Nivea Protect & Shave


Niveina linija za njegujuće brijanje uključuje 4 proizvoda koja ću vam danas predstaviti.  
Kao zvijezdu cijele linije istaknula bih Protect & Shave brijač s pokretljivim zglobom koji je toliko nježan na koži da me je oduševio već pri prvom korištenju. Znate kako neki brijači pri prvom korištenju izazovu krvarenje na koži koliko god da smo precizni pri korištenju, kod ovog brijača nisam imala takav problem. Priznajem da sam pri prvoj upotrebi bila vrlo oprezna, ali niti jedna kap krvi se nije stvorila od kad god ga koristim i mislim da je to službeno prvi brijač ikad koji mi nije oštetio kožu i uzrokovao krvarenje pri prvom korištenju. Drška je čvrsta i ne klizi iz ruke pod tušem. Britvica ima pokretljivu glavu i doslovno klizi na koži, odličnom se pokazala i na mjestima na tijelu gdje postoje udubljena poput pazuha gdje u jednom potezu odstranjuje dlačice bez ikakvog zapinjanja. Britvica savršeno prati konture tijela i u potpunosti uklanja sve dlačice, a pritom se lako i brzo čisti pod mlazom vode. Britvica se sastoji od pet oštrica, dok se pri samom vrhu nalazi jastučić obogaćen aloe verom i vitaminom E za što lakše brijanje i njegu prilikom brijanja. Britvice su dostupne za kupnju u pakiranju od 3 komada i koštaju 56,50 kn u drogerijama.


Gel - pjena za brijanje ima vrlo ugodan miris, potrebna je vrlo mala količina gela koji se prilikom utrljavanja u kožu pretvara u pjenu i znatno olakšava sam proces brijanja s britvicama, a što duže stoji na koži očvrsne, ali to ne smeta prilikom brijanja. Umiruje kožu zahvaljujući vitaminu E i ujedno ostavlja kožu svilenkasto glatkom na dodir. Korištenje pjene je inače odličan način za što preciznije brijanje, jer se mogu točno vidjeti tragovi gdje smo sve prošli s britvicom, pa čak i na slabo vidljivim mjestima poput stražnje strane bedara. Dostupan je u količini od 200 ml i cijenom od 33,50 kn.


Shower & Shave 2u1 gel za tuširanje i brijanje također ima vrlo blag i ugodan miris, biserno bijele je boje i pjeni se taman dovoljno. Gel je odlična zamjena za pjenu, ukoliko nemate dovoljno vremena za temeljitije brijanje s pjenom, jer on prilikom tuširanja čisti kožu i služi kao zamjena samom gelu za brijanje. Kožu također ostavlja glatkom i hidratiziranom s vrlo suptilnim mirisom koji se kratko zadržava na koži nakon tuširanja. Dostupan je u količini od 250 ml i cijenom od 19,50 kn.


Poslije svakog brijanja nanošenje losiona ili kreme za tijelo je kod mene neophodno, jer mi se inače zna pojaviti crvenilo i svrbež na koži. Ovo je prvi „after shave“ za žene koji koristim i koji isključivo služi za smirivanje kože poslije brijanja. Obogaćen je pantenolom koji je idealan za kožu koja je sklona iritacijama i urastanju dlačica poslije depilacije ili brijanja. Inače, redovitim korištenje losiona ovakvog tipa smanjuje se pojava spomenutog problema. Losion je vrlo lagane i rijetke teksture, ne ostavlja bijeli trag na koži prilikom nanošenja, iako je i on sam bijele boje. Vrlo brzo se razmazuje na koži i upija ostavljajući kožu mekanom i podatnom. S obzirom na laganu teksturu ne pruža ljepljivi osjećaj na koži. Kao i već prethodno spomenuti proizvodi ima vrlo ugodan, suptilan miris koji se na koži zadržava nekoliko sati od nanošenja. Dostupan je u količini od 250 ml i cijenom od 33,50 kn.


*PR pokloni 

Maja xx

4 komentara:

  1. Isprobala sam britvice i oduševljena sam.

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam britvice i meni su isto odlične. Ostale proizvode sam imala u malim putnim/tester pakiranjima i svi su bili super.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si i ti zadovoljna s ovim proizvodima! :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~