Novosti i noviteti #2


Donosim vam još jedan pregled i presjek novosti i noviteta koji su trenutno aktualni. 

Svi koji od 20. ožujka do 20. travnja kupe dva proizvoda linije Pure & Natural u dm-u te, uz presliku računa, pošalju fotografiju cijele figure na natjecaj@hippygarden.com imat će priliku osvojiti couture haljinu iz najnovije kolekcije Hippy Gardena. Pobjednica koju će odabrati žiri, kao novo zaštitno lice Hippy Gardena, sudjelovat će u snimanju ekskluzivnog modnog editorijala. Vrhunac kampanje očekuje se u svibnju, kada će Hippy Garden na modnoj reviji predstaviti svoju novu kolekciju.



U 2016. godini brand Lancôme predstavlja svoj projekt pop up store-a Café Lancôme, kao novi način prezentacije legendarnih proizvoda i vrijednosti branda sa više od 80 godina duge tradicije. Inspiriran tradicionalnim pariškim kafićem, Café Lancôme povlašten je kutak gdje žene mogu u miru ispričati priču o svojoj ljepoti uz šalicu tople kave i slasne francuske kolačiće - macarons, te se osloniti na ekspertizu i savjete dobivene od stručnog osoblja.
Sa ovom lijepom inicijativom, žene će se upoznati s Lancome ekspertizom i što je još važnije, pružiti će im jedinstveni doživljaj. 

Zapišite datume za slijedeći posjet Café Lancôme :)
City Centar West (Jankomir) 09.09. - 18.09., 
City Centar One Split 23.09. - 02.10., 
City Centar West (Jankomir) 02.12. - 11.12.,
Arena centar 14.12. - 23.12.2016.


BILLA i BIPA Hrvatska od kraja ožujka 2016. obogatile su i proširile ponudu zdravih prehrambenih proizvoda cjelokupnim asortimanom visokokvalitetnih organskih proizvoda marke Alnatura, koji potječu iz strogo kontroliranog ekološkog i 100% organskog uzgoja.

Alnaturine proizvode često kupujem, volim njihove namaze i paštete od povrća, kao i vafle od meda koje možete vidjeti na slici ispod. Svakako preporučam da ih isprobate, jer su zaista odlični. 



Od početka travnja Rimmel nam je ponovno postao dostupan u DM drogerijama. Manhattan se povukao s hrvatskog tržišta i zamijenio ga je stalak s Rimmel proizvodima. 


21.03. se obilježava National Fragrance Day što mene kao mirisnog freaka posebno veseli. Ove godine jedna od mojih omiljenih shopping destinacija - Escentual organizirala je na Instagramu natjecanje povodom spomenutog datuma, a kao nagradu za najbolju sliku ili "smelfie" poklanjali su vaučer u iznosu od 50 funti koji se može iskoristiti na njihovoj stranici. Među natjecateljima odabrali su moju sliku s mirisima koju možete vidjeti OVDJE (i pratiti me na Instagramu ako još niste :)). Presretna sam zbog toga i naravno da sam morala svoju mirisnu kolekciju nadopuniti s još jednim mirisom kojeg sam skinula sa svoje liste želja (JPG Classique EDT - kolekcionarsko izdanje) uz još par proizvoda koje možete vidjeti na slici niže.


Givenchy miris iz linije Gentlemen Only - Parisian Break je limitirana edicija koja se može kupiti isključivo u Douglas parfumerijama. Dostupan je u količini od 50 ml po cijeni od 449 kn. Povodom toga u tijeku je nagradna igra u Douglas parfumerijama gdje uz kupovinu bilo kojeg Givenchy mirisa u iznosu većem od 350 kn sudjelujete u izvlačenju za putovanje u Pariz. Nagrada uključuje putovanje za 2 osobe (avio karta, takse, smještaj).

Od prošlog tjedna dostupan je i treći miris iz Narciso Rodriguez - Narciso linije, nakon edp (bijeli), edt (crni) stigao je i Poudree (nude) miris koji je spoj prvijenca (bijelog) s dodatkom bugarske ruže. Prekrasan i poseban miris poput svojih prethodnika. 



Odnedavno su i na našem tržištu dostupni muški mirisi prestižnog dizajnera John Varvatos.

