Oriflame Giordani Gold Age Defying Concealer - Ivory Beige


Mišljenja sam da su korektori jedan od onih proizvoda koji prilikom šminkanja imaju najvažniju ulogu. Razlog tome je što većina korektora na tržištu pruža vrlo dobro prekrivanje i ujedno posvjetljuju okoloočno područje koje je zaslužno za odmorniji i svježiji pogled. Jedan od takvih proizvoda je i Oriflame-ov Giordani Gold Age Defying korektor  koji je dostupan u dvije nijanse Ivory Beige i Apricot Beige.  Redovna cijena Giordani Gold Age Defying korektora iznosi 99,00 kn, a sadrži 10 ml.
Pakiranje je vrlo elegantno sa ispisanim slovima u boji zlata kao i čepu iste boje. Korektor je smješten u ambalažu koja ima oblik tube, a nanosi se pomoću spužvastog aplikatora koji se nalazi pri samom dnu pakiranja. Nanošenje je vrlo jednostavno, potrebno je stisnuti pakiranje da određena količina korektora izađe van. Korektor inače razmažem s drugim kistom ili utapkam prstima u kožu. Tekstura korektora je srednje gusta, vrlo lagana i prozračna. Ima srednje prekrivanje i posvjetljuje okoloočno područje. Najviše od svega mi se svidjela trajnost na licu, jer sam s obzirom na prozračnost koju pruža očekivala da će vrlo brzo skliznuti s lica ali to se nije dogodilo. Vrlo lijepo sjeda na područje oko očiju, ne uvlači se u bore niti ih ističe, a trajnost mu dodatno produžim ako dodatnom fiksiram okoloočno područje s puderom u kamenu ili prahu. Moram priznati da me je ovaj korektor zaista ugodno iznenadio svojom teksturom, efektom posvjetljivanja kao i trajnošću istog na licu i s obzirom na količinu koju sadrži mislim da će dugo trajati.






*proizvod ustupljen na recenziranje

Maja xx

Broj komentara: 12:

  1. Moram priznati da na tvojoj fotki efekt izgleda odlično!

    OdgovoriIzbriši
  2. čini se kao jako dobar korektor :D i sama uvijek tražim i prekrivanje i posvjetljivanje u jednom :D
    i ambalaža mu je super :D možeš ga istisnuti / potrošiti do kraja :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanimljivo mi izgleda, volim i onaj njihov lagani korektorić u tubici, The One :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam na koji misliš, bio mi je ok ali ovaj mi je draži jer pruža bolje prekrivanje. ;)

      Izbriši
  4. Davno sam imala jedan korektor iz Giordani Gold kolekcije i bio mi je odličan pa vjerujem da bi mi se i ovaj svidio. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Imala sam ranije giordani gold korektor dok je bio u olovci, i bio je odličan. Verujem da je ovaj identičan, liči mi na osnovu ove fotografije, samo je u promenjenoj ambalaži. Nisam kupovala Oriflame sto godina, dosta su toga izmenili.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Do sad njihove korektore uopće nisam koristila, ali sam ugodno iznenađena kvalitetom. Da, često mijenjaju asortiman, ali imaju jako dobrih proizvoda. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~