[ZAVRŠENO] Olival čarobno mlijeko za tijelo i krema za ruke od lavande + DARIVANJE


Čarobno mlijeko novi je Olivalov proizvod sa sjajnom kombinacijom čak šest visokovrijednih prirodnih ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana. Mlijeko će odgovarati svakom tipu kože, pružiti joj mirisni hidratantni užitak te ju učiniti glatkom i sjajnom. Zimi, kada se koža više isušuje zbog grijanja, vjetra i hladnoće, čarobno mlijeko je odličan preparat jer emulzija pruža dovoljno hidratacije. Dok bademovo ulje hrani kožu, lješnjakovo ulje ju tonizira i blago učvršćuje. Makadamijino ulje poznato je zbog svog anti age učinka i prava je riznica E vitamina baš kao i arganovo ulje. Jojobino ulje, kožu čini mekom i glatkom, a idealno je za preparate ove vrste zbog svog sastava sličnog masnoći kože. Čarobno mlijeko potražite u DM-u, Mulleru i bolje opremljenim ljekarnama po cijeni od 49,90 kn.


************************************


Čarobno mlijeko za tijelo smješteno je u jednostavnu i efektnu plastičnu ambalažu sa zlatnim čepom koja upotpunjuje liniju zlatnog i običnog ulja za njegu kože. Miris čarobnog mlijeka je identičan onom koji krasi obično ulje kao i ono sa šljokicama, no nešto je intenzivnije u odnosu na spomenuta ulja. Vrlo je ugodno i nenametljivo zahvaljujući kombinaciji prirodnog ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana koja ispuštaju raskošan i suptilan miris na koži. Tekstura Čarobnog mlijeka kao i izgled koji pruža koži nakon nanošenja je zaista čaroban. Vrlo lagane i mazive teksture upija se u kožu gotovo u trenu, ostavljajući ju suptilno sjajnom (vidljivo na slici niže) zbog čega će kod mene biti neizostavan proizvod za njegu tijela tijekom ljeta kada preferiram koristiti hidratantne proizvode koji se brzo upijaju u kožu bez da ju ostavljaju masnom, a to je upravo ono što ovo Čarobno mlijeko pruža. Sviđa mi se što je doziranje olakšano uz pomoć uske rupice pa nema straha od razlijevanja jer se može lako dozirati potrebna količina. Predivan proizvod kojeg će jedna od vas moći osvojiti u darivanju koje vam pripremam. Za sudjelovanje pročitajte upute koje se nalaze niže u tekstu. 


Olival hidratantne kreme za ruke dubinski njeguju kožu i pritom ih štite i hrane, a povoljno djeluju i na strukturu noktiju, jačaju ih i ujedno smanjuju njihovu sklonost pucanju. Za intenzivniju njegu u ponudi su i koncentrati za ruke s ekstraktom nevena i lavande. Hidratantna krema za ruke s eteričnim uljem dalmatinske lavande namijenjena je svakodnevnoj njezi ruku, a blagotvorna svojstva lavande poznata su još od davnina. Rimljani su ovu ljekovitu biljku koristili za mirisne kupke jer smiruje i opušta, dok su je Grci primjenjivali u medicini zbog antiseptičkog djelovanja. Bogati hranjivi sastojci kreme u kombinaciji s lavandom dodatno štite, vlaže i hrane kožu. Hidratantna krema za ruke i nokte s esktraktom nevena obnavlja oštećenu kožu i nokte, a zbog svojih terapijskih svojstava biljka nevena koristi se još od Starog Egipta. Krema sadrži vitamin E, snažan antioksidans koji neutralizira slobodne radikale te usporava starenje stanica. Brzo upija i hidratizira suhu kožu, a rezultat su nježne i mekane ruke te jači i kvalitetniji nokti.



