Ulola Family krema

"Višenamjenska univerzalna krema za svakodnevnu njegu kože lica i tijela cijele obitelji. Namijenjena svim tipovima kože, od normalne do suhe, hrani i hidratizira, a eterično ulje limuna i mandarine daje joj posebnu svježinu. Biljna ulja i shea maslac dodatno regeneriraju kožu lica i tijela što Ulola family kremu čini izuzetno djelotvornom, primjenjivu za cijelu obitelj kroz sva godišnja doba.U 2015. godini krema je dobila novo ruho – tubicu veličine 150 ml, ali je i formula poboljšana dodatkom ekstrakta ružmarina CO2 koji štiti biljna ulja od oksidacije te samu kremu od dodatnog kvarenja. U ponudi je i mini pakiranje kreme od 20 ml, jako praktično za žensku torbicu."

***********************

Vjerujem da znate i sami da kad se temperature spuste i kad zahladi da je koži potrebna dodatna hidratacija jer hladnoća i vjetar vrlo brzo kožu učine suhom, crvenom i grubom na dodir. Kod osjetljive dječje kože taj se proces brže razvije i njihovoj koži je potrebnija češća hidratacija. Kad imate dječicu poput moje (dva dečka) koja ne podnose bilo kakvo mazanje na koži i odupiru se svim silama onda je taj problem malo teži nego što se čini. :) Obojica imaju osjetljivu kožu i vrlo brzo im se svaka promjena na koži manifestira crvenilom i naposljetku suhoćom i pucanjem kože na rukama. Često ih mažem s raznim kremama, ali isto tako oni redovito dobiju poriv da odmah kremu isperu sa sebe jer ne vole ništa dodatno osjetiti na koži, a odbijaju prihvatiti objašnjenje zašto se krema nanosi i da će im pomoći ublažiti bol i peckanje na koži. Onda sam promijenila pristup na način da čekam dok čvrsto zaspu da im namažem lice i ruke, ali nažalost nekad i ja zaspem čekajući njih da zaspu - čari roditeljstva. 
Od kad smo krenuli s upotrebom Ulola Family kreme situacija se promijenila. Odmah sam ih pridobila s činjenicom da Ulola Family krema mirisom podsjeća na miris Cedevite (pića i bombona) što im se svidjelo. A, dodatni razlog je to što se krema odmah upija prilikom nanošenja i ne ostavlja masne tragove i nemaju poriv da operu kremu s kože nakon nanošenja jer s Ulola Family kremom osjećaj "težine" na koži nije prisutan, a koža odmah postane glatka na dodir. Kod malo većih oštećenja koji izazivaju pucanje kože Ulola Family krema zacijeli nakon dvije večeri od nanošenja. Kremu redovito koristimo svi u obitelji i zaista smo prezadovoljni, moram priznati da me je krema uistinu ugodno iznenadila, pogotovo jer je to za sad prva kremu koju su djeca prihvatila bez problema i ne bune se kad ih mažem s njom. Svakako moram napomenuti da osim što se brzo upija, obnavlja i zaglađuje kožu, te ima ugodan i decentant miris također je napravljena od 100% prirodnih sastojaka pa je svakako pogodna za korištenje na koži djece što smatram važnim kad su ona u pitanju. 
Ulola Family krema je dostupna u dvije količine: 20 ml (15,89 kn) i 150 ml - pakiranje u tubi (52,92 kn). Krema se može kupiti u DM-u, Kozmu i Ulola webshopu.
Više o Ulola proizvodima možete pročitati OVDJE.





*proizvod ustupljen na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 8:

  1. Mmm, ma tko ne bi pao na miris Cedevite? Mislim, ja znam da ja bih :D Zvuči odlično, i iako još nemam kikače poput tebe, imam nećakinje koje bi sigurno razveselila :) Tvoje slike mi se jako sviđaju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, miris Cedevite većina voli. :D
      Sigurna sam da bi se nećakinje razveselile. :)
      Hvala ti!

      Izbriši
  2. Oooo, baš bi se i ja namackala s ovom kremicom. Moram priznati da je nisam uopće primjetila na policama. Moram bolje gledati :-))!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa baš super da je tvoju dječicu privukao miris. :) A odlična stvar je i da se krema brzo upija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ključan faktor za njih je da dobro miriše i da se brzo upija. :D

      Izbriši
  4. O, nisam ni znala za ovu kremu! :D Ja svog ne mazem previse, ali sad kad su ovi hladniji dani, obrascici mu se zacrvene pa ga mazem Dr. Pasha kremom za bebe i virovala ili ne, on obozava tu kremu i non stop trazi da je otvorin da je moze mirisat. Hahahahaha! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ova odlična. A, vidila san i pakiranje od Dr.Pashe i super mi je. Garant bi se svidila i mojima. :D :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~