Kerastase Chronologiste Le Soin Gommage Renovateur (peeling) & Le Parfum en Huile


Kerastase Chronologiste je luksuzna linija proizvoda za njegu kose koju čine četri proizvoda, a to su redom; piling za vlasište, kupka za kosu, maska i parfemsko ulje za kosu. Danas ću vam predstaviti dva proizvoda iz spomenute linije, a to su piling (Le Soin Gommage Renovateur) i parfemsko ulje za kosu (Le Parfum en Huile).


Le Soin Gommage Renovateur 

Kerastase Chronologiste piling za vlasište pruža intenzivnu detoksikaciju, zlatne je boje i obogaćen je mikročesticama za nježno pilingiranje vlasišta. Nanosi se na mokru kosu, prije šamponiranja. Vrlo je guste i bogate teksture s isto tako gusto raspoređenim zrncima koja temeljito vrše eksfoliaciju vlasišta. Korištenjem ovog pilinga kosa dobiva na lakoći i sjajnija je. S obzirom da ne koristim često proizvode za stiliziranje kose, iz tog razloga Chronologiste piling za vlasište koristim jednom do dva puta mjesečno za temeljito čišćenje vlasišta. Zaista sam oduševljena s ovim proizvodom jer se razlika primjeti već nakon prvog korištenja, a osjećaj lakoće je prisutan i nakon nekoliko pranja kose. Dolazi u količini od 200 ml, a preporučena cijena je 280,00 kn. S obzirom na gustu teksturu i činjenicu da ga nije potrebno koristiti pri svakom pranju kose, pakiranje će trajat nekoliko mjeseci.



Le Parfum en Huile

Moram priznati da mi se ideja ovog proizvoda zaista sviđa - parfem i njegujuće ulje za kosu u jednom. Ulje je vrlo rijetke teksture i ugodnog cvjetnog mirisa (ruža, jasmin i mira). Vrlo cijenjen, poznati španjolski parfumer Alberto Morillas koji je ujedno i kreator jednih od najpoznatijih mirisa poput Lancome - Miracle, Bvlgari - BLV, Kenzo - Flower, Armani - Sensi ... u suradnji s Kerastase kreirao je parfemsko ulje za kosu koje se (na mojoj kosi) zadržava i do dva dana nakon korištenja. Iako je riječ o ulju i o parfemu za kosu, ono u sebi ne sadrži alkohol. Ulje se vrlo brzo upije u kosu čineći ju svilenkasto glatkom i podatnom. Preporučeno doziranje za tanku kosu je dva potiska pumpicom, dok su četri potiska dovoljna za gustu kosu.

Oba proizvoda zaista pružaju vrhunski tretman pri korištenju, ali kad bi se morala odlučiti za samo jedan proizvod to bi bio piling s kojim sam oduševljena još od prvog korištenja. Osjećaj lakoće koji pruža nakon korištenja je fantastičan i smatram da je proizvod kojeg je potrebno uvrstiti u redovitu upotrebu, isto kao i pilinge za lice i tijelo.

Više o Kerastase Chronologiste proizvodima možete pročitati OVDJE.



*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Slike su ti diivne, a i pakiranje mi je mrak! Same proizvode nisam probala. Ideja s parfemom je odlična pod uvjetom da ti se sviđa miris ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Divna pakiranja su zaslužna i stvarno su mrak! :D
      Slažem se s tobom za parfem. ;)

      Izbriši
  2. Obožavam ovo ulje! <3 Redovito ga koristim u zadnje vrijeme.

    OdgovoriIzbriši
  3. Oba proizvoda su za poželjeti!! Nisam ništa isprobala.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~