************************************

Kao prava Dalmatinka ne mogu odoljeti mirisu lavande, znam da nekima izaziva glavobolju ali mene taj miris opušta i vraća u djetinjstvo svaki put kad ga pomirišem stoga je moj izbor od nekoliko ponuđenih pao na Olival kremu za ruke i nokte s mirisom lavande. :)
Tekstura kreme je idealna, nešto gušća od gore spomenutog Čarobnog mlijeka no ne prebogata i potrebna je vrlo mala količina (prikazano na slici niže) za namazati ruke. Intenzitet mirisa se najviše osjeti netom nakon nanošenja, no značajno se smanji kad kremu razmažem na koži. Ruke nisu masne nakon nanošenja, a krema se vrlo brzo upije u kožu ostavljajući ju svilenkasto glatkom na dodir, a isti efekat ostavlja i nakon 2-3 pranja što mi se sviđa jer ju nemam potrebu nanositi toliko često. Najčešće ju preferiram koristiti navečer prije spavanja kako bi mi tijekom noći obnovila suhe dijelove na koži. Smještana je u praktičnu ambalažu u tubi zapremnine 75 ml. Cijena joj iznosi 9,99 kn u drogerijama, većim trgovačkim lancima kao i u odabranim ljekarnama.













DARIVANJE: 

U suradnji s Olivalom poklanjamo jednoj od vas Čarobno mlijeko za tijelo i kremu za ruke i nokte od nevena. U komentarima ISKLJUČIVO ispod ovog posta mi napišite koji je vaš omiljeni Olival proizvod (ukoliko ste isprobali Olival proizvode) ili koji bi ste Olival proizvod voljeli isprobati (ukoliko niste do sad imali priliku). 
Darivanje je internacionalno i traje do 13.04.2016. do 22:00 sata. 
Ukoliko niste logirani na blog, ostavite svoje ime ili e-mail adresu za lakše snalaženje oko objave dobitnika.
Sretno! :)


******************************

Dobitnica darivanje je djmaslak@vip.hr. Čestitam! Mail je poslan i nadam se odgovoru na njega u roku od 48 sati. :)





*PR pokloni

Maja xx

102 komentara:

  1. volela bih da probam kremu za ruke i nokte

    OdgovoriIzbriši
  2. Vedrana Majer
    vedranamajer@hotmail.com
    Isprobala sam kremu za ruke Olival. Ostalo nisam isprobala ali bi voljela :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Moj favorit u Olival kozmetici je ekstrahidratantna krema od smilja. Koristim već drugu tubicu i veselim se kupnji nove.
    Apsolutno savršenog mirisa makar je to manje bitno, ali ono što meni posebno odgovara je to što je ekstra nježna jer moja koža je osjetljiva pa izuzetno pazim pri odabiru kremica koje su većinom krcate parfemima. Osim što mi ne iritira kožu odlično hrani kožu i jednako dobro funkcionira i kao podloga prije pudera.
    S obzirom da sam zaljubljena u tu kremicu, voljela bih isprobati ostatak linije odnosno sve što sadrži smilje! :)
    Mislim kad bih doživotno trebala kupovati jednu kremicu da bih definitivno ovu odabrala jer mi savršeno odgovara a nikad nije izazvala neke neželjene reakcije na koži!

    OdgovoriIzbriši
  4. Isprobala sam dosta Olival proizvoda, kvalitetni su i domaći proizvod, najviše volim njihovo čarobno zlatno ulje i koncentrat za ruke od nevena... Ova dva proizvoda koja dijeliš u darivanju nisam još imala prilike isprobati.
    Pratim preko FB :Ines Obradović i Bloglovina : Chelsea

    OdgovoriIzbriši
  5. Najdraži Olivalov proizvod mi je čarobno suho ulje koje koristim svakodnevno, divno je! Voljela bih isprobati i čarobno mlijeko za tijelo o kojem čitam samo riječi hvale.
    E-mail: tea.sainovic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Volim Olivalove kreme za ruke,lavanda mi je isto jedna od favorita :) čarobno mlijeko još nisam probala- voljela bi kao i čarobno zlatno ulje o kojem sam čitala samo pohvale :)

