John Frieda - Beach Blonde Sea Waves™ Sea Salt Spray


John Frieda Beach Blonde linija proizvoda je nakon 10 godina ponovno lansirana i vraćena u prodaju. Njihov najpoznatiji i najtraženiji proizvod je upravo ovaj o kojem ću vam danas pisati - Sea Waves Sea Salt Spray. Prošle godine je na službenim stranicama John Frieda bila čak i peticija za ljubitelje JF proizvoda u kojoj su isti mogli glasovati koji bi proizvod željeli da se vrati i Sea Salt Spray je nedvojbeno pobijedio. S obzirom da nisam probala staru verziju ovog proizvoda ne mogu vam napisati usporednu recenziju, ali sam koristila sprej iste namjene od Schwarzkopf-a pa ću vam u ovom tekstu ukratko opisati usporedne dojmove oba proizvoda, ali prije toga bi htjela reći još par riječi o John Frieda Beach Blonde Salt Sprayu.
Proizvod dolazi u plastičnoj ambalaži na pumpicu zapremnine 150 ml. Cijena mu iznosi 69,50 kn i može se kupiti u Martimex parfumerijama i u Bipa drogerijama. Namjena ovog spreja je da kosi pruži prirodne valove kao one koji se dobiju nakon odlaska na more, kad je kosa prirodno osušena na zraku. A, osobama koje već imaju kovrčavu kosu pomaže da kovrče budu definirane. Osim što ovaj sprej odlično radi svoj posao, miris je još jedan od faktora koji je očaravajuć zato što "miriše na ljeto" - kokos, plažu, pijesak, Pina Coladu i mlijeko za sunčanje od kokosa. Nadam se da sam vam dovoljno dobro dočarala miris ovog proizvoda i vjerujem da će se svidjeti i vama ukoliko volite takav tip mirisa. E, sad ono što ovaj proizvod po mom mišljenju čini drugačijim i boljim od Schwarzkopf Got2Be Texturing Salt Spraya je to što ne ostavlja kosu ljepljivom, grubom i tvrdom na dodir već ona postane mekana i podatna. Kovrče su definiranije i duže opstaju na mojoj gustoj i teškoj kosi što mi nažalost Schwarzkopf Salt Spray nije mogao pružiti. John Frieda Sea Salt Spray najčešće koristim na način da ga posprejam na mokru kosu, tek posušenu s ručnikom i ostavim da se osuši prirodno na zraku ili ju lagano posušim s fenom. Super je što se s ovim sprejom mogu napraviti razne frizure pa umjesto ovog mog, najjednostavnijeg načina možete isplest pletenice i posprejati ih navečer prije spavanja, možete prstima formirati improvizirane uvojke na način da uzimate pramen po pramen kose, zavrtite ga i posprejate i ostavite tako neko vrijeme i raspletete ili posušite s fenom... kombinacije su razne, a vi sami odlučujete kako želite koristiti ovaj sprej. Na kraju ovog posta možete pogledati kratki video u kojem je prikazan jedan od načina kako možete postići "Sea Waves" izgled kose. Više informacija o cijeloj liniji proizvoda možete pročitati OVDJE.
Za kraj bi htjela napomenuti da iako u nazivu ovog proizvoda piše "blonde" to ne znači da je proizvod namjenjen za osobe s plavom kosom, već ga mogu koristiti svi bez obzira na boju kose. :)






                                                

*proizvod ustupljen na recenziranje

Maja xx

4 komentara:

  1. Mislim da bi trebali promijeniti naziv jer to Blondie baš zbunjuje. Volim ovaj brend, svakako ću probati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš biti jednako zadovoljna, ukoliko ga probaš. :)

      Izbriši
  2. Meni se ovo baš sviđa, ali s obzirom da imam fetiš na sunčane naočale, moram naglasiti kako su mi tvoje wow i slike su zakon :D Cijena je sasvim okej, ali prije mislim da bih ga kupila za iduću godinu nego ovu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3 I svakako se nadam da ćeš ga isprobati slijedeće godine. ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~