Narciso Rodriguez - Eau de Parfum Poudree


Mislim da nikad neću naći dovoljno pridjeva kojima mogu opisati ono što Narciso mirisi bude u meni i što ih čini toliko neodoljivima. Ima nešto posebno u njima i onog trenutka kad isprobate miris iz For Her ili Narciso linije, bit će vam jasno o čemu pričam. Nitko nema tu prepoznatljivost kao što ju imaju Narciso Rodriguez mirisi. Kad je izašao prvi miris iz Narciso linije (bijela bočica) velika većina cura, pa tako i ja, je jednostavno poludjela za njim, jer nešto što miriše toliko privlačno, ugodno, mliječno, kremasto i nadasve intimno jednostavno nije moguće pobjeći. Poslije prve parfemske verzije, stigla je laganija i svježija toaletna verzija (crna bočica) koja iako divna, nije uspjela skinuti s trona svog prethodnika... a, onda je za ljubitelje ruže stigao Poudree u najljepšoj mliječno rozoj bočici koja imitira boju kože (nude). Glavna uloga je kao i uvijek do sada prepuštena mošusu koji kroz Narciso triologiju širi svoj puderasto smokey efekat. S Poudree verzijom dosegao je novu razinu i poveo me na put obasut ružinim laticama. Izostala je oštrina cedra, kao i dominantna gardenija iz prvijenca koja je ovdje zamijenjena mekom i baršunastom ružom s dodirom jasmina. Tu i tamo provire prepoznatljive note prvijenca, ali uz mošus, ruža je glavna glumica ove još jedne savršeno ispričane priče. Ako vam je prvijenac (bijeli) bio oštar, u Poudree je ta oštrina nestala, postao je pitomiji, nježniji i romantičniji, ali vrlo trajan.
Ono što me konstantno oduševljava kod Narciso Rodriguez mirisa je način na koji on ističe ljepotu žene, jednom kad se saživite s njegovim mirisima osjetite tu različitost i esenciju koja isijava iz svakog njegovog mirisnog djela tada uvidite koliko je on zaista drugačiji od ostalih. Većina mirisa, pogotovo onih hit razvikanih mirisa pružaju oštrinu, jačinu, fatalnost i zavodljivost kao kad na prvi pogled ugledate vrlo zgodnog muškaraca ili ženu pa osjetite magnetsku privlačnost, Narciso to radi drugačije, suptilnije, intimnije i erotičnije, jednostavno drugačije od bilo kojeg mirisa i to ga čini posebnijim od drugih. S obzirom na spomenuto jasno je kako ovo nije miris intenzivnog i napadnog karaktera, već je suptilan, intiman i decentan, vrlo pristojan ali prisutan, uz njega zavođenje i intimnost dobiva potpuno novi i drugačiji smisao.  




*proizvod ustupljen na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. nitko ne opisuje parfeme tako dobro kao ti <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Otisla sam ga pomirisati nakon tvoje recenzije i odmah ga kupila. Savrsen je! <3
    Petra

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja obožavam prvijenac, zaista je totalno poseban i divan. Ovaj sam rozi isprobala, očarao me doslovce... I predivna mi je ova nježna roza bočica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su njegove bočice apsolutni favoriti. Predivne su, a mirisi su zaista posebni. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~