Favoriti veljače 2013.

Sreeetaaaaaaaaaan rođendaaaaan miiiiiiiiiiiiiii... :D :D

E, ovo vam nije post o mojim rođendanskim poklonima, jer ih trebam poslikat sve i neke čekam da stignu, pa će te se morat strpiti još koji dan, ali vam donosim favorite u Veljači s kojima malo kasnim. Or not?



Ali dobro, ovaj put ih je malo više (ispunjavam želje, jer ste vi tako tražili :D)


Anatomicals - The showering inferno hot and fiery body cleanser 
- gel za tuširanje, za kojeg priznajem da sam kupila zbog super pakiranja i zbog pumpice. Anatomicals je UK brand koji ima jako zanimljiva pakiranja i uvijek napisanu kratku pričicu uz isti.
Gel za tuširanje se ne razlikuje ni po čemu od ostalih gelova za tuširanje, barem što se tiče efekta na koži tiče, ali zato miriše na gumene bombone od Coca Cole :D. Platila sam ga na sniženju 1.5 funtu za 300 ml.


Anatomicals snog me senseless mints
- a, kad sam kupovala gel za tuširanje, jednostavno sam morala uzeti i đepnu verziju mint bombona, opet zbog pakiranja  koje je pregenijalno. Nema veze sa kozmetikom, ali morala sam vam ih pokazati. A, bomboni su kao i svaki mintasti bomboni. :)


L'oreal Potionizer 
- sprej koji spašava moju kosu od prevelike količine vlage koja utječe na nju. Zaista odličan proizvod koji lijepo miriše, a ubrzo očekujte i detaljniji post o ovom proizvodu. 

m.Asam Aqua Intense 
- losion za tijelo koji sam dobila u sklopu Božićnog poklona od moje drage Debbie, a tek je nedavno došao na red (i več otišao). Ovo je za mene definitivno najbolji losion za tijelo koji sam probala. Ugodan na koži, brzo se upije i koža je hidratizirana i do sljedećeg tuširanja, jer ostavlja na koži zaštitni film (nije nelagodan) i taj film se osjeti tokom sljedećeg tuširanja. Gotovo je bezmirisan, sadrži hijaluron, kreatin i shea butter. Nažalost ovaj brend nema za kupiti u HR, pa mu stoga ne znam cijenu. 

Queen Helene Mint Julep Masque 
- nisam baš ljubitelj pilinga ni maski za lice, ali ih koristim jer zaista čine razliku na koži. Ovu masku sam kupila na iherb za nekakvih 5$ + poštarina (ako se odlučite za kupnju, možete iskoristi moj kod SLN773 za prvu narudžbu dobijete 5$ popusta ako vam iznos kupovine iznosi manje od 40$, a ako je iznos preko 40$, onda dobijete 10$ popusta--ako koristite moj kod ja također dobijem neki %, ali zaista neman pojma koliko) maska je odlična jer skupi pore i lice izgleda zategnuto, čisto, zdravo i glatko nakon korištenja. Treba sačekat 15-ak minuta da se osuši i probajte ju ne staviti blizu očiju jer može peckati zbog mentola, iako ni u kom slučaju nije pametno maske stavljati preblizu očiju. Isprati sa toplom vodom. 


Rimmel Soft Beige 
- sve je već napisano TU. Trenutno moj najdraži puder za lice. 

Emu Oil  Moisturising Eye Cream 
- okoloočna krema koju sam kupila na Feelunique, u početku smo imali love - hate odnos, ali trik je bio u tome da ju ne stavljam puno nego tek toliko da se upije dok ju utrljavam, jer bi mi u suprotnom izbile milije (male bijele tvrde točkice koje se obično pojave oko očiju zbog začepljenosti pora i povuku se uglavnom same od sebe). 
Krema dobro hidratizira i popravlja okoloočno područje koje izgleda nešto manje umorno nego inače i nije toliko plavo. Pakiranje sadrži 25 ml (8 funti) koje nije baš najhigijenskije, ali je ta količina nešto veća nego uobičajene okoloočne kreme, koje su uglavnom od 15 ml. 

Chanel 86 Trace
- trenutno moj favorit među sjenilima. Nosim ga stalno. Boja je mahagonija sa sitnim svjetlucavim česticama. Volim neuobičajene boje sjenila i ova je definitivno takva. Kupila sam ga na forumskim oglasima, a za cijenu u parfumeriji zaista ne znam (oko 200+ kn pretpostavljam), kao ni to da li ga uopće ima za kupiti još.

Eveline Art Scenic 2u1 
- sve je već napisano TU, ali koristim ga kao podlogu za korektor tj. češće za osvjetljivanje pojedinih područja na licu i bazu za sjenila, nego kao korektor. 

