Lancôme Absolutely Rôse La Palette La Rose & Teint Idole Ultra Cushion


Lancome nam je ovog proljeća pripremio proljetnu limitiranu kolekciju u nježnim pastelnim tonovima pod nazivom Absolutely Rose. Detalji na vanjskoj ambalaži su inspirirani dizajnom pariških apartmana iz 50.-ih godina, a cijela kolekcija je prožeta rozim i zlatno rozim nijansama. Kolekcija se sastoji od rumenila s efektom highlightera, kabuki kista za praškaste i kremaste proizvode, rumenila u jastučiću vibrantnih boja i nadogradivog intenziteta, olovke za oči, dvostrane olovke za usne i palete sa šest sjenila, bazom za ruž i dva mat ruža o kojoj ću vam danas pisati. U današnjem postu ću se osim spomenute palete osvrnuti i na Teinte Idole Ultra Cushion puder. 



La Palette La Rose
"Ova nadasve romantična kompaktna kutijica sadrži sve što je potrebno za jedinstveni proljetni look vaših očiju i usana! U njoj se krije paleta od šest sjenila u vedrim, pastelnim, nježnim i osvježavajućim nijansama. Kreirala ih je Lisa Eldridge, a mogućnosti isprobavanja, gradacije i kombiniranja su beskonačne!
Ispod poklopca ćete pronaći tri ruža: jedan iznimno sjajne teksture i dva baršunastog finiša. Ovaj trio boja i tekstura kreiran je kako bi vam ponudio cijeli niz različitih lookova, koji će ispuniti težnje i snove svake žene. Usne sa zamagljenim efektom, blistavim finišem, mat učinkom, ili kombinacija sveg navedenog… Odvažite se, isprobajte ih i nabacite osmijeh! Budući da Lancômeova kreativna direktorica za makeup ništa ne prepušta slučaju, kompaktna kutijica sadrži i kist s dva kraja, savršen za nanošenje šminke ili mijenjanje lookova na licu mjesta, kad god poželite, baš poput prave Parižanke. Cijena: 532 kn."


La Pallete La Rose //
Paleta se sastoji od 6 sjenila koja čine kombinaciju pastelnih (lila i mint), neutralnih (svijetlo bež i sivo - smeđa s presijavajućim česticama) i tamnih (srebrna i crna) tonova idealnih za kreiranje dnevnih, romantičnih proljetnih lookova, a uz pomoć srebrnog glitera i crnog sjenila lako se može iskoristiti i za večernje, malo odvažnije lookove. Paleta je tako osmišljena da je zaista moguće napraviti mnogo različitih lookova, a da svaki bude poseban na svoj način. Mene je najviše dojmilo glitter sjenilo kojeg ne viđam često u paletama, a čini idealan kontrast ostalim nijansama i zaista predivno izgleda, suptilno ili vrlo naglašeno ovisno o količini koja se nanese. Najbolje ga je nanijeti s prstom i utapkati na kapak jer se tako najmanje trusi, a pruža najbolji intenzitet. Uz šest sjenila, paleta sadrži i dva mat ruža kao i prozirnu bazu za ista, koja može poslužiti i kao sjajilo. Divne proljetne nijanse ruža u boji fuksije i breskve savršeno zaokružuju cijelu paletu. 
U sklopu palete dolazi i prikladni dvostrani kist za blendanje sjenila i nanošenje ruža. Kvaliteta sjenila je kao i uvijek na nivou kad je u pitanju Lancome, divno se blendaju uz minimalno trušenje i traju satima na mojim kapcima bez nanošenja primera. 

Teint Idole Ultra Cushion puder 025 Beige Naturel //
Puder koji je kreiran na temelju dosadašnjih Lancome-ovih tekućih podloga, ali u inovativnoj verziji s jastučićem koji naizgled podsjeća na komptaktne pudere u kamenu. Vrlo zgodan način za popraviti makeup tijekom dana jer se ovaj puder može nadograđivati i nekoliko puta tijekom dana, a da na licu ne izgleda pretjerano i očito. S obzirom da je riječ o vrlo laganom puderu sa srednjim do jakim prekrivanjem (ovisno o količini nanošenja) on i nakon nekoliko popravljanja tijekom dana i dalje izgleda prirodno na licu. Sadrži SPF50, vrlo visoku razinu zaštite od sunca (PA+++) što je velika prednost kod proizvoda ovakve namjene, no bez obzira na to puder nije težak ni masan kad se nanese na lice. Ali s obzirom na spomenuto, izgledat će sjajno na licu ukoliko se fotografirate s bljeskalicom. Spužvica upija optimalnu količinu pudera i laganim tapkanjem lijepo sjeda na kožu lica i zaista izgleda vrlo prirodno, odlično se stopi s kožom da se ne primjeti da ga nosim. Ukoliko ne prefrirate nanošenje sa spužvicom koja dolazi u kompletu s ovim puderom, možete umjesto nje koristiti kist ili beauty blender na isti način - utapkavanjem u mjesto gdje puder izlazi, pa potom ga nanijeti na lice. Pakiranje je vrlo elegantno i ne zauzima puno prostora u torbici, kombinacija crne i zlatne boje uz diskretan detalj ruže na sredini poklopca zaista pruža luksuz, a i divno izgleda na toaletnom ormariću. Zgodno je što je Teint Idole Ultra Cushion dostupan i u refill pakiranju, pa jednom kad se potroši može se kupiti spomenuto pakiranje po povoljnijoj cijeni u odnosu na original pakiranje. Cijena punog pakiranja iznosi 345 kn, a refill pakiranja 245 kn za 13 grama proizvoda.

Na posljednjoj slici nosim puder u nijansi 025 Beige Naturel, na kapcima sam koristila kombinaciju 1. i 2. sjenila iz palete i utapkala glitter sjenilo te potom nanijela Hypnose Volume - a - porter maskaru. 

 







*PR poklon

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Prekrasna kolekcija i look. Lijepo ti stoji. Puder zapisujem za kupnju, cekala sam tvoju recenziju. :)
    Petra

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Petra, hvala ti! <3
      Nadam se da ćeš biti zadovoljna s puderom! :)

      Izbriši
  2. Zaista je predivna cijela kolekcija!! Paleta mi je najljepša :-) Totalno proljetna i jako lijepa!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se! Paleta je prekrasna, a i boje na ambalaži oduzimaju dah! :)

      Izbriši
  3. Od cijele kolekcije najviše mi se sviđaju cushion puder i highlighter u obliku ruže. Ali kad bih i posjedovala highlighter ne vjerujem da bih ga koristila, stajao bi na mom kozmetičkom stoliću kao dekoracija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom, vjerojatno ni ja highlighter ne bi koristila, prekrasno izgleda kao dekoracija. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~