Urban Decay - Naked Basics

Mislim da sam posljednja blogerica na svijetu koja piše post o ovoj paleti. :D S obzirom da je od samog starta preplavila gotovo sve blogove, pitate se što ja imam za reći, kad je već sve viđeno i pročitano? Ja uvijek imam nešto za reć. Ma šalim se... iako ju imam već gotovo mjesec dana, htjela sam ju dobro istestirati, da vam mogu napisati svoje mišljenje o ovoj paleti.


Dolazi u kombinaciji gumeno - plastične, čvrste, kompaktne ambalaže, veličine dlana. Unutar palete nalazi se ogledalo koje prekriva cijelu dužinu preklopne strane palete, a sama paleta sadrži 6 sjenila, koja pojedinačno teže 1.3 grama.

Iako je najavljeno da će sva sjenila biti mat, jedna nijansa ipak to nije, prva nijansa - Venus, koja ima frosty finish (ne znan kako bi to prevela pravilno na hrvatski, ali uglavnom ima odsjaj, ali nije shimmer, a ni glitter) i meni je osobno najdraža nijansa u paleti, jer mi se pokazala kao najljepša nijansa za stavljanje u unutarnji kut oka, jer lijepo otvori pogled.


Za razliku od Naked1 i Naked2, ovu paletu sam htjela, jer sadrži gotovo sva mat sjenila, dok to kod niti jedne druge palete nemam. Odlična je za dnevni look, kao i za večernji i za njom najčešće posežem od kad je stigla. 
Sjenila se dosta truse prilikom nanošenjam, ali su također dobre pigmentacije, svijetlija nešto manje od tamnijih boja, ali ja sam zadovoljna, s obzirom da se ipak radi o mat sjenilima. 

Trajnost im je zavidna, sa bazom prežive i do 7 sati, dok bez baze za oko 2 sata kraće, kada se počinju uvlačiti u pregibe.
Također, ova paleta vam može poslužiti i za popunjavanje obrva, osim frosty nijanse, naravno. 


Kupljena je preko Hqhair za 17 funti (imala sam kod od 15% popusta), inače joj je regularna cijena 20 funti uz besplatnu poštarinu.
Trenutno imaju 10% popusta na Urban Decay (LOVEUD - je kod koji vrijedi još nešto manje od 48 sati), pa ako vam se sviđa paleta, možete kod iskoristiti. 

Za usporedbu sam vam stavila Catrice - LE Revoltaire paletu sjenila i Too Faced Glamour to Go paletu, pa da možete dobiti dojam o veličini Naked Basics palete. 


Swatch:




Što vi mislite o ovoj paleti? Jeste ju već kupili? Planirate li?
Maja xx

Broj komentara: 19:

  1. Znaš šta mislim o njoj - sve naj ;-) nije must have, ali je ja jako volim...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam, znam da je voliš! :D
      I slažem se, nije must, ali je također lijepo imati :D

      Izbriši
  2. ja mislim da ću je nabaviti, imam naked 2, ali ova mala me sve više privlači :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. E baš si mi nalila sol na ranu, dva puta sam ju stavila u košaricu i nisam kupila, toliko me privlači da ju odoh odmah naručiti.
    Ubit ću te!!! : D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Znam kako se osjećaš! :D Tako mi je i samoj bilo :D Pukla bi da je nisam kupila.
      Mislim da nećeš požalit ;)

      Izbriši
  4. Okej, službeno je ---> svi ju imaju osim mene :( Ja ju nikad ne naručim jer ne želim da mi naplate carinu, a za 4 mjeseca svakako idem u Italiju i Grčku gdje ju mogu kupiti. Ali to ja samo sebe opravdavam da ne kupim još jednu paletu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nemaju, viruj mi ;)
      A, ja se dam kladiti kad se vratiš iz Italije i Grčke, da ću ja biti ta koja će umirat nad tvojim postovima :D
      A, Naked ćeš imati prilike isprobati uživo, pa ćeš odlučiti da li ti je potrebna :)

      Izbriši
    2. Nadam se :) ali onda ću vjerojatno uzeti Naked 2 jer ona mi se zapravo najviše sviđa od svih njihovih paleta.

      Izbriši
    3. Super onda, bitno da kupiš onu koja ti najbolje odgovara. Jedva čekam tvoj haul post :D

      Izbriši
  5. Nisis zadnja :) Mene ne fascinira i neću je kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Slatka je paletica, ali me ne odusevljava, proradi mi povremeno razum pa postanem svesna da imam mnogo senki bas u tim bojama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pametno razmišljaš! Nekome tko već ima ovakva sjenila, nema potrebe gomilat. :)

      Izbriši
  7. Nisi zadnja. Ja ju uopće nisam kupila. Imam obje njihove Naked palete i kada je ova izašla, jednostavno sam odlučila da je dosta. Foxy imam u Naked2 i, najiskrenije, nisam oduševljena, a crnih (tamnih) nijansi također u svim verzijama. Ove ostale 4 nisu me ničim zvale. Naravno, i ja imam raznih mat sjenila u svojoj kolekciji, a vidjela sam i recenziju emilynoel83 koja je rekla da je OK, ali nikako HG ako već varijacije na temu imate, pa sam ja svjesna svojih kozmetičkih gabarita odlučila preskočiti.

    Pozdrav! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, pa tebi ni ne treba ova uz 1 i 2 :D
      Nije HG, ne mogu reć da je, ali mi se sviđa jer ima uglavnom mat sjenila na jednom mistu, a to mi je bitno, jer mrzin kad moran otvorit nekoliko paleta za našminkat se, samo čekam kako će mi ispast, jer nemam dovoljno mista i komoda za pošteno sve lipo rastvorit i našminkat se, tako da mi je ovo idealno zbog veličine i kombinacije boja.

      Izbriši
  8. Takve nijanse najčešće i koristim, baš mi se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
  9. nemam ni jednu njihovu paletu ali ću uzet sve koje su do sada izasle

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~