Noviteti i novosti #4


Nisam već dugo pisala o novostima i novitetima pa ću danas pokušati sumirati novosti u protekla tri mjeseca, pa krenimo:

Afrodita summer paket
Krajem prošlog mjeseca iz Afrodite mi je stigao veliki „summer paket“ koji sadrži nekoliko Afroditinih noviteta, a većinu sam do sad isprobala, pa ću vam ukratko napisati svoje dojmove o njima. Proizvod koji me je najviše oduševio svojim fantastičnim mirisom je Secret Garden uljni gel za tuširanje od magnolije koji prekrasno miriše. Osim što ima predivan miris, sadrži ulja u sebi pa koži pruža hidrataciju i njegu, a miris se zadržava na koži još satima nakon tuširanja. Planiram isprobati sve mirise iz ove linije jer su naprosto predivni, a ja sam s istima i više nego oduševljena. Uz uljni gel stigla su mi i dva proizvoda za sunčanje koja sam koristila ovo ljeto na plaži i o kojima sam pisala u OVOM postu.


SOS tropical sprej za zaštitu od komaraca ima intenzivan citrusni miris, ali je vrlo efikasan u tjeranju komaraca. Isproban na mojoj koži i koži djece, a i činjenica da pruža osvježavajući osjećaj na koži zahvaljujući eukaliptusu mu ide u prilog jer osim što efikasno tjera komarce, dobro bi mi došao i kao osvježenje tijekom vrući ljetnih noći. Prema službenim informacijama, štiti od komaraca i ostalih neugodnih insekata. Sastoji se od citronele, limunske trave, eukaliptusa, lavande i ružmarina.

Gel za poslije depilacije sam isprobala par puta, ali nedovoljno da bih rekla je li efikasan u smanjenju rasta dlačica. Pruža umirujući efekat na koži nakon depilacije, vrlo brzo se upije u kožu, treba ga količinski više nanijeti jer se brzo razmaže i upije u kožu. Pogodan je za sve tipove kože, za muškarce i žene. Ostavlja kožu mekanom na dodir.

Gel za brijanje i tuširanje me podsjeća na prethodno spomenuti uljni gel. Vrlo je ugodan, a britvica klizi na koži prilikom brijanja. Ostavlja kožu mekanom i hidratantnom, ne sadrži parabene i silikone, kao ni parfeme. Sadrži prirodno ulje argana, jojobe i makadamije, koži pruža diskretan miris koji traje nekoliko sati poslije tuširanja.

Krema za lice SPF30 štiti kožu od UVA i UVB zraka, ne sadrži parabene ni parafine. S obzirom da kožu ostavlja vlažnom nije mi odgovarala kao podloga prije nanošenja tekućeg pudera, jer bi brzo skliznuo s lica. Koristila sam ju kad ne bi nosila makeup kao i na plaži. Nije mi izazvala nikakve rekacije na licu u vidu prištića i akni, a nisam primijetila pigmentacijske mrlje na koži što znači da je krema odlično odradila svoj posao i zaštitila me od sunca. Ovo je krema koju preferiram koristiti isključivo na plaži i u danima kad ne planiram nositi makeup. Ima primijetan miris, ali nije intenzivan. Pakiranje je simpatčno, pomalo retro zapremnine 30 ml. 


Uriage ljetni paket mi je stigao od Formasane koji uključuje proizvode namijenjene meni i dječici. Osim proizvoda za zaštitu od sunca stigla je i cool torba za plažu. Kreme za lice sa zaštitnim faktorom sam skoro potrošila jer su mi odlične, efikasne su i štite od sunce, suptilnog su mirisa i ne ostavljaju kožu lica bijelom nakon nanošenja. Koža lica nije pretjerano masna s njima i rijetke su teksture. Meni su obje kreme (SPF30 i 50) odlične i planiram ih nastaviti koristiti. Nisu mi uzrokovale prištiće, a i pisala sam o njima u OVOM postu.


Od Mixe mi je stigla hrpa divnih i mirisnih proizvoda, do sad sam koristila i potrošila kremu za kupanje s kojom sam oduševljena. Ostale proizvode još nisam isprobala, pa vam u nastavku donosim službene informacije o istim:

Mixa, stručnjak za osjetljivu kožu, predstavlja svoju prvu liniju proizvoda obogaćenu Cold kremom koja uklanja znakove neugode suhe i osjetljive kože.
Oduvijek upotrebljavana u farmaciji i preporučivana od strane dermatologa, Cold krema sastojak je koji nastaje miješanjem vode, voska i masne tvari.
Za svoju liniju hidratantne umirujuće njege koja koži pruža osjećaj ugode, Mixa je prilagodila ovaj farmaceutski spoj spajajući pčelinji vosak sa shea maslacem. Tako je nastala esencijalna formula Mixa za njegovanu i zaštićenu kožu.

Liniju Mixa cold cream za njegu lica i tijela cijele obitelji čine:
Mixa krema za lice Cold Cream - svakodnevna hidratantna njega koja umiruje 5 znakova neugode suhe kože. 