John Varvatos Classic 75 ml (prvi s lijeva na slici niže)
Stvoren za samouvjerene i smione muškarce koji stvaraju svoj vlastiti stil. Suptilan i senzualan, moderan, hrabar i sofisticiran. Dizajniran u suradnji sa jednim od najpoznatijih dizajnera parfema Rodrigo Flores-Roux. Sadrži buke nota listova i voća smokve, korijandra, muškatne žalfije, kože, šljive, začinjen cimetom, biberom, uz drvene akorde cedra i sandalovine. Parfem je dostupan u crnoj bočici od stakla sa detaljima kože i metala kao Eau de Toilette 75ml/419 kn.

John Varvatos Dark Rebel 75 ml (sredina)
Miris je inspiriran dizajnerovim povratku u Detroit. Namijenjen buntovnim muškarcima koji razmišljaju van konvencionalnih okvira, individualcima koji nisu sljedbenici. Miris prati slogan „Poslije tame dolazi svjetlo." Kompozicija je dimna, orijentalno – drvena, u kojoj se slatki duhan miješa sa senzualnim, smolastim drvećem. Otvara se akordima jamajčanskog ruma, kubanske šećerne trske, davane, kardamoma i muškatne žalfije. U srcu su crna koža, smola jele, muškatni orah, biber. Akigala drvo, list duhana, meksička crna vanilija, kastoreum i kleka su u baznim notama. Elegantna crna bočica umotana je u kožne trake. Miris je dostupan kao Eau de Toilette 75 ml/419 kn.

John Varvatos Artisan Aqua 45 ml (zadnji na slici)
"Od početka smo pokušavali vratiti se izradi mirisa na stari način - ručno, koristeći najbolje sastojke u svijetu mirisa, umjetnički, u malim serijama." - John Varvatos.
Uzbudljivo snažan i osvježavajući miris za muškarce. Sadrži mješavinu klasičnog citrusa i biljnih tonova, suvremen miris sa daškom tradicionalnog. Ljetna verzija inspirirana Mediteranom, plažama i dugim šetnjama uz obalu. Miris se otvara notama mandarine, tangela (hibrid mandarine i pomela) i molekulom paradisamide (ostavlja utisak tropskih voćnih nota guave, grejpa, rabarbare i ribizla) te korijena angelike. U srcu su muškatna žalfija, lavanda, korijander, toscanol, bosiljak, geranijum, palmarosa i jasmin sambac na osnovi od mošusa, pačulija i smole jele. Miris John Varvatos Artisan Acqua dostupan je u bočici prekrivenoj ručno pletenim konopcem. Varvatos naglašava da je time svaka od njih nešto drugačija, s obzirom da su sve izrađene ručno.
Pakiranje Eau de Toilette 45ml/299 kn.

Mirisi su dostupni u Anabella (Split) i Martimex parfumerijama (Zagreb). 



I posljednja informacija za ovaj post je da moj omiljeni hrvatski časopis Gloria Glam u suradnji s parfumerijama Martimex poklanja mini pakiranje (5 ml) novog Missoni EDP mirisa uz kupnju novog broja. Ukoliko vas zanima kako Missoni miriše, a niste ga stigli isprobati, sad je idealna prilika za to. :)

Maja xx

4 komentara:

  1. Baš baš predivan post!! Nadam se da ću u nekom od termina posjetiti Lancôme Café!! Draga, pa čestitam ti na osvojenoj nagradi. Fotka je zaista super, to sam već ranije na fejsu komentirala. Jako mi je drago zbog tebe.
    Nisam stigla isprobati novi Narciso. Bijeli imam i obožavam ga, tako da mislim da bi mi se i ovaj svidio, :-))
    Missoni sam tako jako htjela isprobati, po opisu mi se jako svidio, predivna mi je i bočica, ali nažalost kod mene u Ka ga nema. Tako da sam u ponedjeljak bila oduševljena ugledavši ga u Gloria Glam. Predivan mi je i baš ga želim!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, Cafe Lancome je divan! :)
      Hvala ti! <3
      Vjerujem da će ti se i Poudree svidjeti. ;)
      Baš mi je drago za Missoni da si ga uspjela uloviti i da ti se sviđa. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~