    Ivanka S. F. ivankasf@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam jos imala priliku isprobati Olival proizvode, ali jako bih voljela isprobati Carobno mlijeko za tijelo i suho ulje :)
    Nikolet Varga
    nvd.dvn103@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Jasmina Ekinovic
    e_yasmina@hotmail.com
    Od Olival proizvoda isprobala sam micelarnu, piling i masku te su svi proizvodi vrlo dobri, obavljaju svoju funkciju korektno po pristupačnim cijenama, sve pohvale! <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Još nisam nista od Olival kozmetike probala, ali kao sto sam ti jučer komentirala na Facebook u ja jako želim probati to čarobno mlijeko za tijelo. Inače mi je koža nakon zime dosta suha i treba mi stvarno nesto čudesno :)

    Fb: Ines Kristić
    Email: ines_kristic@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Olivalov pekmez za samotamnjenje, spasio me prošlo ljeto jer sam konačno imala kjetnu boju i nisam izgledala kao čovječja ribica, volim ga nositi sa glitter uljem za sunčanje a proizvod koji me posebno oduševio jr piling za lice sa smiljem i košticama marelice blago očisti kožu bez iritacije. Također volim i njihov Ice gel koji mi puno pomaže kada pretjeram sa vježbanjem i svakakoga preporučam.
    Ono što bi željela isorobati je ova nova dvofazna micelarna koju su nedavno stavili u prodaju, zvuči jako obećavajuće sa novom formulom.
    FB Katarina Bošnjak

    OdgovoriIzbriši
  11. Omiljeni proizvod mi je micelarna voda sa smiljem FB Marija Mare rimoldimarija@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja jako volim njihove kreme za lice. Svaka mi je za određeni period u godini. Osim maske više nisam ništa probala, a evo mi prilike. Nela nela_b@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  13. Nisam isprobala nista od ovih proizvoda.osim kreme za ruke koja mi je super.zelim probati ovo mljeko za tjelo.😀

    OdgovoriIzbriši
  14. Stjepan Maja Simicsrijeda, 06 travnja, 2016

    Moj favorit od Olival proizvoda je extra hidratantna krema i Olival micelarna. Kremu i čarobno mlijeko nisam isprobala a voljela bih jako ,pogotovo mlijeko za tijelo. Fb: Stjepan Maja Simic email: majauci@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  15. Najdraže mi je Olival čarobno suho ulje :)
    Ove proizvode još nisam imala prilike isprobati.
    Fb.Dijana Kovačević
    dkovacevic08@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  16. Uff obožavam olival, ali ako moram izdojiti favorite onda su to njihova micelarna, maska za lice i koncentrat za ruke od nevena :) Darivanje je jako lijepo i voljela bih probati i te proizvode :)
    mail: monoretta@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  17. Zelim probat vas proizvod jer od svojih kolegica sam cula rijeci hvale za vas nazalost jos nisam isprobala vase proizvode ali to ne znaci da necu

    OdgovoriIzbriši
  18. Maja matic ex tomic-fb
    johnnymtc@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  19. Nisam jos isprobala nista od Olivaala,ali voljela bih Olival carobno mlijeko za tijelo..

    Fb: Tea Dorčak

    OdgovoriIzbriši
  20. Najdraži Olivalov proizvod mi je čarobno suho ulje.
    Fb Miloš Ankica
    ankicamilos37@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  21. Probala sam carobno suho zlato i ostala oduševljena....a volje bih probati sve , a posebno ovo čarobno mlijeko za tjelo
    FB Marija Krešić Bandić
    marija.bandic1@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  22. Najdraži proizvod mi suho ulje. Voljela bih isprobati čarobno mlijeko za tijelo :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Edina Tabakovic
    Olival je brend koji sam otkrila sasvim slučajno čitajući recenzije po raznoraznim forumima, kupila sam prvi proizvod i tako je zapravo krenula moja priča o Olivalu i sa Olivalom jer sada bez njega ne mogu zamisliti dan. Linija od smilja postala je moja dnevna rutina jer moja je koža doista vidljivo ljepša, nahranjena i hidratizirana. Bez i malo zadrške mogu reći da je upravo Olival tajna mojeg dobrog izgleda. ;)

    OdgovoriIzbriši
  24. Za sad sam samo probala Olival regenerativnu kremu sa uljem smilja koja mi nazalost nije odgovarala ://. Voljela bih isprobati carobno mlijeko za tijelo u nadi da ce mi ono odgovarati.

