M.A.C. - Full Of Joy rumenilo

Do sada nisam imala priliku vidjeti uživo, a kamo li posjedovati barem jedno M.A.C rumenilo. Već neko vrijeme želim jedno u kolekciji, samo da se osobno mogu uvjeriti u njihovu kvalitetu. 

Iako sam bila skeptična oko nijanse Full Of Joy, a isto tako na neki način i sigurna da želim tu nijansu, jer do tada sličnu nisam nikada ni imala, pa mi je to ujedno predstavljalo izazov. 





 Ovo rumenilo, kao i sva ostala M.A.C. rumenila dolazi u kartonskoj kutiji unutar koje se nalazi okrugla, crna, plastična kutijica koja sadrži 6 grama proizvoda. Cijena se kreće oko 120 kn, pa na više, van granice Lijepe naše, naravno :D


Full Of Joy je hladna lila boja, koja više pristaje curama neutralnog i hladnog podtona kože. Iako izgleda mat, na licu daje lagani sjaj, tako da vam hihglighter prilikom korištenja ovog rumenila zaista nije potreban. 
Prekrasno izgleda na licu, ali je i slabije pigmentiran, što je meni osobno odlično jer onda sama mogu dozirati količinu rumenila, bez da pretjeram, a vjerujte mi sa ovim rumenilom pretjerati NE MOŽETE.
Trajnost mu odlična, sigurnih 8 sati kada je postepeno počeo gubiti na intenziteu. 



dnevno svijetlo

sa blicem


dnevno svijetlo

lijevo: dnevno svijetlo                    desno: sa blicem

lijevo: dnevno svijetlo                desno: sa blicem 


Zaključak: Prekrasno rumenilo, nijansa koja se malo rijeđe viđa od ostalih i zaista pravo osvježenje u moru manje više sličnih nijansi. Zahvaljujem dragoj F. što mi omogućila da se dokopam ove divote. :) Boja rumenila je realnija na slikama sa blicem!
I da, Limited Edition je! 

Što vi mislite o ovom rumenilu? Preferirate li ovakve boje? 
Maja xx

Broj komentara: 5:

  1. Privlače me MAC proizvodi i to ne samo rumenila ali ono što me u isto vrijeme odbija je cijena . Valjda ću nekad biti makar pomoćnica nekog minstra pa da sebi priuštim cijelu paletu MAC proizvoda :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha.. pa nije toliko strašna cijena, dok npr. chanel, dior ... imaju zaista malo previsoke cijene, a kvalitetom mogu parirat jednom M.A.C. -u, koji je upola, ako ne i više jeftiniji. Eto, ja ti držin fige da nađeš super plaćen posao, pa da si možeš priuštit MAC rumenila u neiscrpnim količinama, svih mogućih nijansi ;)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Jel' da je? :) Prekrasano je, boja je neuobičajena, ali prekrasna

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~