Catrice Kaviar Gauche


“Kaviar Gauche” by CATRICE
Naizgled lagana čipka, nježne siluete i elegantne boje inspiracija su za  limitiranu kolekciju" Kaviar Gauche " by Catrice koja je rezultat najnovije suradnje Catrice kozmetike  i dizajnerskog dvojaca Kaviar Gauche . 

Limitirani proizvodi kombinacija su cvjetnih uzoraka i zamršenih detalja u elegantnim bojama kao što su rouge noir, rosé i nude. 

La Perfection Mystique - by CATRICE.
Limitirana kolekcija “Kaviar Gauche” by CATRICE će biti dostupna na prodajnim mjestima Bipe, Dm-a, Kozma i Konzuma sredinom studenoga, do isteka zaliha.


                                                                       
Kolekcija sadrži slijedeće proizvode: 

Kaviar Gauche by CATRICE –Paleta sjenila za oči
Zlatni cvijet. Tri mat sjenila u savršeno usklađenim trendi bojama kao i u biserno ružičastoj nijansi. S integriranim ogledalom i reljefnim zlatnim cvijetom, ova paleta je par excellence. Dostupna kao C01 Iris Sauvage.
Cijena: 39,90 kn

Kaviar Gauche by CATRICE – Kremasto sjenilo i tuš za oči
Antički pigmenti. Visoko pigmentirano dugotrajno sjenilo kremaste teksture. Može se koristiti za kreiranje preciznih linija tušem za oči ili kao sjenilo za postavljanje željenih naglasaka oko područja očiju. Zlatna nijansa sa antičkim izgledom ima prekrasan metalik sjaj .
Dostupno u C01 Force D'Or. 
Cijena: 31,90 kn

Kaviar Gauche by CATRICE –Ruž za usne
Cvjetna haljina. Naglasite usne s dvije nijasne ruža za usne: pink sa sjajnim premazom i rouge noir mat teksture. Kremasti ruž glatko klizi usnama. Dostupan kao C01 Nude Sublime i C02 Fleur Du Soir. 
Cijena: 31,90 kn

Kaviar Gauche by CATRICE – Highlighter
Svilenkasti odraz. Sa svjetlucavo-reflektirajućim pigmenatima, highlighter puder u dvije nijanse osigurava elegantan sjaj. Svilenkasta tekstura s obliku cvijeta odgovara svim tonovima kože. Dostupan kao C01 Clair De Lune. Cijena: 35,90 kn

Kaviar Gauche by CATRICE –  Lak za nokte
Dragocjena boja. Četiri laka za nokte u providno rozoj boji sa zlatnim sjajem, svijetloj taupe boji, rouge noir boji i u nježnom nude tonu. Dostupni u C01 Nude Sublime, C02 Nuit Fleurie, C03 Fleur Du Soir i C04 Rose D‘Or. 
Cijena: 23,90 kn

Kaviar Gauche by CATRICE –kozmetička torbica
Best Case. Visoko kvalitetna vinil tkanina i neobičan izgled pretvaraju ovu kozmetičku torbicu u pravi magnet za poglede. Pruža prostor za sve važne dodatke za uljepšavanje i ističe se zahvaljujući lijepim detaljima kao što je zlatni zatvarač. Cijena: 39,90 kn

Isprobala sam paletu sjenila iz spomenute kolekcije koja zaista izgleda prekrasno, što će te primijetiti na slikama niže. :)
Gornji dio palete je ukrašen zlatnim detaljima na baršunastoj crnoj podlozi. Vrlo efektno i luksuzno. Paleta je čvrsta i ima ogledalce ispod gornjeg poklopca. Unutar palete smještene su četri nijanse, najsvjetlija nijansa ima sjajni završetak, dok su preostale tri nijanse mat. Dobre su pigmentacije, minimalno se truse i lijepo blendaju. Nisam imala potrebu nanositi bazu za sjenila prije nanošenja istih jer su dobre pigmentacije i trajnosti (otprilike 8 sati na mojim kapcima). Na slici niže koristila sam najsvjetliju nijansu u unutarnjem kutu oka, preko gornjeg kapka burgundy nijansu, koju sam izblendala sa svijetlijom sivom, a na donjem kapku, ispod trepavica za lagani smokey efekat nanijela sam tamno sivu nijansu. 






*proizvod ustupljen na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 8:

  1. divna je paleta, ugrabila ju a nikako da ju stignem poslikati i konačno se poigrati :firstworldproblems:
    Look odlican!

    OdgovoriIzbriši
  2. Sviđa mi se look. Drago mi je da dijelimo mišljenje o pigmentaciji sjenila, već sam počela umišljati da sam prolupala! Zadnjih par dana pročitala sam hrpu komentara da su sjenila loše pigmentirana....ispada da sam pisala recenziju neiskreno ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      Svi valjda imamo različita očekivanja od određenih proizvoda, s obzirom na cijenu, sam izgled palete i broj sjenila u istoj ja sam prezadovoljna sa svim. I najskuplja sjenila znaju podbaciti, ali ja sam s ovim zaista zadovoljna. Pogotovo s ovom burgundy nijansom koja me je ugodno iznenadila svojom pigmentacijom, a i boja je zaista predivna.

      Izbriši
  3. Bas je cijela kolekcija lijepa i na par mjesta sam vec vidjela da su je dobili,ali nigdje tester hajlajtera (a on me najvise zanima). Look mi se svidja i super ti stoji,ali ja sebi s tim bojama izgledam umorno pa ih obicno preskocim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, prekrasna je. Highlighter je predivan. :)
      Hvala ti! <3
      Žao mi je što ti ovakve nijanse ne odgovaraju, ali se nadam da ćeš uspjeti barem highlighter negdje uloviti. :)

      Izbriši
  4. Cijela kolekcija je jako lijepa, a paleta posebno.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~