Eucerin - Acute Lip Balm


Balzami za usne su za mene neizostavni dio njege i koristim ih gotovo svakodnevno. No, kad stigne jesen i zima i temperature se naglo spuste moje usne postanu izrazito suhe, ispucale i hrapave u tom slučaju koristim balzame koji imaju intenzivnija svojstva u odnosu na svakodnevne "obične" balzame za usne. Osim Nuxe Reve de Miel balzama za usne (recenziju možete pročitati OVDJE) koji spada u kategoriju balzama koji obnavljaju i njeguju usne, tu je i Acute Lip Balm od Eucerina kojeg ću vam danas predstaviti. Kao što možete primjetiti na slici Eucerin balzam je smješten u plastičnu ambalažu na tubu zapremnine 10 ml. U odnosu na Nuxe "teglicu" Eucerinu dajem prednost jer je način nanošenja higijenskiji što osobno više preferiram. Acute Lip Balm je pogodan za korištenje i kod djece, obogaćen je omega 6 kiselinama, uljem noćurke, pantenolom i glicerinom. Proziran je i ima vrlo ugodan, suptilan miris. Vrlo je ugodan na usnama, ne lijepi se, a osim što moje usne obnovi preko noći, pružajući im istovremenu vlažnost i hidrataciju također ublažava crvenilo oko usana koje se najčešće javlja kod djece. Rok trajanja je 12 mjeseci od otvaranja, a dostupan je u ljekarnama po cijeni od oko 60 kn.




*PR poklon 

Maja xx

4 komentara:

  1. I ja koristim balzame svakodnevno, ali imam isti problem kao i ti. Čim dođe jesen i hladnije vrijeme, moje usne podivljaju. Ovaj Eucerinov balzam nisam isprobala. Imala sam isto ovakvo pakiranje samo sa crvenim čepom, mislim da na njemu piše samo Lip Balm. A sada imam Eucerinov balzam u sticku, tipa pakiranje kao Labello što ima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ovaj jako dobar, bitno mi je da mi obnovi usne i da nemam onaj osjećaj zatezanja a to ovaj radi. Volim Nuxe isto, jer su dosta slični što se tiče namjene, ali Eucerin više preferiram zbog boljeg pakiranja. Svakako, odličan mi je proizvod. :)

      Izbriši
  2. Nisam ga još isprobala, ali zvuči stvarno super. :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~