Mixa mlijeko za tijelo Cold Cream - intenzivno hrani kožu, štiti je, ublažava svrbež i zatezanje karakteristično za jako suhu kožu.

Mixa krema za ruke Cold Cream - za meku i umirenu kožu ruku, bez masnih tragova.

Mixa Baby krema za kupanje za bebe Cold Cream - prilagođena specifičnim potrebama bebine kože. Ph neutralna. Nježno čisti i umiruje kožu štiteći od negativnog utjecaja tvrde vode. Preporučuje se i za odrasle sa suhom, osjetljivom kožom koja je sklona nadraživanju.

Mixa Baby višenamjenska krema za bebe Cold Cream 100ml – obogaćena cold kremom, mješavinom aktivnih sastojaka inspiriranih farmacijom koja njeguje, štiti i umiruje pet znakova neugodnosti na bebinoj koži. Posebno je osmišljena da bi umanjila rizik od alergija i poštivala osjetljivu kožu beba.


Na www.mojelseve.hr stranici možete provjeriti koja Elseve linija proizvoda odgovara vašem tipu kose. U tri jednostavna klika tj. problema vaše kose doći će te do rezultata. Za moju kosu to je crna linija za njegu kose odnosno Arginine Resist koja se sastoji od šampona, regeneratora, maske i dvofaznog spreja. Do sad sam koristila proizvode od Elseva i bila zadovoljna, a Arginine resist linija je samo potvrdila moje mišljenje o ovim proizvodima koji su mi zaista odlični. Imaju divan miris, a kosu ostavljaju mekom i podatnom. Ponekad kombiniram šampon, regenerator i sprej, a ponekad umjesto regeneratora stavim masku kako bi kosu dodatno nahranila. Kosa je nakon ispiranja vrlo glatka i podatna, sprej nanosim na vlažnu kosu prije sušenja. Ne oteža mi kosu niti ju slijepi, a kosa je nakon sušenja manje napuhana, više je podatnija i sjajnija.


Početkom ljeta bila sam na predstavljanju Dr. Renaud linije za njegu lica od ruže. Linija se sastoji od sveukupno šest proizvoda, a svoje dojmove o četri proizvoda koja sam dobila ću pisati na blogu, kad ih dobro isprobam. U nastavku pročitajte priču vezanu za Dr. Renaud brend:

"Kozmetički brend Docteur Renaud nastao je 1947  g. kad je doktor kemije i opće medicine Louis Renaud odlučio stvoriti svoju prvu liniju za njegu. Vođen strašću prema kemiji te željom da žene učini lijepim i njegovanim stvara kreme na prirodnoj bazi voća, povrća i ostalog bilja. Vjerovao je da jednaku pažnju treba posvećivati onome što jedemo, ali i onome čime se njegujemo te stavljamo na kožu. Danas brend u sastavu svojih proizvoda koristi ekstrakte više od 100 različitih biljaka.
Danas Docteur Renaud proizvodi usmjereni su prema korištenju organskih sastojaka, paraben free formuli te uklanjanju umjetnih boja.
Proizvodi iz portfelja Docteur Renaud sadrže patentirane phyto-endorphine. Endorfin je enzim koji organizam luči prilikom tjelovježbe, vođenja ljubavi, smijeha, imaju povoljni utjecaj na stanje kože zbog čega je ona blistava i zdrava. U svom portfelju ima više bestsellera kao što su linija za hidrataciju Malina (Raspberry), anti-age linija Iris te BB kreme. Osim njih tu su i linija za pročišćavanje Limeta (Lime), blistavost Mrkva (Carrot), za osjetljivu kožu Kamilica Azulene (Cammomile Azulene), za suhu kožu Kokos (Coconut), protiv prvih bora tu je linija Jabuka (Apple), za posvjetljivanje kože Dud (Mulberry) te linija proizvoda za tijelo od grejpa."


Versace Eros EDT – najčešće korišteni miris ovog ljeta o kojem sam pisala u OVOM postu.


Garnier dvofazna micelarna – moje oduševljenje Garnierovim micelarnim otopinama ne jenjava, koju god da sam isprobala mi je bila odlična, a dvofazna me je posebno oduševila jer je mnogo blaža od „običnih“ verzija i prekrasno miriše. Uskoro ide post. 


Armani Sun di Gioia i Air di Gioia su dva mirisa iz Armanijeve radionice koja upotpunjuju Gioia mirisnu liniju. Recenzija za iste je u priremi. 


*PR

Maja xx

4 komentara:

  1. Zanimljivi noviteti, Dr.Renaud linija se čini interesantnom. Isprobala sam Afroditini gel za tuširanje od orhideje i miriše toliko dobro da ne vjerujem.
    Petra

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od Dr. Renauda sam isprobala masku/scrub za lice i odlična je, a miris je predivan. Orhideju ću onda svakako isprobati. :)

      Izbriši
  2. Predivni noviteti!! Jedva čekam recenziju za Dr. Renaud proizvode jer nisam ništa isprobala, a već neko vrijeme su mi privlačni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Ova linija Dr. Renaud fantastično miriše, pisat ću o njoj kad ju isproban, do sad sam masku i okoloočnu kremu probala i sviđaju mi se. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~