Aura kozmetika


Do sad ste vjerujem svi već čuli za Auru i dolazak brenda u Hrvatsku s obzirom da sam isprobala nekoliko njihovih proizvoda, predstaviti ću vam ih u današnjem postu. Prije nego krenem s pisanje dojmova, ukratko bi vam prenijela par riječ o samom brendu, koji je osnovan 1996 godine u Nišu (Srbija). Tijekom 16 godina postojanja postali su lider u proizvodnji i distribuciji kozmetike na Balkanu. Aurini proizvodi su osvojili tržište Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Albanije, Makedonije, Ukrajine, Grčke, a odnedavno i Hrvatske gdje su dostupni u Kozmo drogerijama. Aurini proizvodi se ističu kvalitetnim proizvodima i niskom cijenom, a danas ću vam pokazati nekoliko proizvoda koji su me redom oduševili, no titulu favorita su odnijela dva od njih, koja će te vidjeti u nastavku. :)
Aura nudi široki asortiman proizvoda za lice (primeri, puderi, korektori, rumenila...), oči (umjetne trepavice, maskare, sjenila, olovke...), usne (ruževi, sjenila, tekući ruževi...), lakove za nokte, kistove, ljepila za umjetne trepavice, spužvice ... kao što možete primijetiti zaista nude vrlo mnogo proizvoda, a ovi nabrojani čak i nisu svi koje imaju u ponudi. Kad stanem ispred njihovog stalka u Kozmu ne znam gdje bi prije gledala, jer je toliko toga i jednostavno se nije lako odlučiti što odabrati. 
Do sad sam isprobala sjenilo, rumenilo, tekući ruž i iluminator. Iako sam dobila umjetne trepavice (3 Shaggy Dream)* i prozirno ljepilo* za iste, njih nažalost nisam isprobala jer sam jednostavno smotana i ne znam ih pravilno nanijeti, a i ne mogu se naviknuti na nošenje, ali se nadam da ću s vremenom naučiti. :D


Krenula bih prvo s tekućim ružem kojeg sam dobila u nijansi 609 Candy Pick*, iako mi nijansa nažalost ne pristaje zbog izraženog plavog tona bolje će odgovarati svijetlijim curama hladnog podtona, formula tekućeg ruža mi se svidjela pa sam odlučila kupiti tamno ljubičastu nijansu 625 Break The Rules s kojom sam prezadovoljna. Prilikom nanošenja ponaša se poput sjajila, no nakon nekoliko trenutaka ruž se fiksira na usnama i ne mrda satima što je bio dovoljan razlog da me osvoji. Ne ljepi se, vrlo je gladak na usnama ali prilikom fiksiranja mrvicu zategne usne, no s dužim nošenje to se više ne osjeti. Aplikator je odličan i vrlo precizan, a ruž kad se posuši na usnama ne ističe suhe dijelove, već lijepo sjedne i ne uvlači se u bore. Izdržat će umjerenu konzumaciju jela i pića, a u tom slučaju najbrže nestaje sa sredine usana. Sadrže 7 ml, a cijena im iznosi 39,90 kn. 





Drugi proizvod koji me je oduševio i kojeg stalno nosim je tekući iluminator* u nijansi GlamGlow kojeg sam svima toliko nahvalila da sam postala dosadna. Iluminator je dostupan u dvije nijanse Sunlight (žuti podton) i GlamGlow (rozi podton). Koristila sam ga pomiješanog s tekućim puderom i kao samog na vrhove jagodica, vrlo je diskretan i pruža suptilni iluminirajući izgled na koži lica koje pri tom izgleda blistavo i svježe. Nije mi uzrokovao prištiće niti akne pomiješan s puderom. Zaista divan proizvod, ukoliko volite iluminatore i higlightere svakao preporučam da ga isprobate. 


Divine Eyes* sjenilo i Glorious Cheeks* rumenilo su smješteni u identične, crne, plastične i kompaktne ambalaže gdje sjenilo teži 3 grama i veličinom je manje u odnosu na rumenilo koje teži 5 grama. Iako sam isprobala nijansu 65 Cute Nude koja je vrlo svijetla, gotova bijela nijansa s primjesom boje šampanjca poprilično je pigmentirano za tako svijetlu nijansu, sadrži vrlo sitan shimmer koji lagana obasjava kapak ukoliko se nosi preko cijelog kapka, a može se koristiti i za unutarnji kut oka kako bi istaknuli to područje i otvorili pogled. 
Rumenilo u nijansi 224 Rose je nježna roza nijansa koja komplementira spomenutom tekućem ružu u nijansi Candy Pick što se tiče nijanse. Sjenilo i rumenilo su baršunaste teksture i truse se prilikom korištenja, sviđa mi se što je rumenilo taman dobre pigmentacije pa se ne može s njim pretjerati prilikom nanošenja. 




Na slikama niže nosim Break The Rules na usnama, GlamGlow Illuminator na obrazima i Rose rumenilo. 


*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Marijana Šimićsubota, 07 svibnja, 2016

    Baš bi voljela ovaj tekući iluminator isprobati.Volim takve stvari. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Marijana Šimićsubota, 07 svibnja, 2016

    Koja je nijansa ovog tvog iluminatora?

    OdgovoriIzbriši
  3. Od Aure sam isprola korektor i rumenilo. Korektor je čisto okej, nije me nešto posebno oduševio, ali mi je čisto zadovoljavajući. A rumenilo isto tako, čisto solidno. U biti, oba proizvoda koja sam isprobala su solidna, ali me nisu previse ostavila vauuu :-))
    Zanimljiv mi je jako illuminator, njega bi baš mogla isprobati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Podijeljena su mišljenja oko nekih proizvoda, korektor svakako planiram isprobati. Meni je iluminator prekrasan, od srca ga preporučam za tu cijenu i količinu mislim da je odličan.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~