    OdgovoriIzbriši
  25. Probala ulje i super je, a sada bih voljela probati mlijeko da vidim koliko je čarobno :)

    Jasmina Sukalić

    OdgovoriIzbriši
  26. Probala sam krenu za nokte i ruke s nevenom i odlična je za iznimno suhu kožu.

    Dubravka Lubina
    dubravkalubina@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  27. Probala sam kremu za ruke i odlična je, asada bih voljela isprobati carobno suhoulje zlato i mlijeko za tijelo. FB Antea Antic mail: aantea21@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  28. Za početak, koje vrhunsko darivanje, s obzirom da OBOŽAVAM Olival proizvode i već duže vrijeme ih koristim.
    Stalno koristim liniju s uljem smilja i jako sam zadovoljna. Idealan sam kanidat za osvajanje ovih proizvoda, haha.
    Dakle koristim regenerativnu kremu s uljem smilja, micelarnu otopinu, tonik za lice i mlijeko za čišćenje lica s uljem smilja. Odlični i kvalitetni proizvodi koji vole moju kožu i ona njih! :)
    Također sam probala kreme za ruke i nokte Olival, obožavam koncentrat s nevenom.
    Baš baš BAŠ i žarko bih željela isprobati ovoi čarobno mlijeko za tijelo, jer baš čitajući tvoju recenziju zvuči WOW. Od sastojaka, do efekta koji prema tvom opisu pruža... Jako me zaintrigiralo!
    Također i ovu kremu za ruke, koja je vjerujem jednako kvalitetna kao i koncentrat.
    U svakom slučaju, držim si fige!! :D
    Moja e-mail adresa je: sandab1985@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  29. Nasira Tabakovic
    Olivalova noćna krema od smilja najboji mi je proizvod iz njihove linije, odgovara mojem tipu kože i zbog toga ostajem vjerna Olivalu. Isprobala sam i druge puno poznatije brendove, ali uzimajući u obzir omjer cijene i kvalitete proizvoda ovdje sam ja zbilja na dobitku! <3

    OdgovoriIzbriši
  30. Ove zime sam koristila ekstra hidratantnu kremu, peeling i masku s uljem smilja. Oduševio me prirodan miris smilja u proizvodima i savršena hidratacija. Želja mi je isprobati još tonik i zlatno ulje smilja.

    OdgovoriIzbriši
  31. Najdraži Olivalov proizvod mi je propolis mast, koju već godinama koristim za opekotine, rane i ožiljke. Stara škola, haha... :D

    OdgovoriIzbriši
  32. Super su mi Olivalov silikonski serum i hidratantna krema za ruke i nokte s nevenom.

    OdgovoriIzbriši
  33. Olivalove proizvode volim a najdraže su mi kreme za ruke..kako volim isprobavati sve sam ih probala i najbolja mi je upravo od lavande. ;)

    OdgovoriIzbriši
  34. Obzirom da je Olival relativno skoro stigao u Srbiju, isprobala sam samo piling i masku za lice, i zadovoljna sam sa oboje, sledeća na listi mi je micelarna, a htela bih probati i njihovo zlatno ulje za lice kao i suho ulje :)

    Jelena G

    OdgovoriIzbriši
  35. Zlatno ulje smilja za lice mi je trenutno naj Olival proizvod! Nisam jos isprobala carobno mlijeko za tijelo,ali zvuci odlicno

    OdgovoriIzbriši
  36. Trenutno koristim Olival kremu za ruke i nokte s nevenom i odlicna je! Voljela bih isprobati kremu s lavandom jer volim miris lavande :) suzanacicak@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  37. Nisam isprobala do sada nijedan Olival proizvod, ali bih zeljala, mozda mi zelja naginje najvise ka uljima.

