Rimmel - Match Perfection #200 Soft Beige

Ovo je moj prvi Rimmel puder, koji je kupljen na Asosu za oko 5 funti na sniženju i kupljen je na slijepo.
Inače sam neutralnog podtona, a uvijek biram pudere srednjih nijansi koji više idu na žuto, nakon istraživanja po netu, odluka je pala na nijansu #200 Soft Beige i srećom, pogodila sam.


Rimmel tvrdi da se ovaj puder prilagođava licu, dajući mu prirodan izgled. I ja se s tim u potpunosti slažem. Dolazi u 15 nijansi za američko tržište, te 11 nijansi za europsko tržište. Ja sam ga primijetila samo u Bipi, ali tamo ima svega 5 ili 6 nijansi. I mislim da mu je cijena nešto manja od 100 kn (ispravite me ako griješim).

Dolazi u staklenoj bočici, količine 30 ml, te sadrži SPF18. Postoje pakiranja sa pumpicom i bez. Na Asosu je stajala slika pudera sa pumpicom, a ja sam ga dobila bez. 
Ako nešto ne volim, to su puderi bez pumpice, jer djeluju užasno neuredno, izlijeva se previše prilikom korištenja, ukratko, živcira me. A, vjerujem da nisam jedina. 


Iako ima tu, za mene popriličnu manu, moram priznat da sam oduševljena ovim puderom. Jako je lagane teksture, ima srednje prekrivanje i ono najbitnije, djeluje jako prirodno na licu, ostavljajući ga pomalo glowy, točnije daje efekat kao da je mat, ali sa zdravim odsjajem i zbog toga izgleda prirodno. Nosim ga već skoro posljednja 2 mjeseca i nije mi izazivao nered na licu.

Ono što me također iznenadilo je trajnost, izdržao je bez problema 8 sati, sa bazom, na mojoj (mješovitoj) koži, sigurno bi i više, ali skidam pudere s lica čim prije mogu i prilikom skidanja, bilo ga je još dosta na blazinici. Moja T zona se uglavnom zasjaji kad je toplije vrijeme ili nakon dužeg korištenja nekog pudera, to kod ovog nije slučaj, a nisam imala potrebu ni da ga fiksiram puderom u kamenu nakon nanošenja.

Ako imate mješovitu kožu, svakako ga preporučam, za one koji imaju suhu kožu baš i ne, jer može isticati suha područja na licu ili eventualno da stavite dobru hidratantnu kremu prije nanošenja pudera. 

Prilažem vam swatcheve gdje sam Rimmel Match Perfection usporedila sa nekoliko drugih pudera koje imam. 

unutarnje svijetlo 

kraj prozora



Jeste koristili do sada neke Rimmel pudere? Dojmovi?
Maja xx

EDIT 15.02.2013: Meni je trebalo točno dva mjeseca da ja skužim da ovaj puder ima pumpicu! I ne, nije mi bilo čudno što plastična cijevi strši iz čepa svaki put kad bi ga odvrnula da koristim puder. Pa ni to što sam pokušavala par puta skinuti čep sa boce koji se uporno vrtio u krug, nije mi ni to bilo čudno... a, bojala sam se da što ne razbijem upotrebim li malo sile, jer nekad znam bit jako "nježna". 

Jutros kad sam krenila koristit puder, čep se odvojio sam od sebe (valjda je malo olabavio :D) i ja sam ugledala špricu. Trebali ste mi vidjeti izraz lica od šoka i nevjerice. Neprocjenjivo.  Stvarno sam nekad biserka. 
Naime, mene je zbunila ova slika na Asosu koja pokazuje prozirni čep i ja sam taj puder kupila, ali sam dobila gore navedeni sa plavim, a ne prozirnim čepom. Istog su naziva oba, sa različitim rasporedom slova. Zašto? Nemam pojma. Možda je ovaj sa plavim čepom novo pakiranje, pa je valjda zato ovaj sa prozirnim čepom bio na sniženju, ali su mi iz Asosa greškom poslali ovaj novi.

U svakom slučaju, isprike svima na mojoj gluposti! Eto, dogodi se. :/



Broj komentara: 27:

  1. Fakat bi voljela probati neku od Rimmelovih podloga, ali nikako da nađem nešto za svoj tip kože. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, kakvu kožu imaš? Sigurno imaju neki puder za svaki tip kože. ;)
      Svakako probaj ako nađeš neki, vjerujem da su dobri kao npr. onaj Wake me up foundation, ja bi njega volila probat.

      Izbriši
    2. Imam jako osjetljivu i nadasve barut suhu kožu s crvenilom. :(
      Nemam ni prištića, ni ožiljaka, ali zbog crvenila ipak trebam nešto što će dovoljno prekriti tu glupost na licu. -.-

      Baš sam se sad nasmijala oko ovog s čepom! xD

      Izbriši
    3. A, jbg dogodi se svima :D

      A, šta koristiš od preparative? Čitala sam da Bioderma ima nešto za problem crvenila, da probaš koristiti njihovu kremu. Imaš temu na Forum.hr pa baci pogled.

      Mene muče akne zadnjih par mjeseci na par mjesta, ali nije hormonski. Primijetila sam da mi lice reagira na sve živo odmah idući dan kao reakcija. Ovaj puder mi zaista nikakav nered nije izaziva, super je.

      Što se tiče suhoće, treba samo dobro hidratizirati lice prije korištenja i mislim da bi tribalo bit ok. Ne znam koliko je strašno crvenilo na licu, ja ga imam oko nosa i prekrije mi ga super.

