Oriflame Giordani Gold Eyeshadow Quad in Radiant Plum, Perfecting Make Up Base & Bronzing Pearls in Natural Radiance


Giordani Gold kolekcija iz Oriflame-a sadrži najluksuznije makeup proizvode iz cijele kataloške ponude, a neke od njih ću vam predstaviti u današnjem postu poput palete sjenila za oči u nijansi Radiant Plum, Perfecting Make Up base - baze za makeup i vrlo popularnih kuglica za nijansiranje koje se mogu koristiti kao rumenilo i/ili bronzer. 

Eyeshadow Quad - Radiant Plum

Paleta sjenila za oči smještena je u kompaktnu crnu ambalažu u kojoj se osim 4 sjenila nalazi veliko ogledalo i dvostrani spužvasti aplikator. Svako sjenilo pojedinačno teži 1.3 grama, a redovna cijena palete iznosi 109,00 kn, no može se kupiti i po povoljnijoj cijeni ukoliko redovito pratite katalog. :)
Radiant Plum paleta sadrži dvije ljubičaste nijanse, jednu bijelu i jednu u boji starog zlata. Dvije nijanse sadrže sjajne čestice, dok su kod one u boji starog zlata nešto više izražene što će te vidjeti na slici niže. Sjenila su mekana na dodir i solidne su pigmentacije, za nešto intenzivniji efekat svakako preporučam da koristite bazu za sjenila. Lijepo se blendaju, truse se i na kapcima pružaju satenski završetak, a sjajne čestice su suptilne što mi se sviđa. Omiljena nijansa mi je upravo ona u boji suhog zlata i najčešće ju nosim jer kao sama lagano istakne kapke pa je kao takva idealna za laganiji dnevni makeup. Trajnost im je oko 6-7 sati kada počnu lagano blijediti. Uz Radiant Plum dostupne su još dvije palete u nijansama Smokey Grey i Divine Brown. 






Perfecting Make Up Base

Baza koja se nanosi nakon kreme za lice, a prije nanošenja tekuće podloge. Smještena je u predivnu staklenu matiranu ambalažu zapremnine 30 ml. Doziranje je na pumpicu i jedan potisak pumpice je dovoljan za prekrivanje cijelog lica. Tekstura je divna, ponaša se poput kreme na licu, a nakon nanošenja kožu ostavlja vrlo zaglađenom i mekanom na dodir. Pričekam oko minute da se upije prije nego nanesem puder na lice. Sviđa mi se što divno zagladi lice pa puder lijepo izgleda kad se nanese, a pri tom mu i produži trajnost. S obzirom da imam mješovitu kožu lica puder mi najprije nestane s T zone, a potom s ostatka lica uz korištenje baze trajnost pudera na licu se prolongira za otprilike sat - dva nego bez baze. Dugo vremena nisam koristila baze za lice jer su mi izbijale akne od većine njih koje sam isprobala, a s Perfecting Make Up bazom srećom nisam imala takvih problema. Iako je bijele boje, ne ostavlja bijeli trag na licu. Ima vrlo ugodan miris, a obogaćena je ekstraktom orhideje. Redovna cijena iznosi 99,00 kn u Oriflame katalogu. Sastojke možete provjeriti OVDJE.




Bronzing Pearls - Natural Radiance 

Kuglice za nijansiranje su jedan od najpoznatijih Giordani Gold proizvoda, trenutno su dostupne u 5 nijansi s tim da je jedna od njih namijenjena za isticanje određenih dijelova lica ili tijela poput highlightera. Nijansa koju sam isprobala nosi naziv Natural Radiance koju čini kombinacija svijetlo ružičastih i breskvastih tonova pomiješanih s bronačnom bojom. Nemojte da vas ime nijanse zavara jer su ovo vrlo, vrlo pigmentarne kuglice koje ukoliko se lagano pritisnu kistom pružaju divan prirodan izgled blago rumenih obraza. Nanosim ih isključivo s bockalicom kako bi boja na obrazima izgledala što suptilnije. Za ove kuglice je specifično to što je svaka ručno oblikovana. Teže 25 grama i s obzirom na svoju visoku pigmentiranost trajat će dugo. Za brončani izgled lice tu je nijansa Natural Peach, za brončani izgled svijetlog tena najbolje će odgovarati Natural Bronze, a tamnijem tenu komplementirati će nijansa Dark Bronze. Redovna cijena im iznosi 69,00 kn, a u aktualnom katalogu OVDJE  im je cijena 34,90 kn. 





*proizvodi ustupljeni na testiranje 

Maja xx

4 komentara:

  1. Paleta je san snova i odlično si je upotrijebila.... <3 Fotke su ti mrak!!! Odnedavno sam i sama opet počela kupovati Oriflame, ali sam se zadržala na njezi tijela ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! <3 Oriflame ima stvarno dobre proizvode. :)

      Izbriši
  2. Nisam već jako, jako dugo kupovala Oriflame. Imala sam ove perle davno prije, doduše tada nije bilo toliko izbora nijansi, mislim da su bile samo dvije dostupne, ali bile su odlične i zaista dugo traju.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~