Kozmetika Afrodita - MA3GENIX


"Linija njege za lice MA3GENIX pruža trenutačan osjećaj preporođene kože i osigurava vidljiv učinak u 14 dana jer NAPREDNA FORMULACIJA ZA ZAGLAĐIVANJE BORA učvršćuje i poboljšava strukturu kože. Namijenjena je njezi SVIH TIPOVA ZRELE KOŽE nakon 45. godine. Napredna FORMULACIJA za zaglađivanje bora REAKTIVIRA 14 gena odgovornih za povećanje sinteze kolagena (72 %), elastina (50 %) i hijaluronske kiseline (68 %)*

smanjenje dubine bora za 23,8 %
smanjenje opsega bora za 14,4 %**

Linija se temelji na prirodnom i za okolinu prihvatljivom sastojku MATRIGENICS.14G koji se dobiva iz alge Undaria pinnatifida. Plodno stablo, poznato i kao Mekabu, sadržava reproduktivne stanice alge s dragocjenim učincima pomlađivanja. Svaka reproduktivna stanica klija u novu algu koja osigurava reprodukciju i opstanak vrste.

MATRIGENICS.14G reaktivira 14 gena koji sudjeluju u obnavljanju izvanstanične matrice i time donosi vidljiv učinak pomlađivanja - zategnutu kožu i smanjenje bora. Očuvajte trokut ljepote reprodukcijom stanica! Jagodice su u mladosti visoke i dobro definirane, a linija čeljusti je izražena i mekana. Ta formacija zove se »Trokut ljepote« odnosno »Pravilni trokut«. Starenjem koža gubi elastičnost, pojavljuju se bore, čelo se spušta, mijenja se fiziološka zakrivljenost vrata (podbradak), rubovi usana se spuštaju… »Trokut ljepote« je izgubljen.

*in vitro
**klinička studija: izraženost bora na čelu kod 22 ispitanika nakon 14 dana upotrebe Iz cijele linije isprobala sam noćnu kremu i koncentrat."







Afrodita Ma3genix pomlađujuća noćna krema 50 ml (75 kn) //

krema je smještena u plastično pakiranje boje marelice zapremnine 50 ml. Bijele je boje i iznimno guste teksture. Pogodna je za korištenje na licu, vratu i dekolteu, kao i za sve tipove kože iznad 45 godina života. S obzirom da osobno ne gledam kod krema na godine, ukoliko mi neka odgovara volim ju koristiti. Zbog bogatog sastava u ovoj kremi i tri vrste ulja koja sadrži (avokada, suncokreta i žitnih klica) mislila sam kako će mi biti idealna za korištenje tijekom jeseni i zime. No, nažalost za moju mješovitu kožu lica bila je jednostavno prebogata i koža ju nije mogla upiti. Iako mi se tijekom zime koža lica peruta i suši ukoliko ju ne tretiram adekvatno, ova krema mi je nažalost bila teška na licu pa sam ju proslijedila mami. Dojmovi vezani za ovu kremu su isključivo mamini, koja je prešla 50 godina i tvrdi da joj je krema bila odlična. Na početku ju je malo smetao neobičan miris kod ove kreme ali se brzo navikla, da ga je jednostavno zanemarila. Količinski ju je nanosila malo jer je maziva i klizi pod prstima kad se zagrije u dodiru s kožom. Trajala je otprilike 2 mjeseca s tim da ju je svakodnevno koristila na licu i vratu. Moja mama inače voli masnije kreme i ulja za lice, pa joj je ovaj proizvod bio pun pogodak. Brzo se upije u kožu, ne zateže već stvara ugodan osjećaj na licu nakon nanošenja. Koža lica joj je postala mekanija i ugodnija na dodir, a općenito stanje kože lica je nakon nekoliko tjedana od početka korištenja izgledalo primjetno bolje, blistavije i lagano zategnuto. 

Afrodita Ma3genix pomlađujući koncentrat 30 ml (73 kn) //

Proizvod koji je smješten u staklenu ambalažu zapremnine 30 ml koji se nanosi uz pomoć staklene kapaljke s gumiranim vrhom uz pomoć kojeg se dozira željena količina proizvoda. Obično nanesem 4 do 5 kapljica na dlan, protrljam i kružnim, lagano masirajućim pokretima nanesem na lice i vrat dok se gotovo skroz ne upije u kožu. Tekstura ovog koncentrata je pomalo neobična, vodenasta nešto između vode i ulja što ga čini manje masnijim u odnosu na ulja za lice koje sam do sad koristila. Sastoji se od ulja šipka, vitamina A i E te ceramida. Koristila sam ga svakodnevno ujutro i navečer na licu i vratu vrlo lagano i brzo se upije, pružajući koži baršunasti osjećaj pod prstima. Koristila sam ga redovito kao podlogu prije nanošenja pudera s kojim se fantastično stopio, toliko da je puder doslovno klizio na licu pri nanošenju. Ukoliko koristite teže puder možete par kapljica koncentrata pomiješati s njim kako bi ste ga lakše nanijeli na lice, a pri tom lice neće imati onaj brašnasti "cakey" izgled lica kakvog ponekad znaju pružati malo teži puderi, najčešće oni mat završetka. Ima decentant miris koji se ne zadržava dugo na koži nakon nanošenja. Koža lica je hidratizirana i glatka nakon korištenja, pruža osjećaj olakšanja nakon nanošenja pogotovo ako sam lice prije nanošenja tretirala s grubljim pilingom ili maskom od gline. Nekoliko tjedana od korištenja primjetila sam kako je koža na licu elastičnija, gipkija, a tanje linije oko usana i na čelu su manje vidljive. Ukoliko ne volite koristiti ulja za lice jer su vam svojom teksturom preteška, mislim da bi ovaj koncentrat mogao biti idealna zamjena ukoliko tražite adekvatan proizvod za lice koji će uspješno prkositi hladnim zimskim danima i služiti kao odlična podloga za makeup. Uz svakodnevno korištenje (ujutro i navečer) trajao mi je otprilike 2 mjeseca.  

*pr poklon

Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Ja sam oduševljena ovim koncentratom i zbilja primetim razliku :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako lijepe slike.
    Koncentrat obavezno kupujem! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Drago mi je, nadam se da će ti se svidjeti. :)

      Izbriši
  3. Nadam se da će i meni odgovarati. Inače jako volim ulja i uljne serume ali kako mi je koža masna koristim takve proizvode samo navečer. Već dugo sam u potrazi za ovako nekakvim proizvodom kojeg mogu koristiti na dnevnoj bazi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš biti zadovoljna, definitvno je manje masniji i manje "gust" od drugih ulja za lice, zbog čega nije toliko bogat i utrljavanjem u kožu dobro se upije. :)

      Izbriši
  4. Ja se ne slažem da ne treba gledati na godine. Ne treba baš striktno, ali 45+ bi bila suviše velika razlika da bih obratila pažnju na ovu kolekciju. Ne treba žuriti s opterećivanjem lica teškim preparatima pre vremena. Doduše, ne znam koliko imaš godina, ako si tu negde oko 40, onda nema veze.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, ali s obzirom da sam koristila kreme za stariju dob i odgovarale su mi, računala sam da bi mogla i ova krema, pogotovo tijekom zime s obzirom da su kreme za stariju dob obično masnije i bogatije, a mojoj koži odgovaraju takvi proizvodi. Ali ova krema mi je nažalost bila previše, dok je serum bio fantastičan. Prešla sam 30-u.

      Izbriši
  5. Mmmm, ovaj koncentrat me jako privukao. Prvom prilikom kupujem! Ionako obožav serume za lice i ulja.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~