    Merima Vilić
    merima.vilic@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  38. Voljela bih isprobati čarobno mlijeko za tijelo, koristila sam Olival kreme za ruke i ulje za tijelo super sam zadovoljna!
    (lelayes@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  39. Moj najdraži Olivalov proizvod je čarobno suho ulje i kremica za ruke od lavande :)
    (sanja.djerdj@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  40. Olivalova krema za ruke,lavanda mi je prekrasna, Poklon za moju kćerku koja je proje tri mjesec dobila prekrasnu curicu.

    Marica Opačak mare_opacak@yahoo.de

    OdgovoriIzbriši
  41. Volim Olivalove mazalice za ruke, pogotovo onu od lavande, ali nekako me više privlači Čarobno mlijeko za tijelo da malo poboljšam tonus i strukturu kože. Stiže ljeto, a ja kao morž. :-)
    tea.blazevac@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  42. krema za ruke od lavande me odusevila i preporucam svima ;))voljela bih isprobati carobno mlijeko za tijelo

    OdgovoriIzbriši
  43. moj najdraži Olival proizvod je extra hidratantna krema.
    FB: Anica Mirosavljević ,
    amirosavljevic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  44. Nisam imala prilike jos nista koristiti od Olivaala,a voljela bih isprobati Olival carobno mlijeko za tijelo.
    Fb: Sanja Mitric
    mitricsanja.narcisa@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  45. Olivalovi proizvodi su mi savršeni svi, a kad bi morala izdvojiti jedan to bi bilo čarobno suho ulje koje predivno miriše i njeguje kožu i kosu. Obožavam se trackati s njime i voljela bih osvojiti ovo mlijeko za tijelo :)
    Sunčica B.

    OdgovoriIzbriši
  46. Koristila sam Olival kremu za ruke i suho ulje koje me oduševilo
    Irena Hajtok
    irenahajtok@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  47. Koristila sam olivalove kreme ugl.,zadnja krema za ruke od lavande,slažem se da je miris predivan :) A svakako bih voljela isprobati Olival čarobno mlijeko :)

    Fb:Sanela Tomić
    sanelatomic205@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  48. Nisam još probala Olivalove proizvode. Rado bih voljela isprobati Čarobno suho ulje. =D

    FB: Martina Šišić
    e-mail: vatrenamala56@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  49. Omiljeni Olival proizvod mi je miceralna otopina s uljem smilja.
    E-mail: saki26@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  50. Omiljeni proizvodi su mi suho ulje, koje koristima za SVE - lice, tijelo i kosu te krema za ruke.

    OdgovoriIzbriši
  51. Od njihovih proizvoda isprobala sam jedino kreme za ruke i nokte i sve su mi omiljeni proizvod jer su me sve oduševile!
    email: rupcic.kristina1@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  52. Isprobala sam dnevnu i noćnu kremu od smilja,no malo su mi premasne,a želim isprobati kremu za ruke.

    OdgovoriIzbriši
  53. Isprobala sam dnevnu i noćnu kremu od smilja,no malo su mi premasne,a želim isprobati kremu za ruke.

    OdgovoriIzbriši
  54. Suho ulje za kosu i kožu sa zlatnim česticama :)

    Irena Špoljarić
    rencekica@gmail.com :)

    OdgovoriIzbriši
  55. Olival ekstra bogata krema s uljem smilja za noćnu njegu preporodila je moju kožu!
    Genetski sam nasljedila suhu osjetljivu kožu i rijetko koja krema mi odgovara. Gotovo svaka izazove crvenilo i ni jedna mi ne nahrani kožu potpuno, lice mi se i dalje zateže. Ova krema riješava sve te probleme
    Želim isprobati Masku za lice sa smiljem!

    OdgovoriIzbriši
  56. Nisam imala priliku da isprobam Olival proizvode, ali bih jako volela da probam Olivalove kreme za ruke :)
    tamara90nbg@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  57. Moj najdrazi proizvod je zlatno ulje smilja za lice!

