NYX Professional Makeup


Od sredine prošlog mjeseca otvorena je prva NYX Professional Makeup trgovina u Zagrebu (Arena centar), povodom otvorenja stigla mi je vrlo originalna pozivnica s nekoliko NYX proizvoda koje ću vam predstaviti u današnjem postu.
Proizvodi su bili smješteni u masivnu crnu kutiju koja sadrži ogledalo, a u samoj kutiji sam osim pozivnice dobila ruž, rumenilo, maskaru i neseser u obliku usana. Svi proizvodi su mi toliko divni, da ni sama ne bi bolje odabrala. Ruž pod nazivom - Night Crawler me je najviše oduševio svojom tamnom ljubičastom nijansom, kojeg će te vidjeti na slikama niže. Smješten je u plastičnu ambalažu i dodatno je zaštićen s folijom, pa nema straha od isprobavanja. Mat je završetka i zategne usne nakon fiksiranja, pa je nanošenja balzama neophodno prije nanošenja ovog ruža. Iako mu je završetak pomalo neobičnog oblika, nisam imala potrebu nanositi ga kistom već direktno iz ambalaže i zadovoljna sam kako je precizno ispao. Trajnost mu je otprilike 4 sata na mojim usnama, uz umjerenu konzumacija jela i pića. Ono što me je posebno dojmilo kod ovog ruža je što se ne preslikava tj. ne ostavlja tragove npr. na čaši.
Propel My Eyes maskara crne boje dolazi u kutijici. Ima vrlo usku četkicu što ju čini vrlo preciznom i idealnom za različite oblike oka. Maskara je idealna za one koji žele suptilno naglašavanje trepavica te razdvajanje istih. Osobno bih voljela da mi pruža efekat gušćih trepavica te da učini pogled dramatičnim. Idealna maskara za dnevni izlaske jer lijepo razdvoji i naglasi svaku trepavicu, sviđa mi se što se ne trusi ni nakon što je odstojala 12 sati na trepavicama, a da pri tom nije nestao ni volumen na trepavicama.
Ombre rumenilo u nijansi Sweet Spring je kombinacija dvije komplementarne nijanse koje se mogu nanositi zasebno ili zajedno. Rumenilo je vrlo pigmentirano pa ga nanosim isključivo s bockalicom jer tako imam najbolju kontrolu nad intenzitetom kojeg želim postići na obrazima. Nijansa je prava roza i divno osvježi lice. Trajnost na licu je sigurnih 10 sati što me je iznenadilo, nisu ostale fleke na licu, već je samo nijansa lagano izblijedila. Rumenilo dolazi u kutijici koja je unutra dodatno obložena s kartonom kako rumenilo ne bi "plesalo" unutar kutije, što mi se također sviđa jer su manje šanse da se ošteti.
Kod svakog proizvoda piše godina uvoza kao i rok trajanja što  mi se sviđa. Nažalost nisam upoznata s cijenama ovih proizvoda, ali ih svakako planiram nadopisati u tekstu kad saznam.







*pr poklon

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Super proizvodi. Rumenilo mi se jako sviđa, a ne zaostaje ni maskara. Čini mi se okej, primamljiva mi je :-)).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, zaista su super, svakako vrijedi imati nešto u kolekciji od ovog brenda. :)

      Izbriši
  2. Rumenilo je predivno, zaljubila sam se. Nadam se da ću svašta uskoro isprobati od nyx-a.

    OdgovoriIzbriši
  3. Da, zaista je predivno! Nadam se da hoces, proizvodi su svakako vrijedni paznje. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Rumenilo prekrasno izgleda, svida mi se look. Predivna si! <3
    Petra

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~