Juvena - Skin Energy Aqua Recharge Gel


Već sam nebrojeno puta spomenula kako preko ljeta najčešće volim koristiti serume ili fluide za njegu lica. Također i kreme za lice koje su poput gela svrstavam u takvu kategoriju proizvoda upravo zbog svoje teksture koja mi najbolje odgovara za vrijeme toplijih dana. Iako sam Juvena - Skin Energy gel kremu za lice dobila u prvoj polovici godine, znala sam da ću ju morat ostaviti sa strane da čeka ljeto. S obzirom da me je svježi miris ove kreme odmah pridobio, jedva sam čekala ljeto da ju počnem koristiti, jer krema već s mirisom, a i svijetlo azurnom bojom priziva toplije dane. Jučer sam ju u potpunosti potrošila, pa sam htjela s vama podijeliti svoje dojmove o njoj.

Krema je namjenjena za dnevnu i noćnu njegu lica i ja sam ju tako koristila. Također, može se koristiti i kao maska za lice na način da se nanese deblji sloj gel kreme i ostavi 10-ak minuta na licu i potom ispere s vodom kako bi koži pružila trenutnu blistavost. Bazirana je na Juveninoj ekskluzivnoj Skin Nova SC tehnologiji koja stimulira proizvodnju zdravih stanica u koži. Sadrži matične stanice divljeg cvijeta rododendrona (pjenišnik, sleč) koji revitalizira i osvježava kožu. Gel krema je smještena u luksuznu, masivnu, staklenu ambalažu količine 50 ml. Dostupna je u Mulleru po cijeni od 317,00 kn.

Već po spomenutim sastojcima, kao i nazivu ove kreme može se naslutiti kako je riječ o vrlo kvalitetnoj kremi za lice u što sam se i sama uvjerila. Odmah da spomenem što se tiče teksture, iako je riječ o gel kremi koje inače imaju tendenciju isušivanja kože nakon nekog vremena korištenja, to mi se s ovom kremom nije dogodilo. Skin energy koži prvenstveno pruža vlažnost, pa iz tog razloga ne dolazi do isušivanja kože. Savršena je za vrijeme ljetnih mjeseci kad koža postane lagano dehidrirana od sunca i mora, pa joj je potrebno najprije nešto što bi joj vratilo vlagu, a ova krema je upravo idealna za to. Osim što koži pruža vlažnost, ona ujedno kožu lica čini manje umornim, odnosno vrlo blistavim. Uz kontinuirano korištenje ove kreme, nakon 8-satnog rada na poslu, nekad i do kasnih večernjih sati mogu reći kako mi lice nije izgledalo umorno kad bi uklonula makeup s njega. Koža lica jednostavno izgleda bolje i zdravije uz korištenje ove kreme. Učinak je bio jednak i ujutro nakon buđenja, a prije korištenja bilo kakvih proizvoda za njegu lica. Krema se vrlo brzo upija u kožu, ostavljajući lagano ljepljiv osjećaj pod prstim koji nestane nakon nekoliko minuta kad se u potpunosti apsorbira u kožu, tada koža lica postane vrlo glatka i mekana na dodir. Primjetila sam ujutro, kad umivam lice kako mi je koža pod prstima vrlo glatka, iako nemam osjećaj da je krema i dalje na licu od prethodne večera, ali se ona osjeti kad lice operem s vodom. Također mi se pokazala odličnom i kao podloga za makeup. Koristila sam ju za njegu lica i vrata. Vrlo mala količina je potrebna za nanijeti na lice (vidi sliku niže) i uz takvo, redovito korištenje trajala mi je oko 3 mjeseca.





*pr poklon

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Ovaj brand ne dobiva puno blogo ljubavi. Moja prijateljica obožava njihovu masku za lice, ali s obzirom na cijenu koja je više nego paprena, ne čudi me da se ne druže mnogi s njima!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da ne dobiva puno ljubavi, ali nažalost to je vjerojatno zbog visoke cijene. Ova kreme je zaista fantastična i planiram ju uloviti ponovno, ako se dogodi čudo i bude nekakav popust. :D

      Izbriši
  2. Imala sam prije nekoliko godina Juveninu kremu za lice i pjenu za čišćenje. Ne znam im više točne nazive, iako mislim da imam negdje zapisano. :-) Znam samo da su mi bili čisto dobri. Zapravo, tada sam bila na nekom Juveninom tretmanu lica u jednoj parfumeriji, pa odmah na preporuku kupila te proizvode koje je njihova predstavnica koristila na meni. ;-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, pa to je isto dobra prilika kad se može isprobati i usput možda nešto naučiti o nekom proizvodu. Mislim da Juvena ima dosta dobrih proizvoda, voljela bi isprobati i neke druge proizvode od njih, ali za sad me je ova krema zaista oduševila mirisom, učinkom, teksturom ali i pakiranjem. :D

      Izbriši
  3. Zvuči odlično. :) Sviđa mi se ambalaža.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~