      Ako oćeš, ponesem ga na BBday, pa ti ponesi nešto da ti ga u nešto stavim pa da probaš? Nije problem nikakav.

      Izbriši
    4. Jelena, baš kad je neki dan Gloria na Clinique pričala za proizvode koje imaju za crvenilo, sjetila sam se tebe. Jesi isprobala od njih tu liniju?

      Izbriši
  2. Ja imam samo jedan Rimmelov puder Wake me up i jako sam zadovoljna, ovaj mi zvuči zanimljivo, trebala bih provjeriti nijanse u živo:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potvrdila si samo moje mišljenje o Rimmel puderima, virujen da je dobar. Da, testiraj uživo, sigurnije je :D

      Izbriši
  3. Bas sam ga juce overavala u drogeriji. Ja imam izrazito mesovitu kozu(jako masna, jako suva), pa ne znam da li da se odvazim i kupim ovaj?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, malo nezgodno. Ovisi ako imaš dobru podlogu prije pudera, s obzirom da ovaj pomalo ističe suhe dijelove kože. Ako imaš dobru bazu ili da staviš hiradantnu kremu na suha područja i onda staviš puder. Mislim da se suhoća može lakše kontrolirat, od masne kože. A, ovaj bi mogao proći i na masnoj, uz mogućnost korištenja pudera u kamenu.

      Šta misliš da probaš pitat ili tester ili da ti uspeš sebi u neku posudicu (pitaš prije naravno :D) pa da probaš, da ne bacaš novce bezveze, iako je odličan puder, ali da ne bacaš novce bezveze.

      Izbriši
    2. Tada sam koristila Sephorinu onu u malom pakiranju silikonsku-15 ml. Smoothing base mislim da se zove.

      Izbriši
  4. Nisam probala puder, ali sam probala korektor iz ove linije koji sam kupila na ebay-u za neku siću i znam da mi je suuuuper bio... SIgurno ću nekad i puder probati, da bidim kako "radi" na izrazito masnoj koži ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja gledam taj korektor isto da kupim, čitala sam da su odlični zajedno puder i korektor.
      Svakako probaj, baš me zanima tvoje mišljenje.

      Izbriši
  5. Fino deluje, nema sta, steta sto ga nema i po prodavnicama. Slazem se za pumpicu, ne razumem zasto je ne stavljaju normalno na sve pudere pa neka i naplate vise zbog toga, nema smisla ovako.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oprosti, ovi komentar mi je nekak promakao. :/
      I slažem se za pumpicu. :)

      Izbriši
  6. Nisam nikad bila Rimmelov prevelik fan, prvenstveno zato što na našem tržištu nemaju ništa zanimljivo, a zatim zbog ambalaže koja mi djeluje jeftino. A ovakve pudere bez pumpice nikad ne bih kupila, bez obzira na kvalitetu jer bih izgubila previše živaca. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A, vjerujem ti. Meni su Rimmel proizvodi skroz dobri, iako me Kate Moss ruževi isušivaju, ali su mi skroz solidni. Lakovi za nokte i rumenila također.. ali mi je definitivno ovaj puder najdraži njihov proizvod. I sva srića, sad ima pumpicu :D :D

      Izbriši
  7. Djeluje super! Šteta što nema pumpicu, posebno zato što je tako oglašeno, ali drago mi je da si zadovoljna samim puderom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo, ipak ima pumpicu moja je greška :/ Sorry!
      I da super sam zadovoljna s njim.

      Izbriši
  8. Ahahahhahah sorry ali sad sam ti se dobro nasmijala :D Aaa skroz poznato, i ja sam biserka :D Nego, nemam Rimmel ali si ulovila dobar deal na Asosu. Zanimljivo kak je internet shopping isplativiji mucho mucho.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene tvoji postovi uvik nasmiju, drago mi je da je i tebe ovaj moj :D :D
      Ja dosta toga kupim on line jer je uglavnom isplativo, ali ako naletim na neki dobar deal i kod nas isto kupim. Uglavnom se uvik može proć povoljnije on line nego kod nas... samo treba tražit i bit uporan ;)

      Izbriši
  9. heheh ja sinoc usla preko mobitela i ostavila komentar kako je steta sto nema pumpice itd itd i nije htjelo da mi ostavi komentar, pokazalo gresku i ajd reko sutra cu preko laptopa :D kad ono........... :D
    super je onda sto ima.. :))) i puno je bolje dodati malo vise novca i naruciti iz engleske, posebno njihov rimmel, nego kod nas u drogerijama gdje dobivamo ko zna sta :/ bar sam tako cula. Navodno je muller jedini siguran a dm, cm i kozmo nisu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti si sigurno imala osjećaj da ću ja danas doživit prosvijetljenje :D :D
      I slažem se u potpunosti s tobom i meni je najdraži i nekako "najsigurniji" Muller ili on line shopovi popust Asosa, Feelunique, Hqhair itd.

      Izbriši
  10. Predivno izgleda, ja bih svakako trebala početi testirati Rimmel pudere, nekako sam zapostavila taj brend u zadnjih par godina :)
    I da, svakom se dogodi neka glupost, ne brini :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Baš mi treba novi puder, i super mi je pročitati ovakvu recenziju. Idem sutra do Bipe provjerit što sve nude i koliko je točno, al već mislim da ću ga naručit, isplati se. p.s. i ja sam često prava biserka, tako da te skroz razumijem i ne moraš se ništa ispričavati :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baci pogled, baš me zanima. Je isplativije je naručit on line, gotovo uvijek.
      A, ovaj puder je meni osobno odlična. Imam bisera i previše :/ ali eto, nisan sama :D ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~