Avon Perfectly Matte - Red Supreme & Splendidly Fuchsia


Avon je početkom godine predstavio svoju liniju mat ruževa od 15 nijansi različitih podtonova. Danas ću vam predstaviti dvije nijanse - Red Supreme i Splendidly Fuchsia.
Ruževi su smješteni u elegantno crno pakiranje i sadrže 3.6 grama, a redovna cijena u katalogu im iznosi 50 kn. Ove mat ruževe odlikuje ugodan osjećaj koji pružaju na usnama, što me je ugodno iznenadilo jer iako najčešće nosim mat ruževe njihova najveća mana je činjenica da ih većina zategne usne nakon nanošenja, jer su teksturom suhi, no s ove dvije nijanse to mi se nije dogodilo. Dodatna prednost je što nemam potrebu nanositi balzam za usne prije nanošenja ovih ruževa kako bi lakše klizili i pružili osjećaj ugode jer i bez balzama oni se savršeno lagano nanose. Trajnost im je oko 5 sati na mojim usnama ukoliko ne konzumiram hranu, preslikavaju se na čašu i istodobno gube na intenzitetu boje, ali i ravnomjerno nestaju s usana. Prilikom konzumacije hrane neće skroz nestati s usnama, izgledat će poput staina što mi se osobno više sviđa jer ne ostavljaju boju na rubovima usnama poput neki mat ruževa. 
Red Supreme je duboka crvena nijansa toplog podtona, dok je Splendidly Fuchsia pravi primjer idealne nijanse u boji fuksije koju sam dugo tražila, nema previše izražen plavi podton pa je idealna i za toplije tonove kože. Vrlo je intenzivna i vibrantna i kao takva me je osvojila pri prvom nanošenju. Iako posjedujem nekoliko ruževa u boji fuksije, ova nijansa je za mene u potpunosti pogođena. Baš mi je žao što ju uz sve pokušaje nisam uspjela uloviti realno na usnama, dok je swatch na rukama najbliži realnoj nijansi, ali mu nedostaje mrvicu dubine. Iz nekog razloga mi na usnama izgleda hladna poput Barbie pink nijanse, no u stvarnost je tamnija, dublja i vibrantnija. 






*PR poklon

Maja xx

Broj komentara: 6:

~ I N S T A G R A M ~