Nivea Cellular Perfect Skin linija


Nivea Cellular Perfect Skin linija je nastavak na Cellular Anti Age liniju koja je namijenjena starijim korisnicima dok je Cellular Perfect Skin osmišljena za mlađu populaciju kojoj su potrebniji proizvodi ovakve namjene kao preventiva starenju, iz tog razloga ova linija je usmjerena prema blistavom izgledu lica kao i zaštiti od UVA i UVB zraka koji uzrokuju prijevremeno starenje kože.  

Mladenačka koža sjaji, puna je života i stanične vitalnosti. S vremenom taj sjaj nestaje i postupak obnove stanica prirodno se usporava. Znanstvenici iz tvrtke NIVEA stvorili su liniju protiv starenja osmišljenu za stimulaciju obnove kože i otkrivanje blistave kože koja izgleda mlađe.
Inovativna formula omogućuje trenutačno osvjetljivanje kože zahvaljujući kombinaciji sastojaka koji su aktivni unutar stanica i kompatibilni s kožom* te obojenih mikropigmenata:
  • Lumicinol: ujednačuje ton kože
  • Ekstrakt magnolije: odlikuje se antioksidativnim svojstvima
  • Obojeni mikropigmenti: pružaju trenutačnu pokrivenost
    * in vitro ispitivanja

Cellular Perfect Skin dnevni fluid namijenjen je za dnevnu upotrebu jer sadrži SPF zaštitu (15). Smješten je u kvalitetno pakiranje na tubu s metalik sivom pumpicom. Tekstura fluida je srednje gusta i iako na prvi pogled izgleda bijelo u sebi sadrži mikročestice koje se prilikom nanošenja na licu rasprsnu i otpuštaju boju pri čemu ujednačavaju kožu lica čineći ga instant blistavim i zaglađenim. Fluid je dostupan u samo jednoj boji i svjetlijim curama bi mogao biti pretaman tijekom cijele godine, osim možda ljeti kad koža poprimi osunčanu boju, ali s obzirom na niski SPF koji sadrži savjetujem da ga nosite navečer ili nakon što ste lice prethodno pripremili s kremom koja sadrži viši SPF faktor, s obzirom da je lagan na licu mislim da je idealan odabir tijekom toplijih dana. Najčešće ga nosim uz lagani makeup, uglavnom je to u kombinaciji s maskarom na očima i balzamom na usnama. Fluid nije zamjena puderu i ne nudi jako prekrivanje, isključiva namjena mu je da koži lica pruži blistavost i da ujednači ten što i čini.

Nadopuna Cellular Perfect Skin dnevnom fluidu je i Eye Illuminator okoločna krema iz iste linije koja je također u boji. Smještena je u usku ambalažu zapremnine 15 ml i ima šiljasti vrh za preciznije nanošenje. Ostavlja svjetliju boju u odnosu na dnevni fluid, pruža optimalnu hidrataciju na okoloočnom području i kao dnevni fluid instant pruža odmorniji i blistaviji izgled kože nakon nanošenja. Može se koristiti prije nanošenja korektora. 

Cellular Perfect Skin noćni fluid (esencija) je moj favorit iz cijele linije i kako mu ime govori namijenjen je za večernju njegu lica. Cijela linija mi ima prekrasno pakiranje, ali fluid za noćnu njegu lica mi se osobno najviše dojmio svojim učinkom, kao i svojom modrom ambalažom na pumpicu. Tekstura mu je predivna, baš onakva kakvu inače volim, više gelasta nego kremasta i kao takav nije mi isušivao kožu, niti sam imala osjećaj zatezanja nakon korištenja. Ima intenzivan prepoznatljiv miris Niveinih krema koji nestane s lica nakon nekog vremena od nanošenja. Često bi ga koristila kao samog jer mi poslije njega nije bila potrebna dodatna hidratacija lica, hladnijih dana kad bi mi koža bila osjetno dehidrirana nakon noćnog fluida dodatno nanesem kremu za lice. Efekat na licu bi najbolje primijetila ujutro nakon buđenja jer mi koža izgleda odmornije, svježije i nije beživota i siva. 
Ne mogu reći da su mi ovi proizvodi konkretno utjecali na sprečavanje pojave bora jer one kod mene nisu izražene osim oko očiju, ali na tom području Eye Illuminator instant djeluje u vidu popunjavanja linija i blagog prekrivanja podočnjaka, što se tiče noćnog seruma on je definitivno pridonio općem stanju izgleda kože lica, dok dnevni fluid pruža ujednačeni izgled kože lica uz trenutno blistavi izgled kože. 

Cijene: 
Cellular Perfect Skin dnevni fluid 40 ml - 114,90 kn
Eye Illuminator 15 ml - 104,90 kn
Cellular Perfect Skin noćni fluid 40 ml - 114,90 kn






S lijeva na desno: okoloočna krema, dnevni fluid i noćni fluid

*proizvodi ustupljeni na testiranje 

Maja xx

Broj komentara: 7:

  1. Ja sam veliki Nivea freak još od osnovne škole a sad sam matora, dakle to je puno godina, ali iz ove linije još nisam probala ništa i definitivno mi je sledeće na listi :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Vrlo zanimljiva linija. Posebno su mi interesantni noćni fluid i Eye Illuminator. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sviđa mi se ova linija. Voljela bi isprobati noćni fluid, kad kažeš da je baš dobar. A svakako mi se primamljiv čini i Eye Illuminator.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~