    OdgovoriIzbriši
  58. Voljela bih probati Olival suho ulje.
    jeanne-i@vip.hr

    OdgovoriIzbriši
  59. Koristim Zlatno ulje smilja ono hidratizira,štiti i hrani moju kožu i obožavam ga jer je dovoljno 2-3 kapi ulja za cjelo lice :)sandra.gaspic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši

  60. Olival krema sa uljem smilja za nocnu njegu 💖 Masna je i prija mom suhom tipu koze.
    Fb Mirzeta Nurkic

    OdgovoriIzbriši
  61. Obožavam Olivalove proizvode za sunčanje

    OdgovoriIzbriši
  62. Isprobala sam dosta Olivalovih proizvoda, svi su mi jako dobri i ni jedan me do sada isprobani proizvod nije razočarao. Kao najbolje izdvojila bi koncentrat za ruke od lavande (imam strahovito problema sa rukama i u zimskom peridu jedino me ovaj koncentrat spašava, a isprobala sam hrpu raznih krema)i micelarna otopina, ona druga verzija (prva mi je bila masnjikava i ostavljala malo ljepljiv trag na licu, savršeno uklanja make-up. Imaju stvarno odlične proizvode!!
    Đurđica, e-mail: djmaslak@vip.hr

    OdgovoriIzbriši
  63. Nisam još isprobala olival proizvode, a htjela bi isprobati Čarobno mlijeko za tijelo. Ana P.

    OdgovoriIzbriši
  64. Nisam isprobala Olival proizvode, ali su mu kreme za ruku baš zapale za oko :)
    mejl je galijana033@gmail.com
    SREĆNO :)

    OdgovoriIzbriši
  65. Voljela bih probati čarobno mlijeko jer sam čula samo pozitivne komentare.
    Rajka Kovačević
    rajka.kovacevic5@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  66. Do sad sam isprobala Olivalovu kremu od smilja :) Oduševljena sam.Svakako bih htjela isprobati Olival čarobno mlijeko.
    Mirjana Tomić
    buba22007@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  67. Koristila sam nekoliko Olival proizvoda i sa svima sam bila zadovoljna. Bio je to komplet njege za lice sa smiljem i grožđana mast vanilija.
    Želim isprobati čarobno ulje i čarobno mlijeko.
    alejinad01@gmail.com
    Danijela Zagar

    OdgovoriIzbriši
  68. Nisam koriatila nijedan...a volela bih da probam bilo koji..najiskrenije..
    slavica.milovanovic1968@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  69. koristila sam nekoliko proizvoda, a ako moram izdvojiti jedan, biram kremu od smilja jer je stvarno jedinstvena i prefina :)
    Ines Čuljat
    ines668@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  70. Micelarnu otopinu koristim i oduševljena sam, a želim isprobati i mlijeko za tijelo, obožavam sve Olivalove proizvode.
    natasa.marot@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  71. Voljela bih isprobati suho ulje i mlijeko za tijelo. Isprobala sam proizvode za njegu stopala i kreme za ruke,zadovoljna sam.
    zlajobulli@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  72. Obozavam Olivalove proizvode i zelim isprobati i carobno mlijeko za tijelo. A zvuci obecavajuce! :-D
    tinazaja@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  73. Olivalovi čarobno mlijeko mi je najdraže, prekrasno miriši i ostavlja kožu mekanom :)

    lana.miletic5@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  74. Koristim puno Olival proizvoda. Najdraze mi je carobno suho ulje.
    Mail: vivianj@libero.it

    OdgovoriIzbriši
  75. Koristim dosta proizvoda od Olivala, a posebno bih istaknula šampon od čička i arganovo ulje za kosu i tijelo. Predivno mirišu i obožavam ih koristiti :)

    Mirjana
    mirjana.mikus@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  76. Baš bi voljela probati to čarobno mlijeko za tijelo ,do sada nisam koristila njihove proizvode

    OdgovoriIzbriši
  77. Voljela bih isprobati suho ulje, a isprobala sam vec razne proizvode i Olival nikad nije iznevjerio.

