Madara - Eye Contour Cream


Dugo vremena koristim okoloočne kreme iz razloga što mi to područje s godinama postaje suho i zahtjevno pa je i pronalazak idealne kreme za to područje ponekad pravi izazov, a i da ne zaboravimo činjenicu da je to mjesto gdje se prve bore najbrže primjete. Stoga je najvažnije hidratizirati to područje, ali nekad mi nažalost ni sama hidratacija nije dovoljna. Kod sebe sam primjetila da mi rijetko koja okoloočna krema u potpunosti odgovara jer mi se vrlo često dogodi da me počne peckati, svrbiti i na posljetku mi izazivaju crvenilo i žarenje oko očiju. Ne očekujem čuda od okooločnih krema, ali smatram da je najvažnije da takva vrsta kreme ne izaziva nikakve neželjene reakcije, ali ako me uz svo vrijeme korištenja ugodno iznenadi s još pokojim benefitom nema razloga da se bunim. :) Madarinu okoloočnu kremu koristim posljednjih mjesec dana, za početak moram reći kako je ambalaža vrlo jednostavna i praktična i kao takva mene je osvojila prilikom prvog korištenja. Pakiranje sadrži količinu od 15 ml što je u biti i zajedničko većini okoloočnih krema. Tekstura je gelasto kremasta, vrlo lagana i potrebna je otprilike trećina potiska pumpicom za nanošenje ispod oba oka, pa će kao takva trajati dugo negdje otprilike dva i pol mjeseca uz redovito korištenje ujutro i navečer. Miris mi se svidio, specifičan je za Madarine proizvode, vrlo neobičan - biljni, ali ugodan. Ne osjeti se na licu kad se krema nanese. Kremu nanosim lagano tapkajući s prstom, vrlo brzo se upije u kožu ostavljajući ju hidratantnom i odličnom podlogom za korektor. Od kad koristim Madara kremu oko očiju primjetila sam da mi je okoloočno područje primjetno svjetlije, a učestala natečenost se smanjila. Hoću reći da bi se ujutro probudila s primjetno smanjenom natečenosti oko očiju, a s obzirom da okoloočno područje čini svjetlijim iz tog razloga tamni podočnjaci dolazi manje do izražaja. Madara Eye Contour Cream se može kupiti OVDJE.  A, cijelu ponudu Madara proizvoda možete pronaći klikom na link OVDJE.




*proizvod ustupljen na recenziranje

Maja xx

Broj komentara: 8:

  1. Ja pak trenutno koristim FAB (first aid beauty) proizvode za njegu područja oko očiju i mogu ti reći da sam zadovoljna. No, ako me put nanese negdje s Madarom, neću se buniti ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čula sam za taj brend i planiram svakako nešto isprobati možda bi mogla upravo tu kremu s kojom si zadovoljna. :)
      Madara je odličan brend, vjerujem da bi bila zadovoljna. ;)

      Izbriši
  2. Zanimljiva okoloočna jako!! Sviđa mi se ambalaža! :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ova okoloočna me baš mucila kakva je. Znala sam da je super kod naotečenih očiju jer je sastav super. Inače, probala sam nekoliko stvari od Madare i moram priznati da jej edan divan brend.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za natečeno okoloočno područje je odlična, a što se tiče samog brenda slažem da su divni. Pakiranje, priča, sami proizvodi sve mi se sviđa.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~