Avon - Chambray Blues paleta sjenila

Prije nekoliko mjeseci, Avon je izbacio na tržište nešto luksuzniju liniju proizvoda, nazvanu - Luxe. Već neko vrijeme želim isprobati paletu sjenila iz te linije, pa mi se ukazala prilika, da jednu od spomenutih paleta ugrabim na It girl.


Luxe palete sjenila dolaze u 6 različitih kombinacija boja od po 5 boja sjenila unutar svake palete, težine 9 grama. Regularna cijena im je 99 kn, a trenutno su u katologu po nešto nižoj cijeni od 84 kn.


Kompletna Luxe kolekcija je zapakirana u zlatnu boju ambalaže, koja naizgled djeluje kvalitetno i luksuzno, no međutim, kada paletu primite u ruke, shvatite da u biti i nije toliko kvalitetna. Jako je lagana, plastična i pomalo djeluje jeftino. 

No međutim, nešto sam više zadovoljna sjenila, dapače meni su osobno skroz ok. Nisu najpigmentiranija sjenila na svijetu, ali mislim da opravdavaju cijenu, pogotovo onu na sniženju. 


Paleta sjenila koju ja imam je Chambray Blues i sastoji se od kombinacije plavih i zemljanih tonova s kojima se mogu iskombinirati dnevni i večernji look-ovi. Sva sjenila u paleti sadrže sitni shimmer, jako su mekana, lijepo se blendaju, ali se i nešto više truse, ovisno o boji.
Trajnost im je prosječna, sa bazom traju oko 8 sati na mojim kapcima, dok bez baze koji sat kraće, te se skupe u pregibu oka. 

Swatch:
*brojevi su stavljeni da se lakše snađete, jer sjenila nemaju imena.





Na slici poviše koristila sam nijansu broj 2 preko cijelog kapka, te u unutarnjem kutu oka i na donjem kapku, do polovice nijansu broj 3 koja mi je osobno i najljepša nijansa u paleti.


Kako se vama sviđa Chambray Blues? Jeste već probali nešto iz Avon Luxe linije?
Maja xx

Broj komentara: 12:

  1. Divne su senke, bas ti lepo stoji. Moram da nabavim Avon katalog izgleda da ima svasta novo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, divne su i hvala! <3
      Baci pogled na Avon web, imaju on line katalog također ;)

      Izbriši
  2. Skroz mi je dobar dizajn paletice, može se pomisliti da se radi o nekom skupljem brendu. Nešto slabo kupujem Avon u poslednje vreme, prijateljica više ne prodaje pa mi nije toliko dostupan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, privari malo izled ovako na prvu :D djeluje zaista luksuzno naizgled, ali nije baš kad se primi u ruku. Ali dobro, za tu cijenu ne može biti luksuznije :)

      Izbriši
  3. Imam u nijansi cocoa couture i solidna je paletica, ali definitivno nije (de)luxe. I slažem se da djeluje pomalo jeftino. Meni se zapravo najviše sviđa kartonska kutijica u kojoj je došla :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš su lipe nijanse u tvojoj paleti. Joj ja ne volim nikakve životinjske uzorke, pa tako ni ovu a la snake na kartonskoj kutiji :D iako mi se sviđa kombinacija boja na kutijici, ali detalji i ne baš :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Svidjaju mi se boje... Inace obozavam i Avon i Oriflame (<3) tako da cu verovatno i ja naruciti ovu paleticu :)
    Super blog imas, pratim te :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Drago mi je da ti se sviđa paleta :)
    I hvala, pratim i ja tebe već. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Lijepa je paleta, ali neću je naručivati, stvarno jako malo koristim sjenila..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se! I ja gotovo pa nikad nisan koristila sjenila, a sad su mi super :D

      Izbriši
  8. od avona nisam dugo nista kupovala tako da ni ovu paletu nemam

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~