    mateja.dasek@gmail.com
    FB Mateja Dašek

    OdgovoriIzbriši
  78. Čarobno mlijeko za tijelo mi je favorit :)
    Kruna Petrovic
    krunapetrovic@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  79. Nisam do sada probala a volela bih da probam kremu za ruke i nokte
    Katarina Đurić
    kaca80@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  80. Micelarna otopina je odlična :)
    Petra Karija
    petra.karija@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  81. Micelarna otopina je odlična :)
    Petra Karija
    petra.karija@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  82. Nisam probala Olival,volela bi ovu kremu za ruke i nokte da probam...
    fb Ana Buculov
    bozaana1966@gmail.com
    srecno svima koliko nas ima :)

    OdgovoriIzbriši
  83. Olival proizvode izuzetno volim jer su prirodni,kvalitetni,cijenovno pristupačni...a i domaći su brend :D
    Najdraži njihov proizvod je piling za lice sa uljem smilja<3 .Koža nakon pilinga je izuzetno očišćena, glatka,mekana i krasi je zdravi sjaj ,nema osjećaja zatezanja i isušenosti kao sa drugim pilinzima već je dapače koža hidratizirana i nahranjena.

    Pratim vas preko Fb profila kao : Bojana Vuljanković
    Lp!

    OdgovoriIzbriši
  84. Volim olival proizvode, najvise ulja za kosu sa kojima sam prezadovoljna. Ono sto bi voljela probati je bilo sto da je za suncanje ;)
    suzana.sainovic@gmail.com
    fb- Suzana Kišiček

    OdgovoriIzbriši
  85. Micelarna otopina s uljem smilja

    staniljiljana@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  86. Isprobala sam samo njihovu kremu za ruke i dobra mi je. Sad bih voljela probati i mlijeko :-D

    OdgovoriIzbriši
  87. Volim sve od Olivala jer je po meni medu boljom kozmetikom, najvise volim kreme za ruke ;)
    fb - Lana Branka Sa
    alilamba82@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  88. Koristim Olival micelarnu ,extra hidratantnu kremu i CC kremu .Svi proizvodi mi savršeno odgovaraju. Voljela bih isprobati mlijeko za tijelo i kremu za ruke. Volim Olival. <3
    marijanavp@gmail.com, Fb:Marijana Šimić

    OdgovoriIzbriši
  89. Olival carobno suho ulje! Odusevljena sam sa njim, nakon nanosenja koza je bas njezna, mekana, barsunasta, a miris je predivan. Nazalost, samo sam isprobala jedan mali tester, ne citavi proizvod:)
    Ivana P.
    i_biocic@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  90. Olival carobno suho ulje bi voljela isprobat jel imam jako suhe ruke a i nokti bi trebali da mi se oporave pa bi bilo super osvojit

    OdgovoriIzbriši
  91. Kako mi je kosa slaba točka, vrlo često isprobavam različite proizvode za nju. Ne mogu se odlučiti koji mi je proizvod najdraži - Olival šampon od avokada, ulje od avokada ili ulje od badema. Sad ću dobiti i šampon i ulje od čička i jedva ih čekam isprobati, mama mi je prenijela samo dobra iskustva :D
    Ne volim javno ostavljati privatan mail, ali ako budem odabrana za dobitnicu, mogu se javiti sa Fb profila Ivana Hićo Batinović ;)

    OdgovoriIzbriši
  92. Isprobala sam kremu za ruke Olival i miceralnu otopinu 👌
    Ostalo nisam isprobala ali bi voljela 😊

    OdgovoriIzbriši
  93. Do sada nisam imala prilike isprobati Olival proizvode, ali čitam recenzije o njima.Voljela bih isprobati Čarobno ulje za tijelo da se i sama uvjerim u kvalitetu Olival proizvoda. :-)

    OdgovoriIzbriši
  94. Nisam imala prilike Olival da koristim, ali volela bih, volela bih jako ovu kremu za ruke da probam, i naravno čarobno ulje :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~