John Masters Organics - Green Tea & Rose Hydrating Face Serum


Za moju kožu lica ljeto je idealno vrijeme kad umjesto dnevnih i noćnih krema u svakodnevnu upotrebu uključim serume ili fluide. S obzirom da imam mješovitu kožu lica savršeni balans u njezi kože pronalazim upravo u spomenutim proizvodima. Posljednji noviteti u njezi moje kože lica je John Masters Organics serum od zelenog čaja i ruže. Serum je sačinjen od 11 certificirano organskih proizvoda, a zbog svog sastava pogodan je za kožu čiji je izgled narušen stresom i štetnim utjecajima iz okoline, dok zeleni čaj ubrzava obnovu stanice kože. Serum koristim posljednjih mjesec dana i već na početku ovog posta imam zaista sve pohvale za ovaj proizvod. Iako je namjenjen normalnoj do suhoj koži lica, mislim da bi bio nedovoljno hidratantan za suhu kožu lica, odnosno bilo bi potrebno nadopuniti njegu s kremom za lice nakon korištenja ovog seruma. Osobama s mješovitom kožom lica, poput moje, korištenje ovog seruma samostalno je sasvim dovoljno za potpunu hidrataciju kože lica ujutro i navečer, dok za korištenje preko zime sam serum ne bi bio dovoljan. Serum je vrlo rijetke teksture i vrlo je maziv, nešto manje od tri potiska pumpicom je dovoljno za cijelo lice i vrat. Vrlo brzo se upija u kožu, a prve rezultate na koži lica sam primjetila nakon 20-ak dana svakodnevnog korištenja. Koža lica izgleda svježije, odmornije i blistavije čak i onih dana kad nisam dovoljno naspavana. Pore su popunjenije i lice izgleda vizualno zaglađenije. Miris mi se sviđa, iz razloga što inače volim osjetiti neobične mirise u kozmetici, prisutan je onaj specifičan miris "starinske" ruže s trunkom oporosti zbog zelenog čaja. Miris nije intenzivan i nestane brzo nakon korištenja, iz nekog razloga ga smatram relaksirajućim. Serum mi se pokazao kao odlična podloga za makeup, a i sviđa mi se što mi se lice ne oznoji od njega nakon nanošenja pri sad već vrlo visokim temperaturama u Dalmaciji. Serum je smješten u smeđu staklenu ambalažu na pumpicu što olakšava korištenje, a sviđa mi se što je bočica prozirna pa se može vidjeti preostala količina proizvoda u njoj. Mislim da bi uz svakodnevno korištenje mogao trajati otprilike dva i pol do tri mjeseca.
John Masters Organics serum od zelenog čaja i ruže je dostupan preko web shopa BB natura vera klikom na OVAJ link.





*proizvod ustupljen na recenziranje

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Eee, baš sam čekala ovu recenziju. U startu mi je bio jako zanimljiv ovaj serum, a sada sam se tvojom recenzijom i uvjerila u to. Stavljam ga na WL!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Serum je meni zaista odličan, nadam se da ćeš i ti biti jednako zadovoljna s njim :)

      Izbriši
  2. Čini se super i morat ću ga isprobati nekom prilikom. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam imala neki za mješovitu/masnu kožu i bio mi je bla... To me nekako udaljilo od brenda pa mi je drago da čujem drugačiji doživljaj od tebe za neki drugi proizvod. Interested again!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Meni je ovaj serum super, jer inače koristim serume preko ljeta i ovaj mi se pokazao zaista odličnim.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~