Ebay: 3 Gel Linera + četkica

Iz naslova ste već mogli naslutit da je opet na redu jedna od povoljnih kupnji na Ebayu.  :) Sve mi se čini da ću kompletno kupovanje svega zamjeniti sa kupovanjem preko interneta. Jednostavno mi je sve manje i manje gušt ići od dućana do dućana i tražiti nešto što mi treba, kad jednostavno mogu upisati u Ebayu tražilicu što želim kupiti i samo odabrati nešto od ponuđenog. I eto, odabrah ovaj put Gel linere, jer mi je Essencov pri kraju, a kako nemam gel liner u smeđoj boji, pa je kupnja pala na ekonomičnost; 3 u 1.



E bay: 3 Color Waterproof Gel Eye Liner 


Gel lineri dolazi u kockastim plastičnim kutijicama, poslaganim jedno na drugo, lako se odvajaju i ovako su baš praktični. Kupljeni su kod ovog sellera po cijeni od 2,99$ da, niti 20 kn. :) i stigli su mi za 20- ak dana.

Ugodno sam iznenađena intenzitetom boje, pogotovo kod crne, smeđa lijepo ostaje, dok se sa sivom (srebrena) mora nanijeti još jedan potez da boje ostane kako treba.








Tekstura ovih gel linera je jako masna, lijepo klize i lako se nanose. Ova četkica koju sam dobila zajedno sa gel linerima, nažalost meni ne služi baš najbolje, pa ja ostajem pri onim klasičnim četkicama za nanošenje gel linera. 

I da... još nešto ... :D mene je to iskreno malo nasmijalo kad sam otvorila paketić, ali i kada pogledate gore navedeni link gdje sam i kupila ove gel linere, vidjeti će te da nećete primijetiti ovo ...


To je gornji poklopac, koji stoji na vrhu gel linera. Pretpostavljam da je fejk jer mu je cijena prejeftina, iako sam kvalitetom ugodno iznenađena. Jedino što mi se ne sviđa miris kod ovih gel linera, malo je preintenzivan i nekako umjetni, ali dobro, nisam baš oduševljena ni sa mirisom od Essence crnog gel linera, pa ga svejedno nosim. 



Koristite li i vi gel linere? Što mislite o ovim "Chanel" gel linerima? :D 
Maja xx






Broj komentara: 8:

  1. Super bi bilo da odeš sada u parfumeriju i provjeriš Chanelove...cijena nema veze...neki dan sam našla usporedbu Chanel i Bourjois rumenila...osim pakiranja, frajer nije pronašao niti jednu razliku...fora se čine...a što se tiče tvoje druge rečenice na početku texta i ja se sve više bacam na internet i eBay... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bi rado provjerila, ali ove gel linere nisam nikad ni vidjela u parfumeriji. Ako netko je, javljate i idem! ;)
      Što se tiče Chanel i Bourjoisa rumenila, čitala sam negdje da se rade u istoj tvornici ta rumenila i da nema razlike među njima, osim imena, ali je kvaliteta ista. Oba su pečena i isto izgledaju na prvi pogled, samo je pakiranje različito. Isto tako sam čitala da se Floramar i Dior rade u istoj tvornici. E, sad... sve je moguće! :D Jer sve mi se čini da polako Kinezići preuzimaju svijet :D pa ne bi bilo čudno niti malo da se sve počne proizvoditi u Kini ... ali doslovno sve.. (nadan se da neću sad izazvat rasprave i svađe :D )

      Izbriši
    2. http://www.youtube.com/watch?v=QvlmmDWfMXQ

      evo linkića sa kojeg sam odgledala, frajer je odličan, ima jako dobrih stvari pa ga redovito pratim...nisam niti ja vidjela te linere kod nas, ali tko zna, možda vani negdje ima...mada ja nisam od tih koji na te stvari daju puno novaca...maskara i puder me mogu koštati koliko hoće, ali nešto što ne stavljam na lice svaki dan mi i ne mora biti markirano. :) Hvala na ovome da su Floramar i Dior iz iste tvornice, nisam još probala tu kozmetiku, ali Dioru sam vjerna već nekoliko godina... :)

      Izbriši
    3. Pretpostavila sam da misliš na njega, on mi je odličan. Ovako san i ja čula za Chanel I Bourjois. Floramar je navodno jako kvalitetan, ja imam samo lakove i super su mi, lagani za mazanje, trajnost jako dobra, veliki izbor boja, čak i neonaca.. ali sam čitala da je kozmetika isto jako kvalitetna. Od 1.9. će biti dostupni i u Kozmu kraj mene, tako da jedva čekan isprobat neke stvarčice.

      Izbriši
  2. kako sve ovisnice o kozmetici isto misle i isto gledaju... :) nažalost, nisam još probala tu Floramar kozmetiku, a mislim i da skoro neću jer u Vinkovcima uopće nema Kozma a u Osijeku i Vukovaru nisu dobili....ali sam trenutno u nyx kozmetici i oduševljena sam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Žao mi je što nemate Kozmo, ali kako ga ima svugdje po Hrvatskoj, možda se otvori i u Vinkovcima. Imaš ovdje http://diva-kozmetika.com/ nešto Floramar i Gabrini kozmetike, pa pogledaj, možda nešto nađeš što ti se sviđa. Cijene su super, a iznad 100 kn je besplatna poštarina za HR, dok se za otoke plaća, ne znam koliko. Možda oko 30 kn. NYX nisam probala, čitala sam o njima i njih imam na wish listi, ali i oni će sačekat neko vrijeme dok dođu na red, jer imam toliko toga prije što želim kupiti ... :)

      Izbriši
    2. ja sam isto čitajući te američke i uk blogove došla do te kozmetike, kupila paletu od 10 sjenila (jeftinija verzija naked2) i tri sjajila i iskreno ti ne mogu reći čime sam zadovoljnija...tako da svakako probaj...hvala za link, idem odmah pogledati..

      Izbriši
    3. Probat ću ih sigurno, jer želim probat nešto od njih, samo je pitanje kad. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~