Maybelline The Colossal Go Extreme Leather Black Mascara & Master Precise Liquid Eyeliner


Već sam nebrojeno puta spomenula na blogu da su maskara i tuš gotovo neizostavni proizvodi moje makeup rutine. Tuš ponekad zamijenim olovkom, ali maskaru uvijek nosim. Maybelline je prošle godine lansirao The Colossal Go Extreme maskaru u nijansi Leather Black i Master Precise tuš za oči u obliku flomastera. Od drogerijskih maskara Maybelline je jedan od nekoliko brendova koji ima cjenovno prihvatljive, a ujedno i odlične maskare, no kad su u pitanju tuševi za oči vrlo teško nalazim onaj koji odgovara svim mojim kriterijima. Probala sam mnogo tuševa, a najmanje sam bila zadovoljna s onima u obliku flomasteru jer mi nisu bili dovoljno pigmentirani, precizni i trajni. Jedno vrijeme sam koristila one u posudici (gel lineri) koje se nanose s posebnim kistom, a potom pronašla svoj (još uvijek) idealan tuš kod Eveline brenda. No, uz Eveline ovaj od Maybelline je dospio u moje favorite jer je ispunio sva moja očekivanja, a i više već pri prvom nošenju. Na ambalaži će te primjetiti da je napisano 0.4 mm što kod Master Precise tuša označava debljinu šiljastog vrha i čini ga iznimno preciznim za nanošenje, a vi si sami ovisno o položaju ruke određujete debljinu linije na kapku. Master Precise tuš je idealan odabir za one koji se tek uče kako nanijeti tuš, jer je vrh vrlo precizan i šiljast, a kad je još i u obliku flomastera onda svakako olakšava nanošenje linije. Osim što je precizan ovaj tuš je vrlo pigmentiran i trajan što me je posebno oduševilo jer kako sam spomenula ranije u tekstu niti jedan tuš u obliku flomastera nije imao sve spomenute karakteristike obijedinjene u jedan proizvod, stoga ako ste početnik svakako savjetujem da isprobate ovaj tuš ukoliko vam nanošenje ne ide s tušem koji ima fleksibilniji kist poput Celebrities tuša od Evelina. Master Precise tuš mi je uz svakodnevno korištenje trajao sigurna tri mjeseca kad sam počela primjećivati da je nanošenje linije postalo otežano jer se jednostavno istrošio s vremena i sama aplikacija nije više išla glatko. Cijena tuša je oko 60 kn u drogerijama.

The Colossal Go Extreme Leather Black maskara ima deblju četkicu koja se lagano sužava pri vrhu i korijenu drške. Čekinje na maskari su vrlo guste i obuhvaćaju svaku trepavicu čak i one najkraće. Inače volim maskare koje imaju deblju četkicu, jer sam primijetila da one pružaju najbolji volumen mojim ravnim trepavicama. The Colossal Go Extreme maskara ima vrlo izražen crni pigment pa skidanje iste traje nešto duže nego inače, ali ne ostavlja tamne tragove na okoloočnom području. Sviđa mi se što se ne trusi ni nakon 12 sati nošenja na trepavicama, ali volumen malo padne što maskara duže stoji. Trajala mi je sigurna tri mjeseca kao i Master Precise tuš kad se počela sušiti i stvarati grudice. Nije mi uzrokovala iritaciju očiju, a niti sam osjetila težinu na trepavicama dok sam ju nosila. Iako mi se The Colossal Go Extreme pokazala vrlo dobrom u smislu pigmentacije, trajnosti i volumena moja najdraža Maybelline maskara i dalje ostaje Lash Sensational o kojoj sam pisala u OVOM POSTU.







*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx

4 komentara:

  1. Nisam ljubitelj ovih flomaster tuševa,najviše volim tečne. Moja ti je preporuka,ukoliko si u mogućnosti isprobaj neki od Golden Rose tečnih tuševa,savršeni su:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su tekući nekako najdraži, ali ovaj u flomasteru me je ugodno iznenadio. Svakako ću isprobati tuševe od GR, hvala ti na preporuci. :)

      Izbriši
  2. Tuševe ne koristim. U biti, neznam ih ni staviti, ako ćemo iskreno, :-)) A ovu maskaru nisam isprobala. Možda nekom prilikom se sjetim da je dobra pa je kupim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razumijem te, moram priznat da ovakav oblik tuša dosta olakšava nanošenje. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~