Essence Twilight Breaking Dawn part 2: Rumenilo, Svjetlucavi puder & Glitter tuš za oči

Trenutno se u Kozmu i DM- u nalazi posljednja Essence limited edition kolekcija koja je ujedno inspirirana i posljednjim nastavkom Twilight sage - Breaking Dawn part 2.
Nisam mislila da će me uživo nešto posebno dojmiti, jer promo slike mi nisu bile obećavajuće, ali vidjevši je na polici u drogeriji, promijenila sam mišljenje, te je naposljetku izbor pao na rumenilo, svjetlucavi puder i glitter tuš za oči.


Essence Twilight Breaking Dawn Part II. Kolekcija izvor


Bella's Secret svjetlucavi puder - dolazi u okrugloj, plastičnoj ambalaži, težine 11 grama. Boje je šampanjca, koji sadrži sitne sjajne čestice pružajući licu prirodan sjaj. Jako me podsjeća na Too Faced Candlelight, stoga ako ne možete njega nabaviti, a sviđa vam se, svakako ugrabite Essencov dok nije nestao sa polica drogerija. ;) Najviše me dojmilo što se ovaj puder uopće ne trusi, prekrasno izgleda na licu, jer djeluje prirodno. Možete ga nanositi na pojedine dijelove lica za isticanje ili čak kao i sjenilo. Cijena mu je 26,90 kn.


Renesmee Red rumenilo - također kao i gore navedeni svjetlucavi puder, dolazi u okrugloj, plastičnoj ambalaži, upola manje težine (5.5 grama). Rumenilo je mat, jako neobične boje, djeluje jarko crveni gledajući ga u kutijici, dok na licu poprima narančasto-crvenkastu boju. Jako je lijepo rumenilo, jer obrazima daje prirodnu boju. Ne trusi se prilikom korištenja, jako je pigmentiran, stoga treba lagana ruka za nanošenje, bockalica bi možda bila najbolja opcija. Cijena ovog rumenila je 24,90 kn.


Jacob's Protection  glitter tuš za oči - dolazi u klasičnom pakiranju specifičnom za glitter tuševe, sa uskom četkicom, količine 4 ml. Kod svakog glitter tuša, pa tako i kod ovog je isti "problem" puno posla, za postizanje potpunog efekta. :) Što znači da ga treba nekoliko slojeva da bi se postiglo potpuno nanošenje, ja sam ga koristila poviše crnog gel linera i zaista sam bila oduševljena efektom, prekrasna tamno plava boja, sa suptilnim glitterom kojeg možete nositi prilikom dnevnog i večernjeg look-a. Glitteri ne smetaju na očima i ne otežavaju kapke. Tuš mi se jako sviđa, ako vam nije problem nanositi ga u nekoliko slojeva za potpuni efekat, svakako preporučam. Cijena ovog tuša je 20,90 kn.
Na slici poviše sam koristila samo rumenilo i svjetlucavi puder, plavi tuš nažalost ne.  Lijeva slika je samo rumenilo (sorry na mutnijoj slici), desna slika je rumenilo sa svijetlucavim puderom poviše.


Sviđa li se vama nešto iz ove kolekcije? Jeste već nešto ugrabili? :)
Maja xx

Broj komentara: 10:

 1. Isprobaću taj svjetlucavi puder jer mi se čini idealan za podići dnevni make-up :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Probaj svakako, jer nije prenametljiv, pa je odličan i za preko dana

   Izbriši
  2. I ja kupujem svjetlucavi puder! :)

   Izbriši
  3. :) Drago mi je, nadam se da će ti se svidjeti!

   Izbriši
 2. Dakle treba mi i shimmer i rumenilo, check and check :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. :) znači ja tvoja dva pigmenta, ti moje rumenilo i shimmer! ;)

   Izbriši
 3. bas mi treba ovako sljokičasto za neke prigode kao sto je ng

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. ovo je još i suptilno šljokičavo, za ng možeš i nešto malo izraženije od ovoga.. ovaj je meni osobno, više onako za svaki dan

   Izbriši

~ I N S T A G R A M ~

@maja_missundaztood