New In #24


Nisam već dugo objavila post s New In proizvodima, krećem odmah jer ima hrpa slika pa da vas još dodatno ne zatrpavam i s tekstom. :) Na slici ispod se nalazi Cottage losion za tijelo od vanilije koji predivno miriše, a sviđa mi se što je na pumpicu pa je nanošenje praktičnije. Što se tiče hidratacije tu se nažalost nije baš proslavio, ali me je zato miris vanilije očarao.


Od Oriflame-a sam ovo ljeto dobila novi Divine Idol miris kao i Eleo ulje za kosu koje mi je odlično. Miris ima divno pakiranje, a nije na odmet spomenuti činjenicu da je na njemu radio Lucas Sieuzak parfumer koji je također radio i na niche mirisima poput Amouage. Više o Oriflame Divine Idol mirisu pročitajte ovdje.



Volim nove Bourjois La Laque lakove za nokte, a niijansu 9 - Marron Show sam dobila kad sam sudjelovala u ljetnom natječaju kojeg je organizirao Bourjos na svojoj Facebook  stranici. Sudjelovala sam s manikurom koju sam objavila u ovom postu. Hvala Bourjois timu što se potrudio da poklon sretno stigne do mene, jer već neko vrijeme imam problema s dostavom zbog promjene imena ulice.


Burberry sjenila su mi na WL već jako dugo vremena, a prije dva mjeseca sam napokon odlučila da kupim jedno za probu i to u nijansi 002 Nude. Moram priznati da je sjenilo zaista vrhunsko i za njega već imam post u pripremi, kojeg ću uskoro objaviti.


Micelarne su neizostavni dio moje njege lica i koristim ih isključivo za skidanje makeupa. Nisam mogla propustiti DM-ovu akciju 1+1 gratis na Byphasse micelarne pa sam ih na kraju kupila 4 i dobila mali neseser na poklon. Micelarna je odlična, u rangu meni omiljene micelarne od Garniera, samo je povoljnija (500 ml/40 kn).


Osim što volim mirise, obožavam i body mist sprejeve za tijelo, a ako još uz to mirišu na vaniliju - prodano. Koliko sam mogla primjetiti Zara kod nas ima u ponudi tri mirisna body mist spreja, ja sam se odlučila za najslađu varijantu onu od slatkiša i vanilije. Riječ je o vrlo zašećerenoj, gurmanskoj vaniliji, ako vam takav miris ne odgovara, preporučam da isprobate naranču/sandalovinu ili ružu/jasmin. Cijena za 150 ml iznosi 59 kn.


Draga Jasmina me je nedavno obradovala s nekoliko proizvoda od turskog brenda Moda, koji nisu dostupni kod nas, a nemam ni informaciju hoće li biti. Dobila sam ruž, rumenilo i sjenilo koje ću vam također predstaviti na blogu.


Od DM-a su mi stigle Himalaya Herbals paste za zube, sapun i višenamjenska krema. Za sad koristim Sparkly white pastu za zube i vrlo sam zadovoljna.


Catrice i Essence su me iznenadili s jesensko-zimskim novitetima, našlo se tu zaista mnogo proizvoda koji su u fazi testiranja, a o nekim proizvodima sam vać pisala na blogu.



Limitirana Essence kolekcija Arriba o kojoj sam pisala u ovom postu.


Stigla mi je i Ulola family prirodna višenamjenska krema za njegu lica i tijela cijele obitelji uz nekoliko Ulolinih testera za probu. Službene informacije za Ulola family kremu možete pročitati OVDJE.  Ulola održava In store promocije, a ovdje možete provjeriti kad se održavaju.


Vjerujem da ste već vidjeli slike kod kolegica blogerica za Uriage micelarne otopine za svaki tip kože o kojima ću vam također pisati u jednom od nadolazećih postova. Još uvijek se u pojedinim ljekarnama mogu naći za kupiti 1+1 gratis micelarne za 65 kn.


Od Nivee sam dobila set za njegu lica koji sadrži Nivea Q10 serum i kremu za lice.


Stigao mi je i predivni Armani Code Satin za kojeg sam već na INSTAGRAMU napisala da je bio ljubav na prvi pogled i miris. <3


Prošli tjedan sam prisustvovala Lancome druženju u City Centru West u vrijeme kad je Lancome nekoliko dana imao prekrasan podium povodom 3. rođendana La Vie Est Belle mirisa i tom prilikom su nam cure iz Lancome-a prezentirale novitete kao i posljednji LVEB miris - L'eau de parfum Intense koji je u ovoj verziji zaokružen notom lješnjaka i miriše prekrasno.


Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Predivan new in!! La Vie Est Belle Intense miriši savršeno dobro!! Armani Code Satin nisam isprobala. Zarine mirise nisam nikad isprobala, pa tako ni ove za tijelo.
    Preslatka kutija od Nivee. Imam ovaj serum i noćnu kremu. Od Himalaye koristim višenamjensku kremu nakon depilacije i ako mi se pojave kakvi slični upalni procesi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Slažem se za LVEB Intense, moraš isprobati Code Satin prekrasan je! Višenamjenska krema će sigurno poslužiti iako ju još nisam probala, ali takve kreme uvijek dobro dođu. ;)

      Izbriši
  2. Imam onaj prvi LVEB, i sad jedva cekam da pomirisem ovaj novi,ali vec znam da ce mi se svidjeti(ali ne i mom novcaniku)hahaha...Zanima me i ovaj novi Armani!Bas lijepi noviteti kod tebe,jedva cekam recenzije!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahhaha svidjet će ti se sigurno novi LVEB! ;)
      Joj novi Armani je prekrasan, meni osobno puno bolji od originalnog Code-a. ;)
      Hvala ti! <3

      Izbriši
  3. Kako ti se cine ove essence all about roses sjene? Preporucujes li ih? :) Aleksandra

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost još uvijek ju nisam isprobala, samo sam koristila Catrice palete, ali ova od Essence još uvijek nije stigla na red.

      Izbriši
  4. Divni noviteti. Sve mi se sviđa. :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~