L'oreal Super Liner 
- ima svoj post TU. I vidjela sam u DM-u (Antunović/ZG) da su neki L'oreal lineri iz ove linije sniženi za 50% tj. na 36 kn. 

Missha eyebrow pencil 
- stalno koristim ovu olovku za obrve jer je pravo malo čudo. S jedne strane je olovka za popunjavanje obrva, a sa druge strane je četkica za češljanje i smudge četkica. Plaćena je oko 4-5$ na ebayu. Moja nijansa je dark grey brown ili tako nešto, nažalost nemam više link na kojem sam ju kupila. 

Essence All about a Cupcake
nježno rozi ruž za usne, idealan za svaki dan. Nažalost nema pretjerano veliku trajnost, ali lijepo izgleda na usnama, ističući prirodnu boju usana sa dodatkom pink boje. Cijena je mislim oko 18 kn. 

- kupljen za 4.99$. Kist sa jako gustim, sintetičkim dlakama. Lijepo nanosi tekuću podlogu i prilagodi je licu, jer stvaran prirodan izgled lica.

- mislim da je blending brush "must have" kist za blendanje sjenila, a meni se ova pokazala kao najbolja i najdraža. Baš je fluffy kako je joj i samo ime kaže, jako nježna prilikom blendanja, lako se pere, na početku je znala ispasti tu i tamo pokoja dlačica, ali više ne. Plaćena 3$ plus poštarina. Preporučam. 

Urban Decay Naked Basics
- također ima svoj post TU. A, najčešće ju koristim u kombinaciji sa gore navedenim Chanel sjenilom ili samo drugu mat svijetliju nijansu za neutraliziranje kapka. 


I to vam je to dragi moji. Ako bi o nečemu željeli čitati malo detaljnije, ostavite slobodno komentar. :)

Imate li vi svojih favorita iz veljače?

Maja xx

Broj komentara: 29:

  1. Srecan rodjendan! :) Nadam se da si divno provela svoj dan! :D Super favoriti, posebno mi je interesantna emu kremica ;D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Uspila sam ukrast uru vrimena za otić barem na kolač sa mužen, meni i više nego dovoljno. :)
      Napišen onda post o Emu kremi. ;)

      Izbriši
  2. Sretan rođendan draga moja <3

    Puno sreće, zdravlja i kozmetike :D

    Btw favoriti su ti predivni :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Uvik jedva čekan tvoje postove jer stalno sinjan neke nove kul stvarčice, makar mi je trenutno u glavi rečenica "miriše na gumene bombone od Coca Cole" - ubila bi sad za jedan! :D

    I sve najlipše za rođendan! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahahhahahha, ajme hvala! :D :D
      Baš je lipo pročitat dalmatinski malo za promjenu ;)

      Izbriši
  4. Sretan rodjendaaaan :) sve si opisala pa nema potrebe heh :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Sretan rođendan!!!! Stalno slušam pohvale za tu Mint Julep masku... Moram je probati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Maska je super s obzirom na cijenu i količinu, a zaista i čini nešto na koži. Ja ih nisam isprobala puno pa ne bi znala reć kolika je razlika među sličnima u rangu, ali ova Mint je ugodno iznenađenje. ;)

      Izbriši
  6. Vidi se da ne narucujem mnogo sa neta, za dosta stvari nisam ni cula :) Svidja mi se taj Abbamart Fluffy Blending Brush, deluje mekano.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, puno toga je sa neta, jer su cijene uglavnom pristupačnije. Fluffy je baš mekan i odličan za blendanje ;)

      Izbriši
  7. Ja sam mislila da je 19., sorry! Ali za dobre želje kažu nikad nije kasno, pa nek ti je sretan i nek ti se ostvare sve male i velike želje! :***

    p.s. naručila sam Rimmel, čekam da stigne, u Bipi su imali samo 3 nijanse.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! <3
      Jooj nadam se da će ti puder biti dobar, obavezno javi dojmove.

      Izbriši
  8. Sretan rođendan :)
    Koliko divnih stvari kod tebe :D Čekam recenzije L'Oreal Potionizer, EMU okoloočne kreme koja me sve privlači da ju kupim i ostalih stvari :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Srećan rođendan!
    Predivne stvarčice zaista!

    OdgovoriIzbriši
  10. sretan ti rođendan!!!
    neka ti se ostvare želje, ako ne idu sve, a ono bar kozmetičke ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Sretan rođendan s malim zakašnjenjem, želim ti sve najnajbolje i još puno postova :) nemam ništa od ovih proizvoda, osim essence ruž, ali meni se nije svidio.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      Essence ruž nije baš WOW ali je ok bojica za svaki dan, nekako za njim najčešće posežem, kad ne znam što staviti na usne. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~