Uriage Thermal Box



U vrijeme božićnih blagdana stigao mi je Uriage Thermal Box s nekoliko pomno odabranih proizvoda od dragog tima iz Uriage Hrvatska. Iako sam neke proizvode već koristila, neke i dalje koristim, u današnjem postu bih se osvrnula na osnovne informacije svakog od dobivenih proizvoda iz kutije, dok će detaljnija recenzija ići kad isprobam preostale proizvode. Za početak moram istaknuti kako je kutija predivna, u tonovima Uriaga - plava i bijela sa interesantnom ilustracijom i zatvaranjem na vrpcu. Idealna će biti za prenamjenu jer osim što lijepo izgleda, vrlo je čvrsta i praktična. Unutar kutije dobila sam šest proizvoda namijenjenih za njegu lica i tijela kako slijedi u nastavku: 

Uriage Eau Termalna Voda 150 ml (59,00 kn) //
Termalna voda je već nekoliko godina neizostavni proizvod u njezi moje kože, pogotovo tijekom ljeta. Uvijek u zalihama imam barem jedno malo pakiranje koje najčešće nosim sa sobom u torbi kako bi se osvježila tijekom dana. Termalna voda sadrži visoku koncentraciju mineralnih soli sličnim onima na koži, zbog čega pomaže povratiti kožnu barijeru, također smiruje osjetljivu kožu zbog kalcija i magnezija kojeg ima u svom sastavu. Pogodna je za korištenje kod svih dobnih skupina, od male djece do odraslih. Obično ju koristim nakon umivanja i pustim da se osuši na koži, nakon depilacije i obavezno tijekom i nakon sunčanja. 

Uriage Eau Thermal Light Cream 40 ml (180,00 kn) //
Ova krema je namijenjena za njegu normalne i mješovite kože lica. Pruža koži jedinstveni hidratantni kompleks koji djeluje trostruko na način da obnavlja razinu hidratacije kože, pruža cjelodnevnu hidrataciju kože i obnavlja kožnu barijeru te time sprječava dehidraciju kože. Pruža koži blistavost, hidrataciju, mekoću i revitalizaciju tijekom čitavog dana. 

Uriage Eau Thermale Micellar Water 250 ml (60,00 kn) //
Uriage je lansirao tri vrste micelarnih otopina koje su pogodne za različit tip kože. Ova s plavim čepom je pogodna za čišćenje normalne i suhe kože. S obzirom da sam isprobala sve tri micelarne, moje dojmove možete pročitati u OVOM postu. 

Uriage Eau Thermale Cleansing Cream 200 ml (104,00 kn) //
Pjenušava, nježna emulzija za svakodnevnu higijenu suhe i osjetljive kože lica, tijela i vlasišta. Ne sadrži parabene ni sapune, hipoalergena, fiziološkog ph. Emulzija obnavlja, umiruje, nježno čisti kožu, štiti hidrolipidni sloj, ne iritira oči, ugodnog je mirisa  i ostavlja kožu mekom poput svile. Pogodna je za korištenje kod djece i odraslih. 

Uriage Eau Thermale Balm 4 g (40,00 kn) //
Hranjivi balzam za osjetljive usne, sadrži shea maslac, vitamine E i C, ekstrakt avokada i ulje sjemenki boražine. Hipoalergen i ne sadrži parabene. 

Uriage Eau Thermale Silk Body Lotion 200 ml (83,00 kn) //
Svilenkasto mlijeko za tijelo koje ima teksturu poput fluida odmah po nanošenju dubinski hidratizira kožu i pruža osjećaj ugode. Lagane, neljepljive teksture i ugodnog mirisa. Sadrži termalnu vodu, hijaluronsku kiselinu koja zadržava vodu na površini kože i čuva vodene zalihe kože koje su odgovorne za volumen i gustoću dermisa, te shea maslac koji hrani i obnavlja kožu. Hipoalergeno, nakon korištenja koža je zaštićena i podatna. 

Cijene su informativnog karaktera, a svi proizvodi su dostupni u Formasana trgovini (Teslina 13/Zagreb) kao i u ljekarnama koje drže Uriage asortiman.



*pr poklon

Maja xx

Broj komentara: 7:

  1. Rado bih isprobala Light cream. Nadam se recenziji ili bar prvim dojmovima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Planiram ju svakako isprobati i objaviti svoje dojmove. :)

      Izbriši
  2. Ponesto sam od ovoga probala i svime bila prezadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  3. "Crvena" i "zelena" micelarna su mi fantasticne! Njihovu termalnu isto jako volim, a bas me zanimaju dojmovi emulzije za umivanje (i ostalo 😉)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, micelarne su zaista odlične, kao i termalna. Dojmovi će biti za ostale proizvode. :)

      Izbriši
  4. Kutijica je baš jako lijepa. Od navedenih proizvoda sam isprobala termalnu vodu, micelarnu vodu, balzam za usne i pjenušavu emulziju. Ovu emulziju sam koristila za jutarnje umivanje lica u hladnom zimskom periodu i baš mi je tako odgovarala za lice. I ostali proizvodi koje sam isprobala su mi odlični.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, divna je!
      Emulziju prvom prilikom isprobavam, vjerujem da će biti odlična.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~