Emanuel Ungaro - La Diva edp


Ungarova Diva obilježila je 80.-e godine prošlog stoljeća uz nekoliko dobro poznatih mirisa poput Opiuma, Samsare, Poison, Coco EDP i sličnih. Već po spomenutim mirisima (ukoliko ste ih isprobali) možemo zaključiti kako su se 80.-ih godina nosili jaki, sastavom kvalitetni i bogati mirisi za koje je bilo potrebno posjedovati određene godine i eleganciju da bi ih se moglo nositi. Danas je to ipak malo drugačije, neki sastojci su zabranjeni, neki su vrlo dragocjeni pa je njihova upotreba u komercijalnim mirisima zamijenjena onim sintetičkim, pronalazak kvalitetnog mirisa u rangu jednog starog Shalimara ili pak Dive je rijetkost... no to je priča za neki drugi post, vratimo se mi na aktualnu temu. :)

Modna kuća Ungaro je početkom ove godine navršila 50 godina postojanja, organizirana je velika proslava u Le Petit Palaisu u Parizu gdje je uz prisustvo 600- tinjak gostiju predstavljena nova Diva, točnijeg naziva La Diva namijenjena mlađoj populaciji modernog doba čije je zaštitno lice model Charlotte Free. 
La Diva je potpuna suprotnost prvoj Divi i u potpunosti je prilagođena mlađoj populaciji, posjeduje šarm i vrckavost uz mrvicu oštrine. Bočica je preslatka i potpuno šik poput prave Parižanke, pomislila sam da će sam miris biti mnogo ozbiljniji što zbog bočice, a i samog sjećanja na prvu Divu, no ugodno sam se iznenadila kad sam ga prvi put osjetila u prolazu jer mi je odao dojam vrlo zaigranog i veselog miris. Miks voća koji se isprepleće La Divom podsjeća na sočni koktel, no gardenija joj je pridodala kremastu dozu i uz pačulij drži savršen balans i razinu slatkoće u njemu. La Diva nije tipičan slatkasti miris za djevojčice, ali bi ga smjestila negdje pri kraju moje imaginarne skale girly mirisa. Posjeduje vrckavost i šarm zbog svojih slatkih voćnih nota, no gardenija i pačulij su prirodali tek malu dozu ozbiljnosti. Iako su girly dani daleko iza mene, La Diva me je osvojila već pri prvom udahu i danima ju nosim jer mi jednostavno odgovara uz promjenjive hladnije dane kao i uz one sunčanije. Idealna je za sve prilike i sva godišnja doba, jedan od onih mirisa kojeg možete nositi kad se ne možete odlučiti koji bi ste drugi, ne opterećuje svojom jačinom, a prigodna je za dnevne izlaske kao i za večernje zabave. Trajnost mirisa je oko 5 sati na mojoj koži. La Diva je dostupna u Martimexu i ostalim parfumerijama. 

Cijene:
30 ml - 299,00 kn
50 ml - 419,90 kn
90 ml - 523,10 kn

Gel za tuširanje 200 ml - 189,00 kn
Losion za tijelo 200 ml - 219,90 kn




U nastavku se nalazi nekoliko slika s proslave 50 godina Ungara i predstavljanja La Diva mirisa u Le Petit Palais (Pariz).






*proizvod ustupljen na testiranje 

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Divno opisan miris! Sad ga moram isprobati. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Preporučam da ga isprobaš i nadam se da će ti se svidjeti. :)

      Izbriši
  2. Uvijek me obraduje svaki tvoj post o parfemu. Nisam još isprobala ovaj parfem, ali kako si ga opisala, mislim da bi mi se svidio

    OdgovoriIzbriši
  3. Zvuči ful interesantno! Nisam ga isprobala još.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš prvom prilikom, zaista je odličan pogotovo sad za proljeće. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~