijeg ruža :P ) i baš mi se sviđa! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurna sam da će onda dospjeti i u tvoju kolekciju. ;)
      Hvala ti <3
      samoj sam sebi čudna :D dolazi ljeto pa se pokušajem prebaciti na laganiji makeup i vidit kako to funkcionira. ;)

      Izbriši
  4. Vrlo mi je privlačan ovaj puder, a i inače obožavam Dior pudere pa vjerujem da me ne bi razočarao. Krasan look!

    OdgovoriIzbriši
  5. Jako me privlači, ali nisam sigurna da bi mi odgovarao, najpre zbog suvih delova, moraću da nabavim tester :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako uspiješ negdje, onda svakako nabavi tester. Mogao bi možda odg. suhoj koži ako se prethodno dobro hidratizira, ali tester je u svakom slučaju dobra i sigurnija opcija. :)

      Izbriši
  6. Moram priznati da sa ugodno iznenađena kako ljepo 2 sloja izgledaju :D Cijena je ok za High-end brend.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, dva sloja super prekrivaju za ovako laganu teksturu pudera. :)
      Slažem se za cijenu,

      Izbriši
  7. Dosta se prica o ovom puderu pa je vjerojatno samo pitanje vremena kada cu podleći općoj euforiji oko njega. :D Jedina mana mu je cijena, no s obzirom na kvalitetu mogla je biti i visa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja nisam uvijek imuna na euforiju, nekad joj ne mogu pobjeći :D
      Slažem se za cijenu, s obzirom na brend, prihvatljiva je. :)

      Izbriši
  8. Bogami, lepo si ga opisala, a bočica mu je zaista prekrasna :))
    uvek padam na lepa pakovanja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :D
      Je, bočica je divna i ja padam na pakiranje. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~