5 things...


Za danas sam pripremila jedan malo drugačiji post, da se malo odmaknemo od uobičajnih pisanja recenzija. Htjela sam s vama podijeliti pet stvari koje volim, u kojima uživam i prema kojima "bježim" kad god imam "pet minute za sebe" :).

Muzika:
Što god da radim po kući radio ili tv s glazbenim programom su mi uvijek uključeni, a kad sam vani najčešće muziku slušam s mobitela. Volim muziku i vjerujem da "glazba pokreće", a na mojoj playlisti se najčešće nalaze pjesme '80.-ih i '90.-ih godina poput onih od grupe Queen, Hall & Oates, Michael Jacksona, Bijelog Dugmeta, Azre i slično.  Uz tu muziku sam odrasla i oduvijek ju slušam.


Kava:
Uz muziku i kava me također pokreće. Ne mogu zamisliti početak dana, kao i ni završetak radnog tjedna bez kave. Pijem ju sigurno više od pola života i obožavam ju u raznim varijantama. Prije nekoliko mjeseci kupila sam Dolce Gusto kojeg obožavam, samo ne znam zašto sam ovoliko dugo čekala da ga kupim jer je ovo zaista odličan aparat koji radi vrhunsku kavu. Ujutro najčešće preferiram Espresso Intenso, a vikendima Cortado ili Lungo. S obzirom da sam iz znatiželje kupila osnovni model Piccolo sad već razmišljam da uložim u neki malo bolji upgrade model Dolce Gusto aparata. Njihovu ponudu kave kao i aparata možete pogledati OVDJE. Moram svakako spomenuti da se uz svaku kupljenu kutiju kapsula za kavu skupljaju bodovi koji se mogu zamijeniti za razne nagrade koje imaju u ponudi.


Knjige:
Oduvijek sam voljela čitati knjige i svaki slobodan trenutak koristim da pročitam nekoliko stranica. Čitanje s kompjutera/mobitela/tableta mi nije zanimljivo, kao listanje knjige i ispijanje omiljene kave ili čaja. Najviše volim čitanje kad putujem vlakom prema Splitu jer jedino u tom vremenskom periodu uspijem pročitati knjigu odjednom. Ove sam godine napokon stigla posjetiti Interliber, ali sam se zbog prevelike gužve vratila kući samo s dvije knjige. Iduće ću se godine morati malo bolje organizirati oko dolaska i kupnje jer je ogroman izbor knjiga, ali zbog prevelike gužve nisam uspjela vidjeti sve.


Mirisne svijeće:
U vrijeme kad zahladi i kad se temperature spuste tada obično počnem s paljenjem mirisnih svijeća, jer pružaju divan ugođaj prožet ugodnim mirisom. Volim isprobavati razne mirisne svijeće, a najčešće kupujem one s mirisom vanilije ili u kombinaciji s vanilijom.


Mirisi:
Zar ste mislili da će ovaj post biti bez najdražih mi mirisa? :)
Ne znam što je to u njima da me samo pogled na sve ove bočice čini sretnom. Uživam isprobavati nove mirise, otkrivajući mirisne sastojke kao i uspoređivati nove mirise s onima koje već imam. Sve mi to pruža izazov, ali me i čini sretnom. Često znam sjesti ispred polica s mirisima i posegnuti za onima koje dugo vremena nisam koristila čisto da mi probude neka stara sjećanja i prisjete nekih ljepših vremena... zaista ima nešto magično u njima. ;)


Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Baš lijep post <3
    Ja isto uživam u kavi, knjigama (kad stignem) i glazbi, parfemi su mi također dragi ali pomalo su zapostavljeni u odnosu na ostalu kozmetiku, jedino mirisne svijeće ne doživljavam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      Drago mi je da dijelimo većinu ovih stvari. :)

      Izbriši
  2. lijep post, a favoriti su na skoro isti :D
    ovaj dolce gusto aparat ću si kupiti jednog dana :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa. :)
      Dolce Gusto je must have. ;)

      Izbriši
  3. Divan post!! Skoro sve favorite dijelimo. Parfemi su meni ispred sve kozmetike, No. 1!! Eeee, da mi je sjesti ispred tvoje police i samo gledati :-))(tako moj nećak kad mu je nešto lijepo kaže meni: teta, samo ću gedati)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala i baš mi je drago! <3
      Hahahah i meni su #1. Hvala ti na komplimentu, vjerujem da je i tvoja polica s parfemima